ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Υπάρχει συμφωνία

Υπάρχει συμφωνία, τηρεί όλες τις προϋποθέσεις: Erga omnes και συνταγματική αναθεώρηση τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για το Σκοπιανό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε προσεκτικά τον πρωθυπουργό, και εξέτασε τα αναφερόμενά του.


Τονίζεται ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να δρομολογήσει την επίλυση του Εθνικού ζητήματος με δίκαιο τρόπο χωρίς ακρότητες και φανατισμό, ενώ στον αντίποδα η αξιωματική αντιπολίτευση επεξεργάζεται και περνά δημόσια εθνικιστικές κορώνες.


Το ανάλογο ισχύει και με τον έτερο της κυβέρνησης Πάνο Καμμένο και το κόμμα του, το οποίο αν και δηλώνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ δεν κατάφερε να απεμπολήσει τις νεοδημοκρατικές του καταβολές.


Αδιευκρίνιστα παραμένουν πολλά σημεία της συμφωνίας. Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα που έχει συμφωνηθεί. Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κύριοι Τσίπρας και Ζάεφ συμφώνησαν στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία, Severna Makedonija, Republic of Northern Macedonia.


Ο νοών νοείτω. Εμείς έχουμε συμφωνία η είμαστε ''ξεκρέμαστοι'' ;

H Ελληνική δικαιοσύνη σας αναμένει, διότι ακόμα και σήμερα , το 2018, μας αποστερείτε την ΑΔΕΙΑ.

Ο Πρωθυπουργός, δεδομένης της επικοινωνίας την οποία έχει με τον πρόεδρο της δημοκρατίας , ρώτησε αναφορικά με τις επιστολές του τέως Προέδρου Κωστή Στεφανόπουλου για ΑΔΕΙΑ στον ΓΛΥΦΑΔΑ FM ; Οι επιστολές καθώς και η επικοινωνία μας είναι πρωτοκολλημένα στο προεδρικό μέγαρο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Υπάρχει συμφωνία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">