ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων

Με μια λιτή ανακοίνωση μιας σύντομης πρότασης, ο επιλεγμένος δια του παραθύρου Γιάννης Σκούφης, ακολουθώντας τις προσταγές του ευεργέτη του τέως ευρωβουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος επί τρία χρόνια του ανανεώνει τις συμβάσεις των 2.500 χιλ. ευρώ το μήνα, αναφέρει:

Οι πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων των δικαιούχων του Δήμου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.

Σειρά μας να αναφέρουμε: Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 , έστω και σέρνοντας θα παραστώ στην εισαγγελία στην οποία θα καταθέσω μηνύσεις κατά του δημάρχου Γ. Παπανικολάου, και της Ν. Αργυροπούλου.

Παράλληλα θα μηνυθεί ο τέως δήμαρχος Κ. Κόκκορης για την αίτηση μας η οποία είχε κατατεθεί - πρωτοκολληθεί στο δήμο, ο διοικητής του Ι.Κ.Α Γλυφάδας, καθώς και ο πρόεδρος των κεντρικών του Ι.Κ.Α.

Είμαστε μια μικρή τοπική κοινωνία, στην οποία πολλά απ' όσα ισχύουν φτάνουν σε γνώση μας και στα αυτιά μας.

Συγκεκριμένα: Σειρά από διοικούντες του δήμου, για την προσέλκυση οικογενειών ψηφοφόρων, έχουν δημιουργήσει ένα στενό κύκλο γνωριζόντων των κομμάτων τους , για την παροχή και των προνοιακών επιδομάτων κυρίως σε ημέτερους.

Αρκετοί εξ' αυτών των αιρετών και ''κολλητών'' έχουν αναφέρει σε γνωστούς τους να προμηθευτούν μια ιατρική βεβαίωση από κάποιον φίλο - συγγενή - γνωστό τους ιατρό, ότι πάσχουν από το άλφα η βήτα ώστε να λαμβάνουν 700 ευρώ το μήνα.

Σε τοπικό επίπεδο έχουμε χαρακτηριστικές περιπτώσεις ατόμων, τα οποία με προσυμφωνημένες βεβαιώσεις φίλων γνωστών νοσοκομειακών γιατρών, έχουν αποσπάσει ότι πάσχουν από σειρά ασθενειών, ενώ δεν πάσχουν, ώστε να λάβουν ποσοστά εν συνεχεία από το Ι.Κ.Α ΚΕΠΑ, στο οποίο επίσης, σειρά από αρμοδίοι, όπως και διοικητικοί του δήμου Γλυφάδας, είναι οικογένειες υποστηρικτών των κομμάτων που διοίκησαν και διοικούν το δήμο.

Εμείς θα καλέσουμε εισαγγελική παρέμβαση ώστε να ελεγχθούν δεκάδες ημέτεροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας αν πράγματι πάσχουν από τις ασθένειες που φέρεται να πάσχουν, ώστε ο δήμος Γλυφάδας να τους παράσχει τα προνοιακά επιδόματα, και κυρίως των 700 ευρώ το μήνα.

Αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι αυτά τα άτομα λαμβάνουν και το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ το μήνα έχουμε μια συγκεκριμένη κατηγορία συμπολιτών μας οι οποίοι/ες λαμβάνουν καθαρά 900 ευρώ το μήνα, ενώ στον αντίποδα δεν τα λαμβάνουν χιλιάδες εργαζόμενοι.

Όπως χαρακτηριστικά συζητείται σε τοπικό επίπεδο, μια σειρά κηφήνων, οι οποίοι/ες δεν έχουν παρέχει ποτέ το ελάχιστο στο κοινωνικό σύνολο, διαβιούν με τα χρήματα αυτά καλύτερα και από τους εργαζομένους.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί πόσους δικαιούχους με 67% και άνω αναπηρίας έχουν κομμένους με δόλιους τρόπους το ΙΚΑ ΚΕΠΑ, καθώς και δήμος Γλυφάδας, και θα προσκομιστούν στην εισαγγελία τα αποδεικτικά στοιχεία.

Σε αντιδιαστολή με την εικόνα που επιχειρούν να προβάλλουν από τα συστημικά media των ψίχουλων προνοιακών επιδομάτων, τα 900 το μήνα σε ημέτερους δεν είναι καθόλου ψίχουλα.

Για εμάς προσωπικά αποτελεί όνειδο , σημερινά στελέχη της κυβέρνησης - υψηλά ιστάμενοι , επιλεγμένοι - διορισμένοι - οι οποίοι έχουν εικόνα και επί σειρά ετών , οι οποίοι ανέφεραν τις απίστευτες καταστάσεις αναφορικά με τις ασκούμενες πολιτικές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , γνωρίζοντας ποια είναι η υφιστάμενη κατάσταση σε υπηρεσίες , δήμο, κ.α. , να τελούν σε σιγή ιχθύος.

Σε αυτούς τους κυρίους επιδεικνύουμε ότι το αρμόδιο υπουργείο δικαιοσύνης - διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αναρμόδιο, άρα οι αρμόδιοι είμαστε εμείς. 



Να το θυμάστε το 2019 διότι δεν αντιλαμβανόμαστε πως έχει χαρακτηριστεί το υπουργείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όταν με ενέργειες δημάρχου - αιρετών ημέτεροι για λόγους ψηφοθηρίας του κόμματός τους λαμβάνουν καταχρηστικά αποδοχές από τα παράθυρα με ανανεούμενες συμβάσεις ώστε να κάνουν παρέα στο δήμαρχο, μέχρι και τα προνοιακά επιδόματα αντί των δικαιούχων με 67 % αναπηρία, και το υπουργείο κωφεύει αντί να επιδείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Παρέμβαση εισαγγελέων.

Υπουργείο εικονικής - πλασματικής δικαιοσύνης έχουμε στη χώρα μας , η της πραγματικής και μοναδικής η οποία έχει θεμέλιο το Ελληνικό Σύνταγμα ; 

Να κάνετε αιτίαση οι αρμόδιοι, και οι κατά τόπους του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, πως έχουν επιλεγεί οι ημέτεροι στο δήμο Γλυφάδας, επί παντός επιστητού, και έχουν εκτοπιστεί χωρίς να ισχύει το ανάλογο όσοι προηγήθηκαν δεκαετίες έναντι αυτών σε τοπικό επίπεδο.

Δεδομένων όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, χωρίς ίχνος ενεργειών από τη πλευρά των κυβερνητικών στελεχών, για αποκαταστάσεις δικαιοσύνης, να περάσετε άμεσα την διακυβέρνηση στη ΝΔ για αρτιότερη υπηρέτηση των ημετέρων της. ( Μόνο για εσάς τα προνόμια και οι θέσεις ; )

Υφίσταται Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όταν δεχόμαστε συστηματικά βασανιστήρια - ( βλάβες υγείας ) δεδομένων των παρανομιών τους, από το 2004 και μέχρι σήμερα, στις σύννομες αιτήσεις μας, ευεργετώντας τους ημέτερους, από τη πλευρά όσων εξαπάτησαν ώστε να βρεθούν διοικούντες στο Δήμο Γλυφάδας ; 
( Άρθρο 7 Παράγραφος 2 Ελληνικού Συντάγματος)

Είναι άγνωστο ότι το σύνολο των αιρετών επί δεκαετίες στο δήμο Γλυφάδας σε μεγάλο ποσοστό διαπλέκεται ; Είναι άγνωστη η σχέση μεταξύ πολιτικών, δημάρχων, αιρετών, διοικητικών, προέδρων υπηρεσιών, δικαστικών , κ.α. ;
( Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν επί δεκαετίες, όπως και σήμερα, ποιο είναι το ποσοστό διαφθοράς στο τόπο μας, όπως και οι εταίροι σας σε επίπεδο Ε.Ε.)

Σημείωση: Ελπίζουμε να μην υπάρξει σύγχυση στους πραγματικούς δικαιούχους οι οποίοι/ες καλώς λαμβάνουν τα επιδόματα, και αρκετοί/ες έχουν ταλαιπωρηθεί επί μακρόν με όσα ευτράπελα ισχύουν στη χώρα μας.

* Τωρινός και τέως δήμαρχοι , οι οποίοι αποκεφάλισαν την πραγματική τοπική μας ενημέρωση, καθώς και τη δημοσιογραφία , μεριμνώντας για σειρά ημέτερων, όπως και επί παντός επιστητού, να χρησιμοποιήσουν για την υπεράσπισή τους το Κούγια. 

Εμείς δεν έχουμε καμία ''άκρη'' ( διασύνδεση), ενώ δήμαρχος και τέως έχουν από συγγενικά πρόσωπα στην Ελληνική δικαιοσύνη μέχρι και εκατοντάδες ημέτερους των κομμάτων τους. ( Τρίτος Κόσμος - Τριτοκοσμική χώρα )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">