ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Μπουντουτσίδης: Μα τι παθαίνουν οι άνθρωποι όταν γίνονται πολιτικοί;

ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ (η οποία περιλαμβάνει την ΗΠΕΙΡΟ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την ΘΡΑΚΗ) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης
9 -1- 2018

Κίρο Γκλιγκόροφ - Εμείς είμαστε σλαβοι δεν έχουμε καμία σύνδεση με
τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο αιώνα.




…. Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ξυδάκης, «όλα είναι υπέρ της Ελλάδας και ότι υπάρχουν λαθρέμποροι του πατριωτισμού… κρύβονται πίσω από κορώνες ακροδεξιές και χρησιμοποιούν ως πολιτικό εργαλείο τον πατριωτισμό και λειτουργούν σαν μπαμπούλας».

Σώπα ρε ξυγκάκη!; Και πως θέλεις να σε αποκαλώ;. Επειδή πιστεύουμε διαφορετικά από όσα εσύ πρεσβεύεις γιατί ανήκεις στην κάστα των κατηγοριών της 3 ης παραγράφου μου, με τις υποσημειώσεις α, β, γ, δ, ε και στ, που περιγράφω παρακάτω και επειδή εμείς, δεν θελήσαμε να ανήκουμε σε αυτή την κάστα, σε πειράζει που έχουμε διαφορετική άποψη και σταθερή θέση από την γέννηση του προβλήματος του Μακεδονικού;.

Ώστε έτσι ε!. Είμαστε και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ;.

Ποιος είσαι ρε μεγάλο ποώδες φυτό;.
Και πως θες να σε αποκαλώ όταν εσύ μας χαρακτηρίζεις ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ και ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ;.

Εσύ το φερέφωνο της ξένης ολιγαρχίας και όλοι εσείς που περιγράφω στην 3 η παράγραφο με τις υποσημειώσεις μου, τολμάτε να λέτε αυτές τις παπαριές;.

Και για πες μας, ποιο είναι το κέρδος της Ελλάδας;. Πού όλα τα βιβλία τους, αλλοίωσαν και αλώνουν την αρχαία ιστορία;. Που ισχυρίζονται ότι υπάρχει Μακεδονικό Έθνος;. Που λένε ότι ο Αριστοτέλης δίδασκε τον Μ. Αλέξανδρο στη μακεδονική γλώσσα;. Και ποια είναι η γλώσσα η Μακεδονική για να αρχίσουμε και εμείς να την μαθαίνουμε;.

Υπάρχει μακεδονική γλώσσα;.

Δηλαδή δεν υπάρχει Σλαβική-Γιουγκοσλάβικη γλώσσα;.

Ρε!, αυτοί, αυτοκαταργούνται και αυτοαναιρούνται όταν λένε ότι δεν μιλούν Γιουγκοσλάβικα και θα υπολογίσουν εσάς, εμάς, τους επόμενους στις επόμενες δεκαετίες όταν θα είναι μέσα σε αυτούς τους τους ισχυρούς μηχανισμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε;.

Θα είναι μέσα σε αυτούς τους ισχυρούς μηχανισμούς και με αυτή την νοοτροπία και θα σταματήσουν να απαιτούν;.

Για πες μας κ. Ξυδάκη, το κέρδος που θα έχει η Ελλάδα όταν εμείς με τις κινήσεις μας και τις δικές μας πλάτες, μπουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτούς τους οργανισμούς;.

Αυτοί σαφώς και θα έχουν κέρδος, έχουν κέρδος διότι θα πετύχουν τους στόχους τους και να μπουν στο ΝΑΤΟ και Ε.Ε και να κάνουν Ιστορία χωρίς να χύσουν στάλα αίμα.

Πάμε στις υπόλοιπες ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ. Κοτζιά και κ. Ξυδάκη.

Αφού διαβάσετε τις δηλώσεις αυτών των δύο αξιωματούχων της κυβέρνησης, κάντε μου την χάρη να διαβάσετε και τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Υπουργού Εξωτερικών της FYROM κ. Ντιμιτρόφ και Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ.

Έχει ενδιαφέρον.
ΟΧΙ για άλλον λόγο, αλλά να μη μας δουλεύουν από τις τηλεοράσεις και κάποιοι Δημοσιογράφοι ως επαΐοντες στο είδος τους:.

1 ον . Για τους Δημοσιογράφους του αυθεντικού Δημοκράτη, του αυθεντικού μπροστάρη, του αυθεντικού εκσυγχρονιστή, του αυθεντικού ριζοσπάστη, του αυθεντικού πολιτικού που βλέπει πέραν του βουνού και τη μύτη του και που εμείς δεν βλέπουμε, του αυθεντικού αριστερού που επιζητά το καλό της κοινωνίας , του, του, του… και εμείς δεν το έχουμε. Αυτού του τύπου
Δημοσιογράφους τους έχουμε φάει στα μούτρα εδώ και δεκαετίες και τον ρόλο τους τον γνωρίζουμε.

2 ον . Τον κ. Κοτζιά τον θεωρούσα έναν από τους καλύτερους γνώστες σε θέματα γεωπολιτικής στην περιοχή μας και τούτο διότι τον μελέτησα για πολλά χρόνια και μέσα από τα βιβλία του και μέσα από τις κατά καιρούς αναλύσεις του.

Επίσης τον θεωρούσα έναν από τους καλύτερους Υπουργούς των εξωτερικών και διπλωμάτη, από όσους πέρασαν από την περίοδο που παρακολουθώ την πολιτική.

Και ειλικρινά εκπλήσσομαι -δεν το πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τέτοιο λάθος-.

Ύστερα και από αυτή την συγκεκριμένη δήλωση του κ. Κοτζιά: Ότι δηλαδή «Η κυβέρνηση συζητά για σύνθετη ονομασία με ενιαία χρήση και ότι, οι γείτονες μας γνωρίζουν πως δεν μπορούν να ενταχθούν σε διεθνείς οργανισμούς χωρίς λύση, όπως -ΝΑΤΟ και Ε.Ε-».

Χάνω πάσα ηδέα για αυτόν και λέω δεν είναι δυνατόν. * ιδέα στη νέα Ελληνική.

Επεσήμανε επίσης ο Κ. Κοτζιάς ότι «ως κυβέρνηση τολμούμε να πάρουμε ιστορικές ευθύνες - εφόσον υπάρχει διάθεση και από την άλλη πλευρά». 

Ίσως αυτό το «…διάθεση και από την άλλη πλευρά» που λέει , είναι ένα σημαντικό χαρτί. Θα δείξει.

3 ον . Τον κ. Τσίπρα (ΟΧΙ τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξηγούμαστε) και που έγραψα πολλά διθυραμβικά για αυτόν τον νέο άνθρωπο έως ότου το ΟΧΙ που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ψήφισε, το έκανε ΝΑΙ, τον θεωρούσα έναν από τους πιο χαρισματικούς ΝΕΟΥΣ, από τους πιο ευέλικτους ΝΕΟΥΣ, από τους πιο αυθεντικούς ΝΕΟΥΣ, από τους πιο καλούς ΤΑΚΤΙΚΗΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, από τους πιο καλούς σε θέματα Στρατηγικού σχεδιασμού και ακράδαντα πίστευα στο Νεανικό Έτος της Ηλικίας του, ΟΧΙ προς το ατομικό του συμφέρον, αλλά προς το συμφέρον της πατρίδας μας.

Ύστερα και από τα παραπάνω, ΦΩΝΑΖΩ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ και ΚΡΑΥΓΑΖΩ.

α). Μα τι παθαίνουν οι άνθρωποι όταν γίνονται πλούσιοι;.
β). Μα τι παθαίνουν οι άνθρωποι όταν γίνονται αξιωματούχοι;.
γ). Μα τι παθαίνουν οι άνθρωποι όταν γίνονται πολιτικοί;.
δ). Μα τι παθαίνουν οι άνθρωποι όταν γίνονται Υπουργοί;.
ε). Μα τι παθαίνουν οι άνθρωποι όταν γίνονται πρωθυπουργοί; Και
στ). Μα τι παθαίνουν οι άνθρωποι και αλλάζουν για τα παραπάνω ή για μια άκαρπη φιλοδοξία;.

4 ον . Για τις Μπούρδες του κ. Ξυδάκη αναφέρθηκα στην αρχή του κειμένου μου.
Αυτά με τις ημέρες και πράξεις των δικών μας.
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Και Τώρα, Συγκρίνετε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας και για ποιους δουλεύουν όλοι αυτοί οι δικοί μας, για να έχουν τα καλούδια (που για μένα δεν είναι καλούδια) της 3 ης παραγράφου με τις υποσημειώσεις μου.

Είπε ο Υπουργός Εξωτερικών της FYROM κ. Νίκολα Ντιμιτρόφ σε συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κοτζιά: «Η παραμονή της χώρας μου εκτός ευρωατλαντικών θεσμών (όπα! Για κρατήστε το αυτό) συνέβαλε στην κρίση δημοκρατίας που βιώσαμε και την οποία σκοπεύει να υπερβεί η νέα μεταρρυθμιστική μας κυβέρνηση υπό τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ».

Είπε επίσης ο κ. Υπουργός Εξωτερικών της FYROM κ. Ντιμιτρόφ:

Ότι «Η διαμάχη για την ονομασία κρατάει πολλά χρόνια! (όπα!, Ε! βέβαια πρέπει να βιαστούμε). Αν και επί της ουσίας διμερής, οι επιπτώσεις της μη επίλυσης μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την περιφερειακή σταθερότητα και ότι η -Δημοκρατία της Μακεδονίας- (Να Το! προσέξατε τι είπε;) έμεινε επί μεγάλο διάστημα στο κενό, παραμένοντας στην αίθουσα αναμονής με τις πόρτες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ (όπα! Να Το, το ΝΑΤΟ και Ε.Ε, προσέξατε τι είπε;) κλειδωμένες εξαιτίας του πολιτικού αποκλεισμού που είχε επιβληθεί…». (όπα!, Ε! βέβαια πρέπει να βιαστούμε).

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

Αναλυτής – Προγραμματιστής Συστημάτων και Εφαρμογών Η/Υ.
π. Πρόεδρος Συλλόγων και Σωματείων.
π. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου επί δύο θητείες στην ΔΕΠΑ.
π. Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας.
Και Βραβευμένος από τους Συλλόγους, για τις υπηρεσίες μου στα κοινά.
Συγνώμη για το αράδιασμα των τίτλων, είναι πρώτη φορά που το κάνω, δεν το κάνω από κομπασμό, ούτε από εγωϊσμό, αλλά η πείρα μέχρι σήμερα μου έδειξε, ότι σε αυτή τη χώρα, γίνεσαι πιο πειστικός όταν έχεις τίτλους και ΝΑΙ!, είναι τίτλος τιμής για μένα, όταν οι άνθρωποι που σε έχουν αναδείξει σε τέτοια αξιώματα.

Κάποτε σε βραβεύουν και τους ευχαριστώ.

9-1- 2018

Υ.Γ. Για μένα ήταν και είναι προσχεδιασμένα τα πάντα από τη δεκαετία του 40 α για ότι σήμερα γίνεται και θα γίνει στις επόμενες δεκαετίες ή επόμενο αιώνα, αυτό είναι γνωστό σε όλους, όσοι από μας ασχοληθήκαμε με ζητήματα της Ελλάδας των πολιτικών και των Κοτζαμπάσηδων από την εποχή του Καποδίστρια.

Υ.Γ1. Δεν πέτυχε τη λύση του Μακεδονικού, η Ελληνική διπλωματία την δεκαετία του 40 όταν οι Γκάγκστερ φοβόντουσαν την εξάπλωση του κουμμουνισμού και την επιρροή της Κραταιάς τότε Σοβιετικής Ένωσης, θα επιτευχθεί σήμερα που εξαφάνισαν και τον κομμουνισμό και διέλυσαν την Σοβιετική Ένωση;.

Υ.Γ2. Δεν πέτυχαν οι Έλληνες κυβερνόντες να πείσουν την ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και τους δυτικούς συμμάχους τότε, όταν μας είχαν ανάγκη, θα το πετύχουν τώρα;. Αλήθεια γιατί να γίνει τώρα αφού δεν έχουμε κανένα συμφέρον ως Χώρα;.

Υ.Γ3. Δεν πέτυχαν όλοι οι αξιωματούχοι από την δεκαετία του 40 που προέκυψε το θέμα έως τις μέρες μας με τις σωστές κατά καιρούς προτάσεις κορυφαίων Ελλήνων, όπως για παράδειγμα αυτή τη στιγμή πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό τα ονόματα των κ.κ Γιάννη Μάζη ή άλλων όχι και τόσο δημόσιων προσώπων όπως για παράδειγμα του Δημήτρη Μπεθάνη και θα το πετύχουν στο παρά πέντε, που οι Γκάγκστερ (αφού συγκέντρωσαν όλο το χρήμα επάνω τους), η ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι ανίσχυροι δυτικοί πολιτικοί (αφήνω από έξω τους πνευματικούς ανθρώπους, διότι ούτε που τους λαμβάνουν υπόψη οι προσχεδιασμένοι ξερόλες, αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί) και θα το πετύχουν τώρα που φοβούνται την Ρωσία του Πούτιν ως μία άλλη ανερχόμενη δύναμη;.

Υ.Γ4. Πέραν όλων αυτών ας θυμηθούμε τον Στράβωνα που ακόμη από τότε έγραψε «ότι ελληνικά φύλα βρίσκονταν στα βόρεια μέχρι τα Σκόπια και τα Βελεσά, και ότι υπήρχαν άφθονες οι ελληνικές εγκαταστάσεις πέρα και από τον Αίμο και μέχρι το Δούναβη». Στράβων Φιλόσοφος, Ιστορικός, Γεωγράφος 64 π.χ 24 μ.χ. Ο διασημότερος γεωγράφος.

Υ.Γ5. Επιτέλους Το καταφέρανε οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να πιστέψουμε ακράδαντα σε αυτό που ο Καζαντζάκης είπε «δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος»

Κίρο Γκλιγκόροφ - Εμείς είμαστε σλαβοι δεν έχουμε καμία σύνδεση με

τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο αιώνα.

Επισήμανση του ''Γ'': Μακάρι να έλεγαν ακριβός το ανάλογο όσοι και όσες ήρθαν στην Γλυφάδα τα τελευταία χρόνια, δεκαετίες, και ενώ δεν είχαν καμία πρωτογενή σύνδεση με την περιοχή πρώτον, εκμαύλισαν για ίδιο όφελος, δεύτερον,υπονόμευσαν οτιδήποτε τοπικό, και τρίτον, αυτό το καθεστώς συνεχίζεται μέχρι σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, και μάλιστα έπειτα από χιλιάδες ψήφους στις δημοτικές εκλογές του 2014. ( Δείτε εδώ )

Αναφορικά με όσα αναφέρονται από τον κ. Δημήτρη Μπουντουτσίδη επαφίενται στη κρίση των αναγνωστών, τονίζοντας ότι η πλειονότητα των πολιτικών, ενδιαφέρονται για τα μεγάλα προσωπικά τους θέματα, τα οποία θεωρούν ότι θα τους καταξιώσουν, όπως μας αναφέρει πρόσφατα ένας αξιότιμος και φιλότιμος δημοσιογράφος, και αδιαφορούν πλήρως για την πλειονότητα των πολιτών, τους οποίους παρεμπιπτόντως τους θεωρούν ''ελέγξιμους'' μέσω κομματικών, κρατικών, δημοτικών, και συνεργαζόμενων κέντρων χειραγώγησης - προπαγάνδας...

-------------------------------------------------------------------------------------
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Μπουντουτσίδης: Μα τι παθαίνουν οι άνθρωποι όταν γίνονται πολιτικοί; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">