ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το μαγιό της Ιωάννας Τούνη θα σου φτιάξει τη νύχτα !

Η Ιώαννα Τούνη από τη Κρήτη απασχολεί τους έγκριτους της δημοσιογραφίας , οι οποίοι ασχολούνται μαζί της , και ειδικότερα με τα οπίσθια της , και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν , τα οπίσθια της Ιωάννας ''μιλάνε ελληνικά'' !!

Εμείς από το δικό μας μετερίζι μπορούμε να αναφέρουμε: Αν η κυβέρνηση ως εφαρμοζόμενες πολιτικές είχε τις αναλογίες των οπισθίων της Ιωάννας θα μπορούσαμε να την αποδεχτούμε , και σαφώς και πολύ περισσότερα, όμως , η κυβέρνηση τα έχει κάνει κ@$#ς , ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με συμμετρία , ισονομία - ισοπολιτεία , και ευθέως παραπέμπει με @#^*@. 

Ελπίζουμε να μην είστε πουριτανοί, διότι όπως θυμάστε ορισμένοι στις ραδιοφωνικές μας εκπομπές τονίζαμε ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν θαυμαστές της συμμετρίας και των γυμνού σώματος, όμως όπως ανέφεραν όταν το sex θα γίνετε δημόσια , θα έχει έρθει το τέλος του Πολιτισμού.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) 


Σημείωση: Είναι γνωστό τοπικά , ποιος πρώην προαγωγός, παριστάνοντας τον ''εκδότη'' , σε καθημερινή βάση παράλληλα του δημάρχου Γλυφάδας , αναρτά αντιγράφοντας από άλλες σελίδες σεξιστικού χαρακτήρα θέματα.  

Είναι ξεκάθαρο πως επιχειρούν να προσελκύσουν αναγνώστες για την προπαγάνδα τους , και ασφαλώς το ανάλογο ισχύει με αρκετές εφημερίδες με δεξιό πρόσημο. ( Το αναφέρουμε , διότι ίσως δεν έχετε αντιληφθεί ότι εμείς όποτε θέσαμε θέματα lifestyle αυτού του τύπου,  δίνουμε έμφαση στη μέθοδο που κερδίζουν τους αναγνώστες ορισμένα μέσα, και άλλωστε βρισκόμαστε σε μια εποχή που το διαδίκτυο είναι υπερκορεσμένο με πορνό, σεξιστικού χαρακτήρα περιεχόμενο, προπαγάνδα, και πολιτική πάσης φύσεως. )

Θα ήταν ορθότερο, ο εν λόγω συνεργαζόμενος της διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας , και ''τιμητής της ηθικής'' , αφού αρέσκεται σε αυτού του τύπου θεματολογία , να αναζητήσει από τα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα το υλικό του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το μαγιό της Ιωάννας Τούνη θα σου φτιάξει τη νύχτα ! Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος