ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η TeamCast στο SATELLITE 2018 στην Ουάσιγκτον

Στο SATELLITE 2018 θα παρευρεθούν 14.500 + επαγγελματίες  ώστε να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις δορυφορικές επικοινωνίες και την τεχνολογία του διαστήματος, ενώ εμείς θα διαμαρτυρόμαστε για τις αδιέξοδες κυβερνητικές πολιτικές οι οποίες δεν κάλυψαν με πρόσημο αριστεράς τα Νότια προάστια Αττικής. 

Το  SATELLITE 2018 θα διεξαχθεί 12 - 15 Μαρτίου στην Ουάσιγκτον - Πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής όπως μας ενημέρωσαν από την Team Cast.

Μέσα από τις συνόδους του συνεδρίου θα εξερευνήσουμε τις τελευταίες καινοτομίες και τα βήματα προς τα εμπρός για να οικοδομήσουμε το μέλλον της συνδεσιμότητας.

Το πρόγραμμα SATELLITE καλύπτει εφαρμογές που βασίζονται σε δορυφορικές επικοινωνίες και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε βαθιά πώς η συνδετικότητα μπορεί να ωθήσει την οργάνωσή σας.

Από την κυβέρνηση και τις τηλεπικοινωνίες έως τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, τα μέσα ενημέρωσης , και τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές , τη γεωργία , και τις μεγάλες εταιρείες που εστιάζουν στον καταναλωτή - οι δορυφόροι εξακολουθούν να διαδραματίζουν το σημαντικότερο ρόλο καθώς όλο και περισσότερες βιομηχανίες συνδέονται , και το περιεχόμενο της διάσκεψης αντανακλά αυτή την ολοκλήρωση των βιομηχανιών. 





Το πρόγραμμα SATELLITE 2018 περιλαμβάνει τα ακόλουθα κομμάτια και δραστηριότητες:


Με θέματα Οικονομικά, Imagery & Sensing, Mobile Connectivity, Κυβερνητικά & Στρατιωτικά, Περιφερειακά Θέματα, Broadcast & Media, Επιχείρηση και άλλα, θα είναι το πιο διαφορετικό πρόγραμμα στην 37χρονη ιστορία της επίδειξης!

Παρουσίαση από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB για πρώτη φορά στην Ελλάδα του εξελιγμένου δορυφορικού modem DVB-S2

TeamCast Vyper2Way 

Το TeamCast Vyper2Way είναι το πρώτο δορυφορικό μόντεμ DVB-S2 / S2X VLSNR στην αγορά. Με ρυθμό συμβόλων που κυμαίνεται από 0,05 έως 72 Mbaud και κωδικοποιεί από BPSK σε 64APSK στα κανάλια προώθησης και επιστροφής (έως και 200Mbps full duplex), δίνει τη δυνατότητα στους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων να ρυθμίζουν σχεδόν κάθε τύπο και μέγεθος δικτύου σε οποιοδήποτε διαθέσιμο τύπο του δορυφόρου. 

Με το DVB-S2X, το TeamCast Vyper2Way είναι σε θέση να αυξήσει τη φασματική απόδοση κατά 25-30% σε σύγκριση με τον εξοπλισμό DVB-S2. Το DVB-S2X προσθέτει επίσης εξαιρετική ανθεκτικότητα σε μπλοκαρίσματα, παρεμβολές, θόρυβο φάσης και διακυμάνσεις καιρού χάρη στο αποκλειστικό MODCOD που προστέθηκε σε μια διαχείριση προσαρμοστικής κωδικοποίησης και διαμόρφωσης (ACM): αυτόματη ρύθμιση MODCOD ανάλογα με τις συνθήκες εξασθένισης. Η μέγιστη δυνατή απόδοση μπορεί να επιτευχθεί ανά πάσα στιγμή. 

Επισήμανση του ''Γ'': Όπως αναφέρουμε στην φωτογραφία του προηγείται του κειμένου μας ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, οφείλει να επιδείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στα Νότια προάστια Αττικής.

Αντί το υπουργείο να δίνει έμφαση στην κάλυψη των παραμεθόριων περιοχών στα τηλεοπτικά προγράμματα, και ειδικά τα αντισυνταγματικά διαπλεκόμενα, να δώσει έμφαση για την επιστροφή της τοπικής μας δημοκρατίας στα ερτζιανά της περιοχής μας.

Ήδη μετράμε χιλιάδες ενέργειες σας για την Ε.Ρ.Τ των Βορείων προαστίων και καμία για τα νότια προάστια Αττικής. Ουσιαστικά σήμερα ήδη έπρεπε να μας έχει συνδράμει το υπουργείο ώστε να συμμετάσχουμε σε όλες τις εκδηλώσεις και συνέδρια στα οποία μας καλούν,  και αντί αυτού δεν διαθέτουμε ούτε τηλέφωνο του Ο.Τ.Ε.  

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Κύριε Υπουργέ δεδομένου ότι πλειάδα στελεχών των τοπικών Ο.Μ βρέθηκε σε σειρά θέσεων, ακόμα και χωρίς να γνωρίζουν το αντικείμενο, και χρειάστηκε να κάνουν και σειρά σεμιναρίων ώστε να γνωρίσουν ορισμένους τομείς τους οποίους δεν γνώριζαν, εμείς οι οποίοι γνωρίζαμε ένα τομέα , μπορείτε να μας πείτε που βρισκόμαστε και τι ισχύει με εμάς δεδομένων των πολιτικών σας ;

* Οι παραμεθόριες περιοχές , και κυρίως σε όσες ασκείται Τουρκική προπαγάνδα χρειάζεται να έχουν την Ελληνική Γλώσσα και ορθά πράττει το υπουργείο με τις δορυφορικές συνδέσεις. Εμείς πρέπει να έχουμε τις δομές που είχαμε στα νοτιοανατολικά προάστια κ. Υπουργέ , η καλύπτεστε με όσα βρήκατε διαμορφωμένα από τους προηγούμενους ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η TeamCast στο SATELLITE 2018 στην Ουάσιγκτον Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">