ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλείται δημόσια ο Γιάννης Ρουμπάτης της ΕΥΠ

Ο Γιάννης Ρουμπάτης , δημοσιογράφος, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2015 τοποθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη θέση του Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, (ΕΥΠ) ,, καλείται δημόσια για τα ακόλουθα:

ΑΙΤΗΣΗ

Αν πράγματι κ. Ρουμπάτη εργάζεστε για τη προάσπιση των συμφερόντων της Πατρίδας μας , σας καλούμε να διεξάγετε έρευνα και να αναλύσετε τις πληροφορίες των αιτίων που ο πρωθυπουργός της χώρας , Αλ. Τσίπρας , παράλληλα του Πάνου Καμμένου , καθώς και του αρμοδίου υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής , Νίκου Παππά , δεν εφαρμόζουν την κείμενη νομοθεσία προσβάλλοντας τα συμφέροντα του τόπου μας και των πολιτών.

Αναφέρουμε όσα προαναφέρθηκαν διότι έχουμε την υποψία, καθώς και σειρά ενδείξεων , ότι τόσο η σημερινή κυβέρνηση , όσο και το σύνολο των προηγουμένων, από το 1987 μέχρι και σήμερα , υπηρετούν εξωθεσμικά κέντρα - συμφέροντα , εις βάρος της χώρας μας , και του λαού μας.

Τονίζεται ότι ως πτυχιούχοι τηλεπικοινωνιών, και πρωτεργάτες των ερτζιανών FM , είμαστε οι πρωτοπόροι της ραδιοφωνίας FM , και εν γένει των ιδιωτικών - δημοτικών μέσων που ακολούθησαν με έλευση δεκαετίας , καθώς επίσης , λειτουργώντας ένα τοπικό ραδιόφωνο στα Νότια προάστια Αττικής , είχαμε θέσει στις εκπομπές μας σε πρώιμο στάδιο μια σειρά δικών μας προτάσεων, ( ιδεών ) , οι οποίες ετεροχρονισμένα , όπως διαθέτουμε τα πειστήρια , υλοποιήθηκαν από τρίτες χώρες αντί να αποτελέσουν δικά μας παραγόμενα.

Τονίζουμε τα προαναφερόμενα, διότι έπειτα των δημόσιων εκπομπών μας , προτάσεων , ( ιδεών ) , δεχτήκαμε σειρά από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις , με απόρροια τόσο το κλείσιμο του τοπικού Ρ/Σ , όσο και κατάσχεση όλων των συσκευών της έρευνας που που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαμε διεξάγει. 

Έχοντας το αυταπόδεικτο γεγονός, η χώρα μας σε επίπεδο τηλεπικοινωνιών, να μην παράγει το ελάχιστο , και το σύνολο των πομπών ραδιοφωνίας - τηλεοράσεως να έρχεται εισαγόμενο από τρίτες χώρες , είναι καταφανώς αυταπόδεικτο ότι οι συμμετέχοντες των καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μας , οι οποίες έλαβαν χώρα το 1983 , το 1999 , καθώς και το 2004 - 2005 , στόχευαν την κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος αναφορικά με την προστασία της έρευνας και τεχνολογίας προς χάριν των συμφερόντων τρίτων χωρών.

Δεδομένου ότι το σύνολο των κατασχεθέντων με καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις , επί δεκαετίες τα δρομολογούσαν στην Ε.Ρ.Τ, και έχοντας το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων ότι η εκάστοτε πολιτική ηγεσία πιστώνει εκατομμύρια ευρώ για εισαγωγή ραδιοτηλεοπτικών εξοπλισμών από τρίτες χώρες , είναι σαφές ότι υποκρύπτεται δόλος , τόσο στις ενέργειες διώξεων - κατασχέσεων , όσο και στις παρανομίες από τη πλευρά όλων των κυβερνήσεων , αρμόδιων υπουργών στους οποίους προσφύγαμε αιτούμενοι.

Οφείλουμε να αναφέρουμε και την εμπλοκή της Ελληνικής Δικαιοσύνης,διότι στις εν λόγω δίκες υπήρξε κακοδικία, αναφορικά με τα προϊόντα Ελληνικής έρευνας, ενώ στον αντίποδα , παρείχε απαλλακτικά βουλεύματα ώστε οι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες Ρ/Σ να λαμβάνουν , ( να τους επιστρέφονται ), τα εισαγόμενα από τρίτες χώρες. 

Καλούμε τον κ. Ρουμπάτη , και την υπηρεσία στην οποία προϊσταται , να διεξάγουν έρευνα στο κέντρο εκπομπής του Υμηττού , και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι αν υφίσταται έστω και μια (1) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ - ΜΗΧΑΝΗΜΑ ραδιοτηλεοπτικής μεταδόσεως , στο σύνολο των αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν για το Ν.Αττικής , και εν γένει ως εθνικά ΜΜΕ.

Αναμένουμε την έρευνα από τη πλευρά της υπηρεσίας σας , καθώς και τις ενέργειές σας, εκτός αν τελείται σε διατεταγμένη υπηρεσία και είστε υποτακτικός στα παιδιά του κομματικού σωλήνα.

RADIO GLYFADA & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις προϊόντων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, και ενώ είχαν προηγηθεί οι αιτήσεις μας στον αρμόδιο φορέα για αδειοδότηση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

* Να πρωτοκολληθεί η αίτηση και να μας παρασχεθεί αντίγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλείται δημόσια ο Γιάννης Ρουμπάτης της ΕΥΠ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">