ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παπακώστα: Nα παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία της Novartis

«Η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο και η Βουλή έκανε πολύ σωστά τη δουλειά της» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 88.6 MHZ τόνισε ότι πρόκειται για ένα διεθνές σκάνδαλο και η Ελλάδα πρέπει να βρει τη ζημία του Δημοσίου και να αποδοθούν ευθύνες.

Υπογράμμισε ότι δεν χρειάζονται θεωρίες συνωμοσίας και το πολιτικό σύστημα πρέπει να δώσει το παράδειγμα και να αποδείξει στην κοινωνία ότι γύρισε σελίδα.

Χαρακτήρισε αυτονόητο ότι πρέπει να παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί ένας φορέας να χρεώνεται προσωπικές παραλήψεις.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ: Να θυμάστε ότι στη συχνότητα 88.6 MHZ λειτουργήσαμε στα τέλη της δεκαετίας του 80 και καταθέσαμε πλήρη φάκελλο - αίτηση - μελέτη το 1990 για αδειοδότηση.

Η εν λόγω συχνότητα ανήκει σε εμάς, στη ΓΛΥΦΑΔΑ και τους κατοίκους της, και ληστεύτηκε από εμάς το 1990 - 91 από την κυβέρνηση συνασπισμού ΝΔ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ενώ τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση μαγείρεψε να υφίσταται ιδιοκτησιακό καθεστώς των ημετέρων της, για άλλο ένα φιλοπαραταξιακό μέσο.

Οι εναπομείναντες ελάχιστοι του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ θα λογοδοτήσετε τόσο στον κ. ΠΑΤΡΙΝΟ, όσο και σε εμάς, το 2019, τόσο για τα χρήματα που δαπανήσαμε και χάσαμε, όσο και για τις διώξεις - κατασχέσεις, καθώς και για όσα ισχύουν επί δεκαετίες σε βάρος μας.

Τριτοκοσμική χώρα

Τονίζεται ότι οι αιτήσεις μας, καθώς και η πλήρης τεχνική μελέτη, ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με το Ν.1730/87 στη ζώνη συχνοτήτων 87.5 - 88. 9 MHZ , η οποία προορίζονταν για καθαρά τοπική χρήση τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παπακώστα: Nα παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία της Novartis Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">