ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το ΣτΕ έκρινε παράνομο το γήπεδο μπάσκετ στην οδό Παναγούλη

Στις 15 Μαρτίου 2017 το ΣτΕ έκρινε με απόφασή του παράνομο το γήπεδο Μπάσκετ του Άρη Γλυφάδας το οποίο βρίσκεται στην οδό Αλ. Παναγούλη 24.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της notia-press.gr , το συμβούλιο της επικρατείας συνεδρίασε στις 15 Μαρτίου 2017 απορρίπτοντας έφεση του δήμου Γλυφάδας, η οποία είχε γίνει επί διοικήσεως Κ. Κόκκορη, χαρακτηρίζοντας επίσημα το γήπεδο μπάσκετ Παράνομο. ( Σαφώς δεν είναι το μοναδικό παράνομο στη πόλη της Γλυφάδας, και όπως σειρά άλλων παράνομων εγκαταστάσεων μάλλον θα συνεχίσει να υφίσταται.)

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι ενώ υπήρχαν προσφυγές στην Ελληνική Δικαιοσύνη, από τέσσερα σωματεία 1) Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών, 2) Αττικό όμιλο Γκολφ, 3) Όμιλο Γκολφ Γυναικών Ελλάδας "ΑΘΗΝΑ" 4) Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ, και με συγκεκριμένες αποφάσεις των δικαστηρίων κατά της καταπάτησης του δάσους της Γλυφάδας, ο δήμος Γλυφάδας δεν παρέστη στην συνεδρίαση του ΣτΕ, ούτε δια του τέως δημάρχου, ο οποίος είχε ασκήσει την έφεση, ούτε δια της σημερινής διοικήσεως - δημάρχου, νομικής υπηρεσίας !

Η απόφαση του ΣτΕ είναι καταπέλτης διότι χαρακτηρίζει επίσημα και τελεσίδικα παράνομο το γήπεδο μπάσκετ.

Σαφώς υπάρχουν ευθύνες τόσο τις τέως διοικήσεως - δημάρχου, όσο και της σημερινής διοικήσεως - δημάρχου, και εμείς από το μετερίζι μας έχουμε να αναφέρουμε:

Το συγκεκριμένο γήπεδο για την κάλυψη ενός τοπικού συλλόγου κόστισε στο σύνολο των συμπολιτών μας 2,5 εκατομμύρια ευρώ, και ήδη έχει χαρακτηριστεί ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ενώ στον αντίποδα τέως και νυν δήμαρχοι - διοικούντες παρανόμησαν επί των σύννομων αιτήσεών μας ώστε στη πόλη μας να μην υφίσταται, αμεσότητα, πολυφωνία, πλουραλισμός, και ισότιμη συμμετοχή του τόπου μας στα ερτζιανά.




Η κρίση και τα συμπεράσματα επαφίενται σε εσάς, διότι εμείς πλέον δεν χαρακτηρίζουμε, και αναμένουμε το 2019 για επίδοση δικαιοσύνης.


Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της notia-press.gr για περισσότερες λεπτομέρειες. 


Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το ΣτΕ έκρινε παράνομο το γήπεδο μπάσκετ στην οδό Παναγούλη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">