ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καμμένος: H Ελληνική Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε από εδώ

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος τόνισε «Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό» και ζήτησε στήριξη για «την άμεση απελευθέρωση των νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών», κατά τη συνάντησή του με το Ρουμάνο ομόλογό του, Μ.Φίφορ, στο Βουκουρέστι.

Ο κ. Καμμένος, αμέσως μετά τη συνάντησή του με το Ρουμάνο ομόλογό του, Μ.Φίφορ, στο Βουκουρέστι, ζήτησε τη στήριξή του για «την άμεση απελευθέρωση των νατοϊκών, ευρωπαίων και ελλήνων στρατιωτικών», ανεβάζοντας έτσι τους τόνους.

«Η Ρουμανία και η Ελλάδα έχουν αποδείξει ιστορικά ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Ο ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε από εδώ, από το Βουκουρέστι» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Αλ.Τσίπρας: « Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, είναι πάντα ανοικτή για συνεννόηση και συνεργασία όχι όμως για παιχνίδια. Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους, παιχνίδια με την Ελλάδα δεν μπορεί να παίζουν»

Κ. Μητσοτάκης: « Υπάρχουν βαριές ευθύνες της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και την εγκάλεσε ότι υποτίμησε το περιστατικό», όπως έπραξε και στο επεισόδιο στα Ίμια. Είναι αναγκαία θεσμική τομή, για να μην κάνει ο καθένας του κεφαλιού του, όπως κάνουν σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας».

Ένωση κεντρώων: «Αποδεικνύεται ότι η ασφάλεια των στρατευμένων μας και η ασφάλεια των παραμεθόριων μονάδων μας, κρέμεται από μια κλωστή και υπάρχουν γενικότερα προβλήματα στο στράτευμα. Ακόμη και η τοποθεσία που έγινε η σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας, δεν έχει προσδιοριστεί με σαφήνεια και γεννώνται ερωτηματικά για το αν είχαν εισέλθει στην Τουρκία ή εάν η σύλληψη έγινε επί ελληνικού εδάφους.

Η καρατόμηση μερικών αξιωματικών δεν δίνει λύση, ίσως μάλιστα δημιουργεί αβεβαιότητα και καχυποψία και στην τεράστια πλειοψηφία των ευσυνείδητων αξιωματικών μας που χωρίς τα απαραίτητα υλικά μέσα φυλάνε Θερμοπύλες, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων».

Γεννηματά: «Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στην πατρίδα μας, ασφαλείς. Δεν μπορεί η Τουρκία να χρησιμοποιεί το περιστατικό ως μέσο πίεσης προς τη χώρα μας. Να διασύρει το στράτευμα. ».

Φίλης: «Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον. Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η Ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία».

Λαφαζάνης: «Προκαλούνται πολύ μεγάλα ερωτηματικά για τις συνθήκες σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, για τα οποία δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πειστικές διευκρινίσεις και απαντήσεις.

Πολύ μεγαλύτερα, όμως, ερωτηματικά και ανησυχίες προκαλεί η στάση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία επέδειξε ξανά και στον μέγιστο, ίσως, βαθμό, όλα τα αρνητικά συμπτώματα του ελληνικού ψοφοδεούς και παρακμιακού πολιτικού κατεστημένου, ικανού μόνο να εξωθεί την χώρα σε κρίσεις αλλά ανίκανου και ανέτοιμου να διαχειριστεί τις παραμικρές δυσκολίες.

Ένα, πάντως, είναι βέβαιο: ότι με τις ακολουθούμενες πολιτικές που έχουν καταντήσει την χώρα μας αθλιέστατο προτεκτοράτο και με τον «υπερδραστήριο» Αμερικανό πρεσβευτή Geoffrey Pyatt σε ρόλο επόπτη και εντολέα, ο ελληνικός λαός δίπλα στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση κινδυνεύει να γνωρίσει και μεγάλες εθνικές περιπέτειες.

Οι δήθεν «σύμμαχοι» και οι υποτιθέμενες ευρωατλαντικές «συμμαχίες» αυτής της χώρας αποδεικνύονται για άλλη μια φορά «Δούρειοι ίπποι» για την καταλήστευση της πατρίδας μας και την υπόσκαψη των εθνικών μας συμφερόντων.

Αν η πατρίδα μας δεν προχωρήσει σε μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή, που θα πετάξει στον κάλαθο των πολιτικών απορριμάτων την κυβέρνηση μαζί με όλο το μνημονιακό πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο και δεν σχεδιάσει μια νέα, ανεξάρτητη, αντιιμπεριαλιστική και πολυδιάστατη στρατηγική ανάπτυξης και διεθνών πολιτικών, οικονομικών, αμυντικών και εξωτερικών σχέσεων, τότε η Ελλάδα και η ελληνική νεολαία δεν θα μπορέσουν να έχουν κανένα μέλλον.

Αυτήν τη νέα πολιτική και πορεία ξεκίνησα να υλοποιώ ως υπουργός Ενέργειας και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης με την συμφωνία με την Ρωσία για τον αγωγό με ρωσικό φυσικό αέριο που θα περνούσε από την Ελλάδα και η οποία γρήγορα ενταφιάστηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα με την μνημονιακή συνθηκολόγησή της.

Σήμερα αυτή η στρατηγική εθνικής, οικονομικής και κοινωνικής απελευθέρωσης της χώρας είναι πιο αναγκαία και επείγουσα από ποτέ».

Σημείωση του ''Γ'': Ο κ. Φίλης απολαμβάνοντας όσα απολαμβάνει επί ημερών κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι μας απασχολεί η οικονομία. Σαφώς εμάς μας απασχολεί ιδιαιτέρως η νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική τους πολιτική , η συνέχιση της ''τηλεοπτικής δημοκρατίας'' των διαπλεκόμενων, η αντισυνταγματικότητα, η φτωχοποίηση του πολιτεύματος, και η ταλαιπωρία των πολιτών επί ημερών σας ελλείψει κάλυψης των προεκλογικών σας εξαγγελιών.

H Ε.Ε απαγορεύει στη χώρα μας να θεσπίσει όσα ισχύουν σε σειρά χωρών, αντί του άναρχου πλαισίου ; Όσα νομοθετήσατε σχετικά με την Ρ/Τ δεν καλύπτουν τα εχέγγυα αριστεράς. Δεν υπάρχει ούτε ένας εσωτερικός νόμος - διάταξη με εχέγγυα αριστερού πρόσημου ενώ επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπήρξαν δεκάδες νομοθετικές ρυθμίσεις. Στις άλλες χώρες, ακόμα και τις φερόμενες ''τριτοκοσμικές'', ισχύουν ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ πολλά χρόνια τα ΤΟΠΙΚΑ LOWER POWER. 

Αν εσείς προσωπικά θεωρείται ότι με επιδοτήσεις ΕΣΠΑ θα προκύψει υγιής ανάπτυξη , ανταγωνιστικότητα , και ευημερία του Ελληνικού λαού , σας παραπέμπουμε στις ημέρες ΠΑΣΟΚ των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων και της καταστροφής της ελληνικής παραγωγής. Έπειτα απ' αυτές τις άγονες πολιτικές δεκαετιών οδηγηθήκαμε στα Μνημόνια. Ενώ ορισμένοι επιτήδειοι δια των επιδοτήσεων έφτιαξαν κομπόδεμα, πλειάδα άλλων αγροτών καταστράφηκαν.

''Ο ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε από εδώ, ανέφερε ο Π. Καμμένος αναφορικά με τη Ρουμανία, και μένουμε standby από που θα ξεκινήσει το 2019 και μετέπειτα, διότι έπειτα από 200 χρόνια ισχύει ένα ανάλογο πλαίσιο υπό διαφορετικούς όρους, με δανειστές, επικυριαρχία, ''τουρκικές'' προκλήσεις, απαράδεκτες νοοτροπίες, κ.α.''

Άλλωστε και στα 100 χρόνια έπειτα από την Επανάσταση, το 1922 , υπήρξε μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία της ανθρωπότητας , της οικονομίας, και κυρίως της χώρας μας σε σχέση με την Τουρκία.

Δεν γνωρίζουμε κάτω από πιο πρίσμα αντιλαμβάνεται ο μέσος νεοέλληνας, ο οποίος στην πρώτη ευκαιρία που του δίνετε γυρίζει τη πλάτη σε όλα και σε όλους, πάντως επίκειται μιας μορφής νέα επανάσταση με τα δεδομένα του παρόντος για αλλαγές και διαφοροποιήσεις. 

Εμείς τη βαφτίσαμε υβριδική - ψηφιακή - τεχνολογική διότι όλα γίνονται για τις εντυπώσεις δια της προπαγάνδας, και έτσι λειτουργεί η Τουρκία. Παραβιάζει συνθήκες, σύμφωνα, δίκαιο, κ.α, και ασκεί προπαγάνδα εκ του ασφαλούς με την οποία διαμορφώνει το πλαίσιο ανοχής - ανεκτικότητας. Παράλληλα ενυπάρχουν και τα οικονομικά συμφέροντα τα οποία είναι ο ισχυρότερος πόλος ανοχής.

Με ανάλογο τρόπο - μέθοδο - λειτουργούν επί μακρόν και οι κατά τόπους στο δήμο Γλυφάδας , με προπαγάνδα εξαγορασμένων και συνεργαζόμενων , τους οποίους αμείβουν από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου. Το εν λόγω ζήτημα το θέτουμε δημόσια από τη δεκαετία του 80 - 90 με σειρά διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μας αντί τοπικού πολιτισμού και αναλογικότητας.

Επί αρκετά χρόνια , αντί να υπάρχει αξίωση για ισχύ όρων οι οποίοι θα διαμόρφωναν την πραγματική ευημερία - δικαιοσύνη - τοπική δημοκρατία , πολιτισμό, και κάλυψη ακόμα και των προσωπικών τους φιλοδοξιών, πολλές χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται δέσμιοι/ες της ανεκτικότητας την οποία εδραίωσαν τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικοί.

Το θέμα δεν είναι τα αστικά πολιτικά κόμματα - αιρετοί - και οι μίζες - προμήθειες, οι απ' ευθείας αναθέσεις, και το προσωπικό τους φαγοπότι - εύκολος πλουτισμός, το θέμα είναι το σύνολο των υπολοίπων, οι οποίοι/ες διαπιστώνουν πολλά και διάφορα και βρίσκονται στη φάση ανεκτικότητας που διαμορφώνουν και οι Τούρκοι, με όμοιες μεθόδους που χρησιμοποιούν και οι γείτονες, και ενώ φαινομενικά μπορεί να σχηματίζουν άποψη επί συγκεκριμένων ζητημάτων, στις περιπτώσεις που λειτουργούν οι ίδιοι/ες με τον απαράλλαχτο τρόπο - μέθοδο προφανώς πάσχουν από το σύνδρομο της στρουθοκαμήλου.

Εμάς αυτό που ονομάζεται προπαγάνδα δεν μας κάμπτει το ηθικό, ούτε οι δόλιες ενέργειες από τη πλευρά πολλών και διαφορών, διότι στο τέλος θα κερδίσουμε με τους δικούς μας όρους.

Είμαστε OK ; Ρίξαμε τα χρήματα στη τσέπη , δήμαρχοι, πολιτικοί, πολίτες, και συμπολίτισσες συμπολίτες  ; Κάνετε ανάπτυξη για πάρτι σας ; Εμείς επί δεκαετίες ζούμε χωρίς χρήματα , και στο κατάλληλο χρόνο δεν μας σταματά ούτε ολόκληρο το σώμα των ΜΑΤ, ούτε και των Ελληνικών ένοπλων δυνάμεων .

Όσοι και όσες επιχειρούν να μας δολοφονήσουν δεξιά - αριστερά , το 2019 θα βρίσκονται συνολικά στο στόχαστρο.

* Να συμμετάσχουμε και εμείς σε ένα ΕΣΠΑ , να χτίσουμε άλλη μια ζημιογόνο επιχείρηση  όπως χιλιάδες άλλων  οι οποίοι σήμερα επιχειρούν , ενώ το 80 - 85% αυτών των δραστηριοτήτων είναι καμένες από χέρι και στα δυο χρόνια θα βάλουν λουκέτο ;


* Να επενδύσουμε στην ανταγωνιστικότητα όταν ο μεγαλοεργολάβος - εφοπλιστής, καναλάρχης , διαθέτει 500 άτομα προσωπικό ;

* Εμείς από την αρχή είχαμε μια οδό και ήταν ο Δήμος, ο Δήμος όμως επί δεκαετίες λειτουργεί με τις μεθόδους των Τούρκων. ( Ραδιοφωνικά μεταδιδόμενο από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' τις δεκαετίες 80 - 90 )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καμμένος: H Ελληνική Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε από εδώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">