ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι συμπολίτες μας πολιτευτές !

Του Γιάννη Κουρδομένου

Ομολογουμένως η συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ , καθώς και στην δημοτική παράταξη του στη Γλυφάδα , διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην ανάδειξη και τις θέσεις τις οποίες καταλαμβάνουν σειρά συμπολιτών μας.

Στυλιανός Πλιάκης: Διοικητής του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) και Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου. O κ. Πλιάκης ήταν διοικητής στο πρώην ΕΤΑΑ.

Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε πόσα χρόνια υποστηρίξαμε ανιδιοτελώς , τόσο το κόμμα, όσο και την παράταξη, και ποια ήταν τα πεπραγμένα των εν λόγω.

Σας υπενθυμίζουμε, την συμφωνία Τάσου Ταστάνη, με τους υπολοίπους, η οποία ήταν την προεκλογική περίοδο να συγκεντρώνουν χρήματα , με τα οποία πλήρωναν αδρά ιδιοκτήτες άλλων σελίδων για μια καταχώρηση ( !!!) , ενώ στον υποφαινόμενο που τους παρείχε την μεγαλύτερη υποστήριξη , ''παρείχαν'' αποκλειστικά υπονομεύσεις.

Σας θυμίζουμε ότι ενώ Βαγγελάτου και σία  είχαν αξιώσει να μην συμμετάσχει ο δημότης με εντοπιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2014 , ώστε να εξασφαλίσουν οι ίδιοι το έδρανο του δήμου, ( η κλίκα ), στην πρότασή μας να υποστηρίξουμε τους συμπολίτες μας υποψηφίους , υπήρξε η άρνηση του Σ . Πλιάκη.

Το θέμα είναι ότι ο Σ. Πλιάκης , με την υποστήριξη των μηχανικών καταλαμβάνει την προεδρική καρέκλα, και όσα συνεπάγονται, αναφορικά όμως με εμάς και το σύνολο των συμπολιτών μας δεν έχει διαφοροποιηθεί το ελάχιστο.

Οι κόποι μας ετών πήγαν στράφι, διότι επί τέσσερα χρόνια δεν κυβερνά ο λαός, ούτε έχει διαφοροποιηθεί το ελάχιστο. Οι φανφάρες περί δικαιοσύνης, δημοκρατίας, αλληλεγγύης, κ.α., μεταφράζονται σε προσωπικά οφέλη όσων πούλησαν τόσο την αριστερά , όσο και τους συντρόφους τους , οι οποίοι τους υποστήριξαν ανιδιοτελώς.

Ποια αριστερά ως ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν στηρίζει τον πληττόμενο , και συντηρεί την διαπλοκή ιδιοκτητών τριών και πέντε αντισυνταγματικών μέσων ο κάθε ένας/μια εξ αυτών ; 


Δημήτρης Τσαμάκης: Από την 1η Ιουνίου 2016 διετέλεσε Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Άλλος ένας  σε προεδρική θέση, και μάλιστα Τηλεπικοινωνιών, ενώ ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεν λειτουργεί επί 14 χρόνια !!

Δεν ξεχνάμε ότι στο βαθμό του δυνατού υποστηρίξαμε και τον εν λόγω, διότι καλύπταμε ενημερωτικά τις εκδηλώσεις της τοπικής Ο.Μ.

Τάσος ΤαστάνηςΠρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Α.Σ.Α ( Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής )

Για τον κ. Ταστάνη έχουμε αναφέρει , όπως έλεγε ο ίδιος , ''αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα έναντι όλων των υπολοίπων'' ,  και το σύνολο των υπολοίπων έπρεπε να στηρίξει τον εν λόγω ώστε να βρεθεί είτε βουλευτής, είτε αιρετός του δήμου Γλυφάδας.

Τι έχει προσφέρει ως αιρετός κρίνετε από το σύνολο των συμπολιτών μας, διότι δεν υποστήριξε στα Δ/Σ του δήμου ούτε το πρόγραμμα το οποίο τίμησαν - ψήφισαν 4.500 χιλ. δημότες Γλυφάδας. 

Βλέποντας τις ειδικές εξυπηρετήσεις Παπανικολάου σε σειρά ημέτερων της ΝΔ, όπως και σε φερόμενους ''τοπικούς εκδότες'' , αποσιώπησε την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας για ένα μέσο όλων των δημοτών και όχι των ημετέρων.

Τι έχει εις βάρος μας ο κ. Ταστάνης, το γνωρίζει αποκλειστικά ο ίδιος, όμως όπως λέγεται σε τοπικό επίπεδο είναι ''κορυφαίος παρτάκιας''.

Θανάσης Ηλιόπουλος: Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας , και πρόεδρος το 2015 στο ΣΠΑΥ, ( Σύνδεσμος προστασίας του Υμηττού ) καθώς και τακτικό μέλος, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2016.  


Ο κ. Ηλιόπουλος σαφώς γνωρίζει πόσα χρόνια αφιερώσαμε στηρίζοντας την παράταξη , και ποια ήταν η ανταπόδοση από τη πλευρά του συνόλου.

Είναι δυνατόν να ξεχνούν χρόνια υποστηρίξεως, και να πιάνονται από ένα άρθρο το οποίο ίσως τους έθιγε, διότι καυτηρίαζε την νεοελληνική πραγματικότητα ;


Ειρήνη Βαγγελάτου: Υπάλληλος της δημοτικής ραδιοφωνίας του Πειραιά , και όπως λέγεται ''σύμβουλος επικοινωνίας και διαφήμισης'' , δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας , η οποία ανήκει στην κλίκα που αξίωσε ο υποφαινόμενος να μην συμμετάσχει στον ίδιο του τον τόπο στις δημοτικές εκλογές !! 

Καλείται δημόσια τόσο η ίδια, όσο και η κλίκα η οποία την υποστήριξε , να απαντήσουν ένα σαφές ερώτημα: Έστω και ένας από αυτή τη κλίκα έχει εντοπιότητα στη πόλη της Γλυφάδας ;

Γιάννης Κουρδομένος: Πρωτεργάτης των FM , μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας,  ( ανεξάρτητος), μέχρι την υπογραφή του Μνημονίου, εκτός των δημοτικών εκλογών του 2014 από την γνωστή κλίκα η οποία αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, και διωκόμενος από τη δεκαετία του 70 μέχρι και το 2005.

Θέτουμε δημόσια , και στη κρίση των αναγνωστών μας: ''Aξίζει μια πεντάρα των πολιτευτών η φάρα ;'' Το γράφουμε διότι όταν αποτάθηκα με συγκεκριμένες ερωτήσεις σε ειδικούς επιστήμονες , αναφορικά με όσα ίσχυσαν την προεκλογική περίοδο , μου ανέφεραν: 

α)  Εσύ επί χρόνια είχες ένα τοπικό ραδιόφωνο , το οποίο άκουγαν πολλές οικογένειες , άρα κάτι πρόσφερες στο τόπο επί χρόνια. 

β) Επίσης, διατηρείς μια σελίδα , στην οποία είτε γράφεις κάποιες αλήθειες, είτε ακόμα ορισμένοι εκ των συμπολιτών μας περνούν κάποια θέματα.\

Στον αντίποδα, η κυρία που αξίωσε να μην συμμετάσχεις στις δημοτικές εκλογές τι έχει προσφέρει στο τόπο, και τι προσφέρει ; Είναι σαφές ότι συνέστησαν μια κλίκα ώστε να θέσουν εκτός τόσο άτομα , όσο και το δίκαιό τους.

Δεν είμαστε 20 η 25 ετών, ώστε τα χρόνια και ο χρόνος που διαθέσαμε να αποβεί υπέρ των προαναφερόμενων, και σαφώς όχι μόνον, διότι ενδεικτικά θέτω τους ανωτέρω, υφίστανται μερικές χιλιάδες ακόμα , ανάλογα στελέχη σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Μια αναφορά προς τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό σχήμα: Κύριε Τσίπρα, όσους έχεις στο left.gr ώστε καθημερινά να προβάλλουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους έχεις δωρεάν ;

Οι χιλιάδες απολυμένων από τη ΝΔ της Ε.Ρ.Τ, τους οποίους/ες ''επανεπροσέλαβες'' ως κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για ευνόητους λόγους, εργάζονται δωρεάν ; 

Οι συμπολίτες μας έχετε υπόψιν σας πόσα χρόνια εργαστήκαμε ανιδιοτελώς ώστε να πέσει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ; Πως χαρακτηρίζεται τους συμπολίτες μας στη Γλυφάδα ; Κρίνετε να έχουν κάποια σχέση με την αριστερά ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια , κυβερνούν, διορίζονται, αμείβονται , και δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο έπρεπε να πέσουν οι προηγούμενοι, χωρίς αλλαγές σε επίπεδο κοινωνίας. Βρισκόμαστε σε μια πόλη , με τον χειρότερο συντελεστή σε πολιτικό επίπεδο.

Επισήμανση: Έχετε υπόψιν σας ότι η τοπική οργάνωση , έπειτα από παράνομες ενέργειες της ΝΔ στο δήμο Γλυφάδας , αποσιώπησε καθολικά τις ενέργειες του Παπανικολάου , ενώ οι ίδιοι βρέθηκαν σε έμμισθες θέσεις ;

Ο εχθρός τους είναι ο αριστερός, η αριστερά, και η κοινωνία

Είναι αισχρό, είναι ποταπό, είναι ανήθικο, έπειτα από χρόνια καθημερινής συλλογικής εργασίας , και ενώ μια κλίκα αξίωσε να μην συμμετάσχουμε στις δημοτικές του 2014, εν συνεχεία , αυτά τα άτομα , και η ίδια κλίκα , να αποσιωπήσει τα ρουσφέτια του δημάρχου. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019 - Οτιδήποτε άλλο θα συντηρήσει παθογένειες και κακώς κείμενα. Αναφορικά με το δίκαιο, αυτό είναι καταργημένο προ δεκαετιών.

Άλλοι στη πόρτα και άλλοι στη κονόμα


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι συμπολίτες μας πολιτευτές ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">