ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιος είχε αποκηρύξει με βδελυγμία το δικομματισμό ;

Σάλο είχε προκαλέσει  video του Χαρρυ Κλυνν το 2012 το οποίο έκανε το γύρο του διαδικτύου ο οποίος εξέφραζε την αγανάκτησή του για τον δικομματισμό, όμως, είναι γνωστό ότι ο υποφαινόμενος είχε προηγηθεί μόλις δυο και πλέον δεκαετίες, διακηρύσσοντας δημόσια κατά του δικομματισμού, και μάλιστα δεχόμενος συστηματικά σειρά διώξεων και κατασχέσεων.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Μορφή χιονοστιβάδας είχε πάρει το 2012 φαινόμενο των διασήμων που ανέβαζαν video στο youtube με πολιτικό περιεχόμενο κατά του δικομματισμού.

Την αρχή έκανε η Κατερίνα Μουτσάτσου με το video "είμαι Ελληνίδα" , ακολούθησε ο Χάρρυ , και αρκετοί ακόμα, όμως είναι σαφές ότι οι ''επώνυμοι/ες'' γνωστοί στο ευρύ κοινό από τα μίντια, δεν ήταν ούτε σ' αυτόν το τομέα οι πρωτεργάτες.

Ήμουν ο πρώτος που αποκήρυσσα το δικομματισμό ραδιοφωνικά από τη δεκαετία του 90, και συγκεκριμένα με βδελυγμία κατά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, και σε πλήρη αντιδιαστολή του Χάρρυ και άλλων, τα τελευταία χρόνια επιτίθεμαι και στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επιχειρεί τη συντήρηση του δικομματισμού αντί προοδευτικών τομών σε επίπεδο πολιτικής και κοινωνίας.

O ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να αντλήσει ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ , και εν γένει από τους σοσιαλιστές , ώστε να διατηρηθεί ο δικομματισμός, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι επί δεκαετίες μόνο αρνητικά έχει να επιδείξει.

Εμείς εμπράκτως καταδικάσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ τον δικομματισμό, πληρώσαμε το ''μάρμαρο'' με σειρά διώξεων - κατασχέσεων, και τα οφέλη του αγώνα μας τα θερίζουν σαρδανάπαλοι - στελέχη των αστικών κομμάτων . Ο νοών νοείτω. 
( Βλέπε ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας, με το διαπαραταξιακό Δ/Σ, καθώς και ποιοι συμμετάσχουν στον τομέα ''Πολιτισμού'' )

Με φόντο την ελληνική σημαία ο διάσημος κωμικός τα είχε χώσει στο πολιτικό σύστημα λέγοντας χαρακτηριστικά "Με λένε Βασίλη, θα σας καταψήφίσω, μαλάκας έπαψα να είμαι ρε", όμως είναι αυταπόδεικτο ότι άλλος είχε προηγηθεί, και μάλιστα χωρίς να έχει κερδίσει ούτε μια δεκάρα επί 44 χρόνια δικομματισμού.

Αναφορικά με εμάς ''ομιλούν'' τα στοιχεία των επανειλημμένα διώξεων - κατασχέσεων επί διακυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το κλείσιμο του τοπικού Ρ/Σ.

Δείτε το βίντεο , ενώ είναι σαφές τοπικά στη Γλυφάδα ότι ουδείς μπορεί να επιχειρήσει σχόλιο κατά όσων αναφέρονται , διότι τόσο στα ερτζιανά FM, όσο και στον συγκεκριμένο τομέα , είχαμε προηγηθεί όλων.

Αφιερωμένο και στην σημερινή κυβέρνηση , και ειδικότερα στα τοπικά στελέχη της , διότι θα σας καταψηφίσω. Οι δικές σας προσδοκίες καλύφθηκαν με τον συλλογικό αγώνα, όμως εμάς δεν μας καλύψατε.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιος είχε αποκηρύξει με βδελυγμία το δικομματισμό ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">