ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Πλαστές αποφάσεις και δεκάδες ''μαϊμού'' συνεδριάσεις

Έκδοση περισσοτέρων από 100 πλαστών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , οργάνωσαν - μεθόδευσαν επί τρία χρόνια -  ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου μαζί με τον στενό του πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατή Παναγάκο.

Ανάλογες είναι και οι ''μαϊμού'' συνεδριάσεις του Δήμου από την ''παράταξη'' η οποία θα γύριζε σελίδα στη Γλυφάδα !! Συγκεκριμένα, οι πλαστές συνεδριάσεις του Δήμου υπερβαίνουν τις 60 !!

Η πραγματικότητα στο Δήμο Γλυφάδας είναι σαφής, ξεκάθαρη, και εμπεριέχει σωρεία από πλαστές - παράνομες αποφάσεις, καθώς και δεκάδες ''μαϊμού'' συνεδριάσεις, και το σημαντικότερο , υφίσταται εξαπάτηση όλων των αρμοδίων φορέων στους οποίους Παπανικολάου και Παναγάκος έχουν αποστείλει τις πλαστές τους αποφάσεις.

Εμείς είχαμε γράψει πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα ότι δήμαρχος - πρόεδρος πρέπει να τεθούν σε αργία, και μάλιστα οριστική και αμετάκλητη δεδομένου ότι για μια πλαστή απόφαση σε άλλους δήμους ο δήμαρχος έχει τεθεί σε τρίμηνη αργία, άρα με δεκάδες παράνομες αποφάσεις δήμαρχος - πρόεδρος πρέπει να τεθούν σε αργία και να φύγουν μια ώρα νωρίτερα.

Προσφυγή και μήνυση στον Παπανικολάου για την δόμηση στην Α΄Ζώνη του Υμηττού

Πρέπει να τονιστεί και η κορυφαία παρανομία εντός του στρατοπέδου της αεροπορίας στην Τερψιθέα Γλυφάδας , στην Α' Ζώνη του Υμηττού , περιοχή στην οποία απαγορεύεται η δόμηση και ο ''δήμαρχος'' μερίμνησε ώστε να πέσουν μπετά για ενορία.

Μήνυση στον Παπανικολάου για το ΨΗΦΙΣΜΑ πέραν των 4.500 χιλ. κατοίκων Γλυφάδας 

Ο ''δήμαρχος'' δεκάδων εξυπηρετήσεων σε ημέτερους , και διαρκείας ανανεώσεων επί τρία χρόνια σε ημέτερους , να αναμένει και την μήνυση αναφορικά με το ΨΗΦΙΣΜΑ πέραν των 4.500 χιλ. δημοτών Γλυφάδας το οποίο επί τρία χρόνια δεν μας έχει καλύψει.

Μηνύσεις στους Παπανικολάου , Κόκκορη , Σφακιανάκη , για το σύνολο των σύννομων αιτήσεών μας από το 2004 μέχρι και σήμερα, καθώς και στην Νατάσσα Αργυροπούλου , η οποία ενώ έχει μεριμνήσει ώστε τα συγγενικά της πρόσωπα να βρίσκονται στο δήμο Γλυφάδας , ( ολόκληρη η οικογένεια !) παρανομούσε επί Κόκκορη σε σύννομες αιτήσεις και φέρει αυτούσια την ευθύνη για τον τομέα τον οποίο έχει αναλάβει κυρίως για την κάλυψη ημέτερων.

Είναι σαφές ότι η Ν. Αργυροπούλου σφετερίζεται τις αρμοδιότητες τις οποίες τις έχουν αναθέσει , και παρανομώντας σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο Δήμο Γλυφάδας από το 2012, επί διοικήσεως Κόκκορη, μέχρι και σήμερα. 

Η εν λόγω , παράλληλα και άλλων εμπλεκομένων , έχουν καταλύσει τα θεσμοθετημένα , και για του λόγου το αληθές υπάρχουν ως βασικοί μάρτυρες ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης , αρμόδιοι υπουργοί , καθώς και σειρά βουλευτών.

Κόκκορης, Αργυροπούλου, Παπανικολάου, καθώς και σειρά άλλων , έχουν βάλει το χεράκι τους στην υπεξαίρεση χρημάτων τα οποία αναλογούσαν σε δικαιούχους επιδομάτων με αποφάσεις του ΙΚΑ ΚΕΠΑ με 67% και άνω αναπηρία, ενώ στον αντίποδα έχουν μεριμνήσει για ''μαϊμού'' επιδόματα σε οικογένειες ημέτερων. 

Επιδόματα αρκετών ετών ουδείς γνωρίζει που κατέληξαν , διότι δεν τα έχουν λάβει οι δικαιούχοι. Επίσης, σε σειρά δικαιούχων επιδομάτων στο Δήμο Γλυφάδας έχουν αποσπάσει αρκετά χρήματα, είτε αναδρομικά, είτε ακόμα τμήμα των χρημάτων του συνολικού ποσού.

Η διαπλοκή στον Δήμο Γλυφάδας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της 

Είναι αυταπόδεικτο το γεγονός ότι σε όλες τις τοπικές υπηρεσίες , Δήμου και Πολιτείας , βρίσκονται μέλη οικογενειών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, και μάλιστα λειτουργώντας κατά το δοκούν. Δήμος και υπηρεσίες του Δημοσίου τελούν σε καθεστώς τριτοκοσμικής χώρας, και κάθε ένας πράττει από θέσεις ευθύνης λες και βρίσκεται σε προσωπική του περιουσία !!

Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις δεκάδων οικογενειών της Τερψιθέας , ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίες έχουν μέλη τους τόσο σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, όσο και στις τοπικά δημόσιες , και σαφώς υφίσταται σχέση διαπλοκής μεταξύ των. 

Έχουμε τα στοιχεία σε πόσες περιπτώσεις έχουν διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην υποστήριξη συγγενών και ημετέρων τους , ενώ στον αντίποδα από κοινού στρέφονται κατά των υπολοίπων.

''Ποιότητα Ζωής'' για τους ιδίους και τους ημετέρους με τα εκατομμύρια όλων ημών

Πρόεδρος και Δήμαρχος παρακάμπτουν χιλιάδες κατοίκους και αρμόζουν στο δήμο ;;; Είναι σαφές ότι εξυπηρέτησαν από τον πρώτο μήνα με ''ρουσφετάκια'' τους ημέτερους , καθώς και τους αυλοκόλακες, και εν συνεχεία παρανομώντας στην εντολή χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας συντελούν αντί ενημέρωσης σε συσκότιση και δράττονται της ευκαιρίας να καταργούν επί τρία χρόνια  Δημοτικό Συμβούλιο,  Οικονομική Επιτροπή, καθώς και την Επιτροπή ''Ποιότητας Ζωής''. 

Δεδομένου ότι ο χρόνος κυλά αντίστροφα αν σε εύλογο χρόνο δεν καλύψουν το ψήφισμα 4.500 χιλ. δημοτών δεν θα έχουν καλό τέλος. 

Οι παρανομίες με πλαστές αποφάσεις και πλαστές συνεδριάσεις τύπου ''κατεπειγοντως'' από τους Παπανικολάου - Παναγάκο είναι δεδομένες, παράλληλα όμως υφίσταται και η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ στο ψήφισμα περισσοτέρων από 4.500 χιλ. κατοίκων Γλυφάδας, ενώ οι εξυπηρετήσεις ημετέρων για μερικές ψήφους είναι σαφείς και με τα αποδεικτικά στοιχεία. 

Επιλέγεται είτε μια σειρά από μηνύσεις με τα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, η τη τήρηση της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.  Από εσάς εξαρτάται , και η κρίση των συμπολιτών μας είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ , όπως δεδομένες είναι οι ενέργειές σας περισσότερα από τρία χρόνια για ''Σκούφηδες'' , ''Τσώληδες'' , και τους ''κουμπάρους''.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ

Υ.Γ: Ψευτοδημοσιογράφε, έχεις τα στοιχεία για τα δεκάδες ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ η χρειάζεται να σου τα στείλω ; Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται διότι και εσύ ''ΡΟΥΣΦΕΤΙ της ΝΔ είσαι'' , δεν εκφράζεις την κοινωνία.

Επισημάνσεις: Η βρωμιά του ψευτοεκδότη εξαγορασμένου ψευτοδημοσιογράφου , ο οποίος ενώ υπάρχουν σωρεία παρανομιών στο δήμο , προσπαθεί να παρουσιάσει το άνδρο ακολασίας και παρανομιών ως δημοτική αρχή , και δήμαρχο , είναι άνευ προηγουμένου. Αντιλαμβανόμαστε ότι βρίσκεται σε χρηματισμένη εντεταλμένη ''υπηρεσία'', όμως τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ δεν τις αμφισβητούν ούτε οι δεξιοί , διότι είναι δεδομένες.

Ο εξαγορασμένος υβριστής και συκοφάντης παρακάμπτει τις χιλιάδες δημότες Γλυφάδας οι οποίοι/ες ψήφισαν συγκεκριμένο ψήφισμα  ;;;  Ποιοι δημότες μιλάνε , τύπου εξαγορασμένου , όταν δεν έχει υλοποιηθεί το ψήφισμα πέντε χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας ?  

Το συγκεκριμένο μοντέλο γραφικότητας και ύβρεων που προωθείται δια μέσω έτερων είναι αντιπροσωπευτικό της ΝΔ ; Θα επιχειρήσετε να ισχύει και τα επόμενα χρόνια ; Μήπως χρειάζεται να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ποιο ήταν το ''επάγγελμα'' του εν λόγω πριν παρουσιαστεί ως γραφικός εκδότης Γλυφάδας ?

Αντί να απολογείται ο ψευτοεκδότης για τις βρωμιές που έχει διοχετεύσει δημόσια κατ' εντολή και χρηματισμό από στελέχη της Ο.Μ της Νέας Δημοκρατίας , ( αυτούς που αποκαλούσε με δεκάδες ύβρεις και χαρακτηρισμούς μέχρι το 2014 ) , επιχειρεί να συσκοτίσει τους ελάχιστους ανεγκέφαλους οι οποίοι ενδέχεται να βλέπουν την εξαγορασμένη του προπαγάνδα.

Επισημαίνεται ότι το γλύψιμο, και η κολακεία, όταν υπάρχουν τα πειστήρια εκατοντάδων παρανομιών δεν πείθουν κανένα. Οι αήθεις επιθέσεις , με σκοπιμότητα , όταν οι δημότες δημότισσες διαθέτουν νοημοσύνη , κρίνονται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Πλαστές αποφάσεις και δεκάδες ''μαϊμού'' συνεδριάσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">