ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Μάκης Κουρής

Με ελαφρύ εγκεφαλικό εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan ο Μάκης Κουρής, την Κυριακή.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο αντιμετωπίστηκε εγκαίρως και η κατάστασή του είναι καλή και υπό πλήρη έλεγχο.

Ο εκδότης νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες στη μονάδα εγκεφαλικής λειτουργίας του νοσοκομείου Metropolitan, που θεωρείται αυτή τη στιγμή η καλύτερη στην Ελλάδα.

Επισημάνσεις του Γιάννη Κουρδομένου: Οι Κουρήδες είναι οι έντιμοι της Δημοσιογραφίας ; Είναι εφικτό να μας απαντήσουν πόσα μέσα ραδιοτηλεοράσεως βρίσκονται στην Ιδιοκτησία των ιδίων και των μελών της οικογενείας τους ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές Διώξεις & Κατασχέσεις 

Ειδικά για τον εξ' αριστερών Κουρή, προφανώς θα θυμάται ότι είχαμε συναντηθεί στον προθάλαμο της Εισαγγελίας όταν ήταν προϊστάμενος ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος , και ενώ δέχτηκε τον ίδιο, εμάς δεν μας δέχτηκε και έτσι πρωτοκολλήσαμε τον φάκελλο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Επί τέσσερα χρόνια κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ του οποίου είμαστε στελέχοι, σε αντιδιαστολή του Παπαγγελόπουλου, το οποίο υπηρετεί διαπλεκόμενα και σε εμάς έπειτα από σειρά αιτήσεων δεν έχει παρέχει το ελάχιστο της αρωγής για την δικαίωσή μας.

Σημείωση: Αν αντί για τον Μάκη Κουρή είμαστε εμείς σήμερα στο νοσοκομείο από εγκεφαλικό ποιοι θα δημοσιοποιούσαν το γεγονός ; Υπάρχουν έντιμοι δημοσιογράφοι, και έντιμα ΜΜΕ, η απλά νεοέλληνες κανίβαλοι ;

Η ίδια η κοινωνία πρέπει να απορρίψει την ''τηλεοπτική δημοκρατία'' και σταδιακά να διαμορφώσει τους όρους της πραγματικής κοινωνικής δημοκρατίας όλων των πολιτών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η τοπική δημοκρατία, στο δήμο Γλυφάδας, είναι κλειστή, και χαίρουν προνομίων και των χρημάτων όλων των δημοτών οι ημέτεροι της ΝΔ, αντί για ένα μέσο όλων των δημοτών , και με έμφαση στην κοινωνία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Μάκης Κουρής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">