ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κατάφωρη αλλοίωση της νοημοσύνης μας

Του Γιάννη Κουρδομένου

Οι εξελίξεις στη Γλυφάδα , αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές της τοπικής δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ  , καταμαρτυρούν την φαιδρότητα λειτουργίας των αστικών κομμάτων εξουσίας , και κυρίως των συντηρητικών όπως είναι η Νέα Δημοκρατία.

Δεδομένου τοπικού δημοσιεύματος το οποίο υπογράφει η κ. Φιλιπποπούλου, η οποία αναφέρει ότι τα μέλη της Τοπικής στην Γλυφάδα άγγιξαν τα 5.500 περίπου εκ των οποίων τα 1600 περίπου είχαν πάει να εγγραφούν στα γραφεία της Τοπικής και τα υπόλοιπα 3.900 περίπου στα γραφεία του * έταιρου υποψηφίου Προέδρου Νίκου Παπάζογλου, αναφέρουμε:

Σύμφωνα με τη δήλωση του Τζουβέλη, την οποία δημοσιοποιήσατε, διαψεύδεστε διότι ο τέως πρόεδρος τονίζει:  '' Ενημερωθήκαμε ότι γίνονται xιλιάδες εγγραφές μελών από την πλευρά του Δημάρχου και από τους υπολογιστές του Δημαρχείου !!!! Χιλιάδες εγγραφές μελών.''

Βαρβιτσιώτης: Η εντολή του πολιτών γίνεται πράξη! Σήμερα οικοδομείται μια neademokratia σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, εκλέγοντας σε όλη την Ελλάδα τους τοπικούς εκπροσώπους.

Και περισσότερα από 155.000 ενεργά μέλη συνθέτουν αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη κεντροδεξιά παράταξη σε όλη την Ευρώπη.

Μητσοτάκης: Η Ν.Δ., για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανοίγει τις πόρτες της και δίνει το λόγο στα μέλη. Οικοδομεί, μέρα με τη μέρα, ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό, δημοκρατικό. Όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και κάθε εσωκομματική διαδικασία γίνεται για να υπηρετήσει αυτές, ακριβώς, τις αρχές.

Όταν, όμως, η εσωκομματική δημοκρατία μεταστρέφεται σε πόλωση, η συμμετοχική διαδικασία σε ευθεία απειλή της ενότητας και η απόπειρα σύνθεσης σε κίνδυνο διάσπασης, τότε το κόμμα οφείλει να προβαίνει σε ενέργειες που να διαφυλάττουν τις αρχές και τις αξίες του τρόπου λειτουργίας του».

Αραμπατζής: *Εξίμισι χιλιάδες μέλη έχουν εγγραφεί στη τοπική της Γλυφάδας και τρεισήμισι χιλιάδες στους έξι άλλους δήμους Ελληνικού, Αργυρούπολη, Άλιμος, Ηλιούπολη, Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου.

Τζουβέλης: Ξαφνικά, ενημερωθήκαμε ότι γίνονται xιλιάδες εγγραφές μελών από την πλευρά του Δημάρχου και από τους υπολογιστές του Δημαρχείου !!!! Χιλιάδες εγγραφές μελών. Οι εγγραφόμενοι, προφανώς, ήταν άνθρωποι που επισκέπτονταν το Δημαρχείο και το γραφείο Δημάρχου, καθώς και υπάλληλοι του Δήμου που τους «ζητήθηκε» να εγγραφούν.

Η ανωτέρω διαδικασία αποτελούσε, προφανώς, * κατάφορη αλλοίωση του εκλογικού σώματος που θα συμμετείχε στις εκλογές. Κανείς δεν γνωρίζει αν αυτοί οι πολίτες που εγγραφόταν τηλεφωνικά από το Δημαρχείο, αποτελούν ψηφοφόρους που ασπαζόταν της αρχές της παράταξης ή απλά το έκαναν για να μην δυσαρεστήσουν τον Δήμαρχο της πόλης μας. Εμείς, ως οφείλαμε, καταγγείλαμε στην κεντρική εφορευτική επιτροπή το ανωτέρω γεγονός και ζητήσαμε να μην ληφθούν υπόψη όσες εγγραφές πραγματοποιήθηκαν από το Δημαρχείο.

Κατάφωρη αλλοίωση της νοημοσύνης μας

Όπως διαβάσατε στη δήλωση του κ. Αραμπατζή ''εξήμισι χιλιάδες μέλη έχουν εγγραφεί στη τοπική της Γλυφάδας , και τρεισήμισι χιλιάδες στους έξι άλλους δήμους Ελληνικού, Αργυρούπολη, Άλιμος, Ηλιούπολη, Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου'' το οποίο σημαίνει ότι στο δήμο Γλυφάδας υπήρξαν οι παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες του Γ. Παπανικολάου τις οποίες τονίζει - καταγγέλλει ο τέως πρόεδρος κ. Τζουβέλης.

Οι κ.κ. Βαρβιτσιώτης και Μητσοτάκης θεωρούμε ότι υπερβάλουν , διότι η συμμετοχή που επικαλούνται είναι καταφανώς μικρότερη από την σύμπραξη της ''κεντροαριστεράς'' η οποία άγγιξε τις 200.000 πολιτών.

Ειδικά για τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθόλου σύγχρονο και δημοκρατικό το καθεστώς που επικράτησε από τη πλευρά του δημάρχου, χρησιμοποιώντας τόσο τους υπολογιστές του Δήμου Γλυφάδας, όσο και τους εργαζόμενους του δήμου, καθώς και πλειάδα συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες λόγω οικονομικής δυσχέρειας , και απλοχεριάς με τα χρήματα όλων ημών των δημοτών από τη πλευρά του Γ. Παπανικολάου , ο οποίος έχει πιστώσει εκ. ευρώ σε απ'ευθείας αναθέσεις , υποκύπτουν σε πάσης φύσεως προτάσεις.

Τέλος, ευελπιστούμε τόσο οι πολιτευτές, όσο και τα τοπικά μίντια να μάθετε επαρκώς την Ελληνική γλώσσα , καθώς και ορθογραφία , ώστε να μην υφίστανται τραγικά λάθη στον δημόσιο ''λόγο'' σας. 

# Σχήμα λόγου, διότι τοπικά πλην από ένα φιάσκο θεσμών και διοικήσεως , ο δημόσιος λόγος των δημοτών δεν υφίσταται , και φέρουν ευθύνη άπαντες , και κυρίως ο δήμαρχος. 

# Φέρουμε ευθύνη και εμείς , διότι η πόλωση που δημιουργήθηκε με όσα έχουμε βιώσει μας οδηγεί πολλές φορές να υπερβάλουμε σε επίπεδο δημόσιου λόγου , όμως ισχύουν πολλά παράλογα , και παρανομίες επί διοικήσεως Γ. Παπανικολάου , και με κορυφαία το Ψήφισμα 4.500 χιλ. δημοτών Γλυφάδας για ένα μέσο όλων των δημοτών, το οποίο δεν τήρησε ο δήμαρχος. 

# Δεν μπορούμε να σηκώσουμε το εν λόγω βάρος , να έχουν φωνή όλοι οι δημότες , χωρίς τη σύμπραξη του δήμου , και δεδομένου ότι ο δήμος δια μέσω πολλών διοικήσεων παρανομεί στις αιτήσεις μας , αποτελεί μονόδρομο η συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές, διότι μπήκαν στον δήμο λάθος άτομα από τη πλευρά ΣΥΡΙΖΑ κ.α. 

# Είναι κωμικοτραγικό από τη μια η κοινωνία να υφίσταται τα μύρια όσα από τη πλευρά όσων πολιτεύονται , και κυρίως όσων βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα , και να συντηρούν αστικά πολιτικά κόμματα στην αυτοδιοίκηση αντί της κοινωνίας. Στη πόλη της Γλυφάδας κατοικούν 100. 000 χιλιάδες κατοίκων, άρα το έρεισμα των κομμάτων είναι ασήμαντο σε σχέση με τον συνολικό πληθυσμό.

Οι διορθώσεις σε όσα έγραψαν , Φιλιπποπούλου , Τζουβέλης , Αραμπατζής

* Εξήμισι
* Κατάφωρη
* Έτερου 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κατάφωρη αλλοίωση της νοημοσύνης μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">