ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας ΚΕΠ Γλυφάδας

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εγκατάστασης και λειτουργίας του νέου πληροφοριακού συστήματος εθνικής εμβέλειας «Μητρώο Πολιτών» από το Υπουργείο Εσωτερικών, το νέο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ της Γλυφάδας, που έχει τεθεί σε ισχύ φέτος για πρώτη φορά, βρίσκεται και πάλι σε πλήρη λειτουργία.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση της καθημερινής εξυπηρέτησης των πολιτών, τα ΚΕΠ του Δήμου Γλυφάδας είναι ανοιχτά, πλέον, για το κοινό έξι ημέρες την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, το νέο υπερσύγχρονο ΚΕΠ στην οδό Γούναρη 199, που αντικατέστησε τη δυσλειτουργική υποδομή της οδού Επιδαύρου 5Α, βρίσκεται στη διάθεση του κοινού κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως και τις 2 μ.μ., κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 8 π.μ. έως και τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. μέχρι και τις 2 μ.μ.

Από την άλλη, το δεύτερο ΚΕΠ, στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα, στη διεύθυνση Γ. Γεννηματά 62 & Πλαπούτα 59, είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 8 π.μ. μέχρι και τις 8 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και από τις 8 π.μ. έως και τις 2 μ.μ. κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Επισημάνσεις του ''Γ'': Εμείς σας υπενθυμίζουμε ότι η παράταξη Γ. Παπανικολάου, και ο ίδιος , είχαν υποσχεθεί το οικονομικό ''συμμάζεμα'' στο δήμο Γλυφάδας, και συγκεκριμένα ότι πολλές τοπικές δομές οι οποίες πληρώνουν υπέρογκα ενοίκια θα μεταστεγαστούν.

Το οικονομικό ''μάζεμα'' δεν το γνωρίζουμε, αντιθέτως γνωρίζουμε πολλές υπέρογκες πιστώσεις, καθώς και έξοδα από τη πλευρά της δημοτικής αρχής, ενώ δεν καλύπτουν αναλογικά το σύνολο των δημοτών.

Είναι σαφές ότι έριξαν το πήχη χαμηλότερα , ασχέτως των έργων βιτρίνας, διότι όπου δεν υφίσταται κριτική και διάλογος οι παθογένειες διευρύνονται. Η συμβολή τους είναι αχαρακτήριστη , διότι ποδοπατούν τα πρότυπα , και τους πρωτεργάτες, και ενισχύουν όσα δημιουργήθηκαν ετεροχρονισμένα, και κυρίως ώστε να ωφελούνται οι ίδιοι αντί του δήμου και του συνόλου των δημοτών. 

Αναφορικά με το «Μητρώο Πολιτών»: Για εμάς πρέπει να υπάρξει μια πολιτική διαμόρφωσης των όρων κατά της γραφειοκρατίας και των δεκάδων εγγράφων , καθώς και της ανανέωσης σε ετήσια βάση, και με ένα (1) ενιαίο κωδικό ο πολίτης να εξυπηρετείται, από τον υπολογιστή του, η το κινητό τηλέφωνο. Οι εργαζόμενοι θα συνδράμουν την ψηφιοποίηση.

Αν κάθε υπηρεσία παρέχει ένα προσωπικό κωδικό, συν των δεκάδων κωδικών για κινητά, κάρτες, sosial media, κ.α., η μοναδική ενασχόληση επί ώρες κάθε πολίτη θα είναι οι κωδικοί ! 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας ΚΕΠ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">