ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: Τρίτο συνέδριο για την Ενωμένη πόλη


Η Ενωμένη πόλη εξέλεξε ομόφωνα την Κεντρική της Επιτροπή και στο τιμόνι ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος.

Όπως αναφέρουν « Γιορτή της Δημοκρατίας και της Αυτοδιοίκησης το 3o συνέδριο μας. 700 έφτασαν τα μέλη μας και 175 μέλη η Κεντρική μας Επιτροπή».

Όπως ανάφερε ο δήμαρχος « Κάποιοι έχουν προσωπική εμπάθεια στο πρόσωπό μας. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της πόλης. Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να μην είναι ο Κωνσταντάτος δήμαρχος. Εμείς σηκώσαμε τα μανίκια και δουλέψαμε φέρνοντας χρήματα στο δήμο, τα οποία δεν ήταν από την κυβέρνηση, ούτε από την περιφέρεια, ήταν από τον ιδιωτικό τομέα. ».

Εμείς στον ''Γ'' αναφέρουμε ότι και ο Κ. Κόκκορης έφερε χρήματα από τον Ιδιωτικό τομέα , έφτιαξε πλατείες, το παλαιό δημαρχείο , κ.α., όμως αυτά δεν στάθηκαν δυνατά για την επανεκλογή της παρατάξεώς του ως διοίκηση χρειάζονταν ακόμα περισσότερα, και χωρίς σκιές.

Αυτό είχαμε προτάξει και εμείς πριν από δεκαετίες, την δημιουργία μιας διοικήσεως η οποία θα φέρει χρήμα από τον Ιδιωτικό τομέα, καθώς και θέσεις εργασίας, και όπως γνωρίζετε το γνωστό ''σύστημα'' μας στοχοποίησε, παρανόμησε σε όλες τις αιτήσεις μας, συμμετέχει σε εμπορικούς συλλόγους, κ.α., και ακόμα και σήμερα λειτουργεί για τα συμφέροντα ολιγαρχών και των εκτός Γλυφάδας. ( Δεν πρέπει να έχουμε και εμείς μια ραδιοτηλεοπτική δομή όλων των κατοίκων στα νότια προάστια ; Γιατί δεν έγινε πολιτική των δημάρχων και των βουλευτών μας ; )


» Η μέρα ήταν ηλιόλουστη μέσα και έξω από το Μίκης Θεοδωράκης. Την Άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις είναι η φιλοσοφία της Ενωμένης Πόλης που σήμερα στο 3ο συνέδριο της απέδειξε ότι είναι η μεγάλη , ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη που οδηγεί σε άνθηση το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

» Με την εγγραφή νέων μελών φτάσαμε τα 700 αριθμός ρεκόρ για μια δημοτική παράταξη ενώ εκλέχτηκε το ανώτατο όργανο μας η νέα Κεντρική Επιτροπή που την απαρτίζουν πλέον 175 μέλη μετά από την έγκριση του συνεδρίου.

» Ευχαριστώ θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν, γράφτηκαν μέλη και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας για την Αναγέννηση του Δήμου μας.

» Να ευχαριστήσω τους Δημάρχους Π Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, και των 3Β Γρηγόρη Κωνσταντέλο, καθώς τους εκπροσώπους των κομμάτων, φορέων και συλλόγων που παραβρέθηκαν.

» Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί για μια καθαρή μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή.



Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς δεν παρευρεθήκαμε δεδομένου ότι ο δήμος Γλυφάδας δια της ''γαλάζιας'' διοικήσεως έχει πετύχει οι δημότες να είναι έξω από το δήμο , και οι ημέτεροι της ΝΔ σε μεγάλο βαθμό εντός. Ο δήμος και η πολιτεία όφειλαν να μας καλύψουν τα αιτήματα ώστε να υπάρχει κάλυψη σε όλους τους τομείς των πόλεών μας με μια δημόσια, περιφερειακή, η διαδημοτική δομή, όμως όπως γνωρίζετε ούτε η δημοτική αρχή της Γλυφάδας συμμετείχε με αντιπρόσωπό της. ( Εμείς είμαστε οι ''γείτονες'' )

Όπως όλα δείχνουν , γι' άλλη μια φορά , πολλοστή, μάλλον εργαζόμαστε για τα οφέλη τα οποία θα προκύψουν σε έτερους , διότι είναι αβέβαιο αν το * σύνολο των υπολοίπων συμπολιτών μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές συνταχθούν κάτω από μια ιδεολογική , πολιτική , ταυτότητα - παράταξη. ( Όχι κατ' ανάγκη κομματική )

Έχουμε τη βεβαιότητα και την πεποίθηση ότι γίνετε - είναι εφικτό, και θα φέρει αποτέλεσμα, ανάλογο και ίσως καλύτερο από ορισμένα αστικά πολιτικά κόμματα τα οποία κατεβάζουν τις τοπικές Ο.Μ με ορισμένες συμμαχίες.

* Ως σύνολο εννοούμε το 40 - 45 % του τοπικού πληθυσμού το οποίο επί αρκετά χρόνια δεν συμμετέχει σε κόμματα, δεν υποστηρίζει συγκεκριμένα κόμματα , και ενίοτε απέχει των δημοτικών εκλογών .

* Θεωρούμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συνεννοηθεί, να σχηματιστεί , να εκπροσωπείται επάξια , και να καλυφθούν οι προσδοκίες τους , αντί των εξυπηρετήσεων σε ημέτερους γνωστών αστικών κομμάτων. ( Η σύνταξη της ιδεολογικής ταυτότητας είναι δική σας μέριμνα - της τοπικής μας κοινωνίας. )

* Στη πόλη της Γλυφάδας αναφορικά με το 40 - 45 % του τοπικού της πληθυσμού θεωρούμε ότι μας ενώνουν πολλά , και μας χωρίζουν λιγότερα .
( Τα αστικά κόμματα και οι λαθεμένες νοοτροπίες ) Εμείς είχαμε θέσει να γίνει ''κόμμα'' η κοινωνία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: Τρίτο συνέδριο για την Ενωμένη πόλη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">