ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σκουρλέτης: Ουδέποτε είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν

Ουδέποτε είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις συμβασιούχων δήμων της Αττικής.

«Είπαμε ότι παρατείνεται η διάρκεια της σύμβασης τους μέχρι τον Μάρτιο» συμπλήρωσε ο υπουργός αναφερόμενος στους συμβασιούχους που έχουν κατασκηνώσει από την Τετάρτη στην Πλατεία Κλαυθμώνος έξω από το υπουργείο διαμαρτυρόμενοι για τη μη πρόσληψή τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι ισχυρίζονται ότι ο υπουργός Εσωτερικών τους είχε πει ότι θα μονιμοποιηθούν αλλά πλέον βρίσκονται στην ανεργία.

Ο κ Σκουρλέτης ξεκαθάρισε επίσης πως ο αριθμός όσων προσλαμβάνονται στην καθαριότητα καθορίστηκε από τους Δήμους και όχι από τον ίδιο. «Ο αριθμός αποφασίστηκε από την αυτοδιοίκηση, όχι από τον Σκουρλέτη», είπε.

Επισήμανση του ''Γ'': Κύριε υπουργέ θεωρούμε ότι κάνετε λάθος, διότι στους Δήμους βρίσκονται στελέχη συγκεκριμένων αστικών κομμάτων, τα οποία και συμπάθειες έχουν, και ενίοτε λειτουργούν επιλεκτικά. 

Να έχετε υπόψιν σας ότι κανείς εκ των πολιτών δεν θα αγνοήσει το αυταπόδεικτο γεγονός: Mε τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας , ( με ανανεούμενες συμβάσεις τεσσάρων ετών ),  οι αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας μισθώνουν επιλεκτικά ημέτερους. 

Τα τοπικά ( φροντισμένα από το κόμμα ) στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποσιωπούν επί τέσσερα χρόνια όσα ισχύουν στο δήμο, ενώ πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών ψήφισαν το 2014 για ένα μέσο όλων των δημοτών.

Προφανώς για εσάς πρέπει να είναι δίκαιο, άλλα να έχει ψηφίσει η κοινωνία, και άλλα να τελούν σε ισχύ. Μπορεί να ανέβει ο πήχης , και να υπάρξει ένα μέσο πλουραλιστικό και ποιοτικό όλων των πολιτών - δημοτών, χωρίς ακρότητες, λαϊκισμό, το οποίο να απαρτίζεται και από μια επιτροπή δεοντολογίας, και αντί αυτού που χρειάζονται τα νότια και η Γλυφάδα ισχύουν οφέλη του μεγάλου κεφαλαίου , αστικών κομμάτων, καθώς και ημετέρων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σκουρλέτης: Ουδέποτε είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">