ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κεντροαριστερά : Περισσότεροι πρόεδροι και συνιστώσες από τους ψηφοφόρους

Έπειτα από το πλήρως αποτυχημένο πείραμα του Συνασπισμού της αριστεράς , το οποίο κατέληξε σε φιάσκο εξουσίας υπέρ λίγων κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο διαμόρφωσε πόλωση και κατακερματισμό σε επίπεδο συνιστωσών, καθώς και σε σειρά νέων κομμάτων, το πείραμα της κεντροαριστεράς θα έχει την ίδια κατάληξη.

Η διάσταση απόψεων μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη , αναφορικά με τις εκλογές , καθώς και ο ρόλος μπαλαντέρ των υπολοίπων, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα οδηγήσει σε ανάλογο αποτέλεσμα με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο οποίος κατέληξε ένας κολοβός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει αποσύρει τα θεμελιώδη του καταστατικού του , και δρα ως φιλελεύθερο - δεξιό κόμμα.

Το ενδιαφέρων από τη πλευρά της κοινωνίας, των ψηφοφόρων, είναι μήπως καταφέρουν όσοι κατέστρεψαν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, να επανέλθουν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των ιδίων διότι γνωρίζουν ότι επί ημερών  ΠΑΣΟΚ το πελατειακό σύστημα, καθώς και οι εξυπηρετήσεις ημέτερων αποτελούσε ντε φάκτο δεδομένο.

Η διαφωνία μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Θεοδωράκη για προκήρυξη πρόωρων εκλογών είναι το κερασάκι της τούρτας τι μπάχαλο επικρατεί στους κόλπους της φερόμενης κεντροαριστεράς.

Στον αντίποδα , το κατ' επίφαση κίνημα αλλαγής, ( τι πρόκειται να αλλάξουν ? ),  αποτελείται από σειρά προέδρων , πολύ μικρών κομμάτων, τα οποία για εμάς δεν μπορούν να σχηματίσουν ορθό κόμμα και να διεκδικήσουν επάξια την εξουσία, και άλλωστε όπως προείπαμε το πείραμα έγινε, και ήδη τελεί ως κυβερνητικό σχήμα Μνημονίων, νεοφιλελεύθερων πολιτικών, και με αγκυλώσεις στην τήρηση του αριστερού προσανατολισμού.

Δείτε ενδεικτικά πόσοι πρόεδροι βρίσκονται στο ΚΙΝ.ΑΛ., και αν πρόκειται για το ανάλογο που ίσχυσε προεκλογικά με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ της Αριστεράς.

Στο ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά,
Στο Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης, 
Στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ο Γιώργος Παπανδρέου, 
Στο Δίκτυο «Ανανέωση» ο Γιώργος Καμίνης, 
Στη Δημοκρατική Αριστερά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, 
Στους ΜΕΤΑρρυθμιστές ο Σπύρος Λυκούδης, 
Στην ΕΔΕΜ ο Απόστολος Πόντας, 
Στη Φωνή Δημοκρατίας ο Γιώργος Καρράς,
Στις Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία ο Γιάννης Τούντας, 
Στη Φωνή Δημοκρατίας ο Γιώργος Καρράς.

Δεδομένου του αποτυχημένου πειράματος από τη πλευρά της κοινωνίας, και ειδικότερα του 500.000 εκ. πολιτών, ( των διαμαρτυρόμενων) , οι οποίοι/ες όφειλαν ως κοινωνία να συστήσουν ένα κοινωνικό κίνημα ανατροπής, αντί να συμπράξουν ως δεκανίκι του δεδομένου πολιτικού αστικού κόμματος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής εμάς δεν μας πείθει.

Επισημαίνεται ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. αποτελείται από άτομα τα οποία είναι δέσμια διαπλεκόμενων συμφερόντων, και δεν διαθέτουν ίχνος προγράμματος αναφορικά με την διαπλοκή των ιδιοκτητών, οι οποίοι επί 31 χρόνια είναι οι κορυφαίοι τζαμπατζήδες της χώρας μας , ενώ κερδίζουν την μερίδα του λέοντος, και συγκεκριμένα περισσότερα από 200.000 εκ. ευρώ ετησίως.

Στην περίπτωση του Κινήματος Αλλαγής ποιες είναι οι ξεκάθαρες απαντήσεις για την επόμενη μέρα ώστε να πείσουν τους ψηφοφόρους τι ακριβώς ψήφισαν ;

Η επιθυμία των εν λόγω προέδρων, και στελεχών αυτού του εγχειρήματος, είναι η κατάλυση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ καθώς και των θεσπισμένων νόμων, ώστε να υπηρετείται το κεφάλαιο, όπως και οι εξωθεσμικοί, τρίτες χώρες, αντί του Ελληνικού λαού, και της Ελληνικής έρευνας - τεχνολογίας, παραγωγής ;

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τέλος έχουμε ένα βασικό ερώτημα για την κ. Γεννηματά, ως κάτοικο νοτιοανατολικών προαστίων Αττικής: Γνωρίζεται από το 1987 μέχρι και σήμερα να υπάρχει αδειοδοτημένο έστω και ένα (1) ενδογενές τοπικό μέσο στην περιοχή μας ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κεντροαριστερά : Περισσότεροι πρόεδροι και συνιστώσες από τους ψηφοφόρους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">