ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Integrated Systems Europe show 2018 στο Άμστερνταμ


Του Γιάννη Κουρδομένου

Στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας διεξάγεται από τις 6 μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου η ετήσια τετραήμερη εκδήλωση Integrated Systems Europe 2018 με τεχνολογία αιχμής.

Ως ο ευρωπαϊκός προορισμός για τη διεθνή βιομηχανία AV, και των ολοκληρωμένων συστημάτων εικόνας και ήχου, το ISE 2018 θα παρουσιάσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προϊόντα και λύσεις που παράγονται τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους  καταναλωτές. 

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης που παράγεται από την AVIXA και την CEDIA. Αυτό θα συμπληρωθεί από ένα γεμάτο πρόγραμμα διασκέψεων, ομιλιών. Επιπλέον, το ISE αποτελεί την ιδανική βάση για δικτύωση, κοινωνικοποίηση, και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών επαφών.

Το ISE 2018 συνδέει τις αγορές και τους ανθρώπους.



Η MULTICAM SYSTEMS σας καλωσορίζει στο ISE Show στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας με την τελευταία λέξη της αυτοματοποιημένης παραγωγής βίντεο για κυβερνητικές εφαρμογές: To MULTICAM CONF

Αν συμμετέχετε  στην αγορά του οπτικοακουστικού ραδιοφώνου, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στο: MULTICAM RADIO.


Επίσης για τους εκπαιδευτικούς υπάρχουν οι λύσεις ELEARNING και TRACKING για τη γρήγορη και εύκολη καταγραφή διαλέξεων και τη δημοσίευση ή τη ροή τους στον ιστό.



Επίσης για Ιατρικά Ινστιτούτα Υγειονομικής Περίθαλψης υπάρχει το MULTICAM IN SITU για εύκολη εκπαίδευση βίντεο καθώς και ενημέρωση.


Η MULTICAM μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη πιστοποιημένη κάμερα PTZ με εξαιρετικές δυνατότητες και χαμηλή τιμολόγηση!
Full HD έως 1080 @ 50p, Έξοδοι IP / HD-SDI / HDMI, Έλεγχος Visca + LAN POE +, Ρεύμα IP κ.α.

Επίσης, η MULTICAM μόλις κυκλοφόρησε ένα πλήρες IP Box. Η πρώτη έκδοση θα εμφανιστεί στο ISE. Η παραγωγή θα ακολουθήσει μετά την παράσταση.

Το MULTICAM ASSIST είναι μια εφαρμογή tablet που χρησιμοποιεί το MULTICAM API για να επικοινωνεί με τον διακομιστή και να ενεργοποιεί πολλές ειδικές λειτουργίες. 

Για παράδειγμα: Shortcuts for acting on recording/streaming,  presets recalling and direct switching, Social Media moderation.

Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη για τον βασικό ελέγχο πλήρως αυτοματοποιημένων λύσεων.

Επισημάνσεις του ''Γ'': Σαφώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, και ειδικότερα ο αρμόδιος υπουργός, κάνει σύσφιξη σχέσεων με τους Αμερικανούς, και λειτουργεί στη βάση του δημάρχου Γλυφάδας, κατά ημών, και όπως γνωρίζετε εμάς ένθεν και ένθεν μας έχουν ξεχάσει, όμως, είναι θέμα χρόνου να συνειδητοποιήσουν ότι στις προσεχείς εκλογές δεν θα έχουν το απαιτούμενο έρεισμα σε επίπεδο κοινωνίας. 

Οι συμπολίτες μας δεν θα μείνουν για πάντα ''αναλφάβητοι'' αναφορικά με το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες πέφτοντας στα δίχτυα επιτήδειων οι οποίοι/ες αποσκοπούν στην χειραγώγηση για τα οφέλη των ήδη ωφελημένων, καθώς και των ολιγαρχικών συμφερόντων πράττοντας ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Η πλειονότητα σταδιακά θα αφυπνίζεται και θα αντιλαμβάνεται τα πεπραγμένα λίγων ωφελημένων, οι οποίοι/ες προσπαθούν να διαβάλουν το σύνολο. ( Τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας στα Νότια προάστια Αττικής.)

Ειδικά για τον υπουργό ψηφιακής πολιτικής, Ν. Παππά, θυμίζουμε ότι εμείς ασχολούμαστε με το αντικείμενο από τη δεκαετία του 70, ενώ οι περισσότεροι φορείς του υπουργείου του δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο. Το ανάλογο και με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, όπως και με αρκετούς ακόμα στο τομέα ''Πολιτισμού - ΚΑΠΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ''. ( Υφίσταται διευρυμένο πρόβλημα, και οφείλουν οι συμπολίτες μας να γνωρίζουν ποιοι εμπλέκονται με το ΚΑΠΠΑ.)

Προφανώς τους διαφεύγουν πάρα πολλά, τα οποία εμείς γνωρίζουμε, διότι μας προσκαλούν σε πολλές εκθέσεις, εκδηλώσεις, σε ολόκληρο το πλανήτη, στις οποίες αδυνατούμε να παρευρεθούμε σε όλες, ( λόγω ''υγιούς εκπροσώπησης'' και ''ταϊσματος'' τόσο του κρατικού όσο και του δημοτικού χρήματος σε ημέτερους), και τονίζουμε ότι εμείς παραμένουμε Ευρωπαίοι σε αντιδιαστολή με τους ιδίους , οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν ούτε τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Integrated Systems Europe show 2018 στο Άμστερνταμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">