ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το μαγιό της Ιωάννας Τούνη θα σου φτιάξει τη νύχτα !

Η Ιώαννα Τούνη  απασχολεί τους έγκριτους της δημοσιογραφίας , οι οποίοι ασχολούνται μαζί της , και ειδικότερα με τα οπίσθια της , και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν , τα οπίσθια της Ιωάννας ''μιλάνε ελληνικά'' !



Μετά την έμφαση η οποία δόθηκε από σειρά έγκριτους της δημοσιογραφίας, και πολλές αναρτήσεις σε media, προχθές η Ιώαννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show του ΑΝΤ1. ( Αν και δεν είναι μοντέλο έχει μια ανοδική πορεία στα media και συναγωνίζεται σειρά από επώνυμα μοντέλα )

Στο zougla.gr ένας αρθρογράφος - σχολιασμού -  ο οποίος υπογράφει ως ''Ο Υπο-Κοσμικός'' , αντί να ασχολείται με τις αναλογίες της Ιώαννας Τούνη ασχολείται με την παιδεία και τα ''μαργαριτάρια'' της, όμως δείχνοντας κατανόηση.

Στην τελική , τόσο ο εκ Θεσσαλονίκης Γρηγόρης, όσο και η επιχειρηματίας Ιωάννα , έχουν βρει τον δρόμο τους , ο δικός μας είναι απροσπέλαστος !
( Αλλάζουμε την κεντρική εικόνα , η οποία δια μέσω της google έχει μεγάλη επισκεψιμότητα διότι εμείς είμαστε τοπικό media )



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) 


Σημείωση:  Θα ήταν ορθότερο, ο συνεργαζόμενος της διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας ,  αφού αρέσκεται σε αυτού του τύπου θεματολογία , να αναζητήσει από τα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα το υλικό του ώστε να αναδείξει τα νέα ταλέντα της περιοχής μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το μαγιό της Ιωάννας Τούνη θα σου φτιάξει τη νύχτα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">