ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, αποφασίστηκε επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται συναντήσεις του Υφυπουργού με φορείς του ποδοσφαίρου. Όπως  δήλωσε ο υφυπουργός «Δεν θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος».

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα και δεν θα επανεκκινήσουν οι αγώνες εάν δεν υπάρχει ένα νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο κ. Βασιλειάδης υποστήριξε  ότι οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους και θα πρέπει να υπάρξει ένα πλαίσιο που θα είναι ακόμα αυστηρότερες. 

«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να μπορέσει να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά και μένουν πολλά περισσότερα να γίνουν. 

Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να θέσουμε σε κίνδυνο αυτή τη προσπάθεια, δεν θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος, δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω. Αναλαμβάνοντας και όπου χρειαστεί το πολιτικό κόστος. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες».

με στοιχεία από την ΕΡΤ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">