ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ. Κωνσταντάτος: Παίζουμε μπάλα ξανά στην γειτονιά μας


Ενώ ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης δίνει έμφαση στον αθλητισμό, ο δικός μας δήμος δίνει τεράστια έμφαση στις παιδικές χαρές !

Όπως αναφέρει στην σελίδα του ο δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος '' Παίζουμε μπάλα ξανά στην γειτονιά μας !'', και εμείς αναφέρουμε ότι το γήπεδο της Τερψιθέας το οποίο όφειλαν να αναβαθμίσουν σε στάδιο παραμένει όπως ήταν χωρίς ίχνος παρεμβάσεως, όμως να έχουν υπόψιν τους ότι για την συνολική τους αδράνεια θα τιμωρηθούν στις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Αν υπήρχε ενδιαφέρον από το σύνολο των παρατάξεων, το ''αυθαίρετο'' θα έβρισκε διέξοδο και με λίγες τροποποιήσεις γίνεται στάδιο, ώστε παράλληλα να εξασκούνται στο ποδόσφαιρο, ( προπόνηση ),  και να αθλούνται στο τρέξιμο και σε άλλα αθλήματα. Αλλαγή της διατάξεως του γηπέδου ( Ι ).

Μ' αυτούς που έχουμε μπλέξει σε επίπεδο Γλυφάδας, (αιρετούς), δεν έχουμε ούτε αυτά που είχαμε πριν από δεκαετίες στην τοπική μας κοινωνία. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Δημιουργούμε νέα γήπεδα 5χ5 για τις ανάγκες των μεγαλύτερων παιδιών μας!
Αγία Παρασκευή, Τριπόλεως και Μιλήτου τα 3 επόμενα.

Επειδή ίσως είμαστε από τους λίγους Δήμους της χώρας που ανακαινίσαμε όλες τις παιδικές μας χαρές για τις οποίες πήραμε και πιστοποίηση από το Υπουργείο Εσωτετερικών ( 28 σήματα) καλύψαμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Το πρόβλημα όμως που διαπιστώσαμε είναι πως τα μεγαλύτερα παιδιά δεν έχουν χώρους να παίξουν και να αθληθούν στις γειτονιές τους και γι αυτό θα είμαστε πρωτοπόροι και σ αυτό.

Με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα " Παίζουμε μπάλα ξανά στις γειτονιές μας". ξεκινάμε να φτιάξουμε σε όλες τις γειτονιές σε κατάλληλα σημεία ανάλογα γηπεδάκια που θα τα χαίρονται μικροί και μεγάλοι όπου σήμερα παίζουν στα προαύλια ή στις πλατείες. Το πείραμα με τα νέα γήπεδα που φτιάξαμε στην Καλλιπόλεως και Εθνάρχου Μακαρίου έδειξε όπως και στις παρακάτω φωτό πως πρώην αλάνες αν τις μετατρέψεις σε γήπεδο μαζεύονται δεκάδες παιδιά.

Έτσι με πρόγραμμα χορηγιών αλλά και ιδίους πόρους θα φτιαχτεί τις επόμενες μέρες γήπεδο 5χ5 στην Αγία Παρασκευή ( θα αντικαταστήσει το χωμάτινο που υπάρχει) , στην Τριπόλεως και στην Μιλήτου ενώ ακολουθούν και άλλες γειτονιές που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια στις γειτονιές μας και το έργο αυτό στοχεύει να τα κρατήσουμε σε αυτές.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ. Κωνσταντάτος: Παίζουμε μπάλα ξανά στην γειτονιά μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">