ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίτηση προς το Ε.Σ.Ρ: Να διακοπεί η προβολή των παιχνιδιών αποπλάνησης

Μετά τον ΑΝΤΕΝΝΑ και το «Game of Love» σειρά έχει παίρνει ο ΣΚΑΪ ο οποίος καλείται σε ακρόαση από το ΕΣΡ για τη μετάδοση για το πρόγραμμα «Power of Love».

Αφορμή στάθηκαν οι αρνητικές αντιδράσεις του κοινού για το «Game of Love» με το ΕΣΡ να ανοίγει το φάκελο των reality games και καλεί και τους εκπροσώπους του ΣΚΑΪ. 

Οι καταγγελίες σε βάρος του προγράμματος του ΑΝΤΕΝΝΑ «Game of Love» ξεπέρασαν τις 150, ενώ υπήρξαν λιγότερες για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 από την πλευρά τους, υποστήριξαν πως είναι ένα «παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης» και πως υπάρχει αυστηρή σήμανση κατά τη μετάδοση του, στις 9.00 το βράδυ. 

Ο ΑΝΤ1 θα καταθέσει υπόμνημα  επί της έγκλησης του ΕΣΡ, ως τις 29 Μαΐου.

Εμείς ως πρωτεργάτες των ερτζιανών αξιώνουμε από Ε.Σ.Ρ τεράστια χρηματικά πρόστιμα και την πλήρη διακοπή των παιχνιδιών αποπλάνησης τα οποία διαμορφώνουν τις συνθήκες κατάλυσης του Πολιτισμού , και χειραφετούν τις νεαρές ηλικίες προς μιμητισμό αυτών των φαινομένων.

Αναφορικά με την κυβέρνηση, και τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, αν δεν θέσει το ζήτημα διακοπής των τηλεοπτικών ''σκουπιδιών'', η επίθεσή μας προς την κυβέρνηση θα είναι εντονότερη και καυστικότερη. 

Είναι γνωστό ότι έπειτα από ενέργειες του υποφαινόμενου στον παρελθόντα χρόνο είχαν τεθεί σημαντικά πρόστιμα σε τηλεοπτικούς σταθμούς , και η διακοπή τηλεπαιχνιδιών. 

Εμείς δεν παρακολουθούμε τηλεοράσεις , όμως το γεγονός να λειτουργούν σε δημόσια αγαθά διαπλεκόμενοι όμιλοι , και κυρίως αντισυνταγματικά σειρά ραδιοτηλεοράσεων , ενώ εμείς οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στο χώρο δεν λειτουργούμε έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων,  δηλώνει ασθένεια του πολιτισμού καθώς και του πολιτεύματος.

Ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε ''τακτικές αποπλάνησης'' επί δεκαετίες λειτουργίας μας , ενώ σήμερα στα δημόσια αγαθά επιχειρείται να ισχύει , και μάλιστα σε μέσα με μεγάλη θέαση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίτηση προς το Ε.Σ.Ρ: Να διακοπεί η προβολή των παιχνιδιών αποπλάνησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">