ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δημοτικό οικόπεδο κάτω από άγνωστες συνθήκες χρησιμοποιείται από Ιδιώτη

Όπως γράφει η notia-press, και ομολογουμένως μια από τις ελάχιστες τοπικές εξαιρέσεις σε επίπεδο τοπικού τύπου, το οικόπεδο στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ζέπου, το οποίο ο Γ. Παπαπανικολάου καταχρηστικά - παράνομα - προσπάθησε να δωρίσει στην Μητρόπολη, έχει περάσει κάτω από άγνωστες συνθήκες στην χρήση ενός Ιδιώτη.

Το συγκεκριμένο ζήτημα καταδεικνύει για άλλη μια φορά τον σεβασμό που έχουν οι διοικούντες στα χρήματα όλων των κατοίκων, δεδομένου ότι το οικόπεδο αγοράστηκε με χρήματα όλων των δημοτών, και αντί να αξιοποιηθεί από τον δήμο για την οφέλεια του συνόλου έχει περάσει στα χέρια και την χρήση μιας εταιρείας που εμπορεύεται αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα υπάρχει έστω και ένας έντιμος να απαντήσει ;

Διαβάστε όσα αναφέρονται: 

Το θυμάστε ένα οικόπεδο στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ζέπου, όπου πριν ένα χρόνο είχε γίνει μεγάλη κουβέντα αλλά και ακυρωτικές πράξεις από την επιμονή του ξενόφερτου δημάρχου Παπανικολάου να το δωρίσει στην Μητρόπολη;

Από τότε αν και δημοτικό οικόπεδο, δεν αξιοποιήθηκε από αυτήν την δημοτική αρχή και το χρησιμοποιούσαν για σκουπιδότοπο.

Ώσπου πριν λίγες ημέρες είδαμε να το καθαρίζουν, να το σινιάρουν γενικά και χαρήκαμε γιατί κάποιο περιουσιακό στοιχείο της Γλυφάδας θα μπορούσε να αποδώσει στους κατοίκους της κάποιο έσοδο.

Είδαμε να τοποθετούν μέσα σε αυτό αυτοκίνητα κάποιας εταιρείας που εμπορεύεται αμάξια λίγο πιο κάτω. Θελήσαμε να μάθουμε πόσα χρήματα ο Δήμος Γλυφάδας το ενοικίασε στον επιχειρηματία και για πόσο καιρό.

Όπου και αν ρωτήσαμε όμως κανείς δεν ήξερε. Μας είπαν οτι για να δωθεί δημοτικό οικόπεδο σε ιδιώτη για χρήση, θα πρέπει να υπάρχει κάποια αίτηση του ενδιαφερομένου, θα πρέπει να εισαχθεί είτε στην οικονομική επιτροπή, είτε στο Δημοτικό συμβούλιο αυτή η αίτηση και να παρθεί απόφαση αν θα δωθεί ή όχι, αλλά πάντα μέσω κάποιου οργάνου του Δήμου.

Κοιτάξαμε όλες τις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής και του Δημοτικού συμβουλίου αν υπήρχε τέτοιο θέμα παραχώρησης Δημοτικού χώρου σε ιδιώτη.
Δεν βρήκαμε τίποτα.

Ρωτάμε κάποιον, οποιονδήποτε, να μας πει: Υπάρχει παραχώρηση από το Δήμο στον ιδιώτη το οικόπεδο; Μήπως ο ιδιώτης το καταπάτησε; Μήπως έγινε κάποια μυστική συμφωνία και το περάσανε στο αμίλητο;

Ρωτάμε τον αντιδήμαρχο κ. Βουγιουκλάκη αν γνωρίζει κάτι από αυτήν την παραχώρηση. Ρωτάμε τον αντιδήμαρχο κ. Αγγελάτο αν γνωρίζει αυτός κάτι.

Ρωτάμε τον εντεταλμένο σύμβουλο για την Δημοτική αστυνομία κ. Κασέρη αν γνωρίζει κάτι ή αν το καταπάτησε να αποδωθούν οι ευθύνες στον επιχειρηματία.

Κάποιον έντιμο και ηθικό θέλουμε να μας απαντήσει... Από οποιαδήποτε δημοτική παράταξη... Υπάρχει κανείς;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δημοτικό οικόπεδο κάτω από άγνωστες συνθήκες χρησιμοποιείται από Ιδιώτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">