ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παρκέ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό


Διακοπή υπάρχει στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1 μπάσκετ των ανδρών, που διεξάγεται αυτήν την ώρα  ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παρκέ του ΟΑΚΑ και ο πέμπτος τελικός που θα αναδείξει τον πρωταθλητή στο μπάσκετ είναι στον αέρα.

Κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν νερά και χτύπησαν τα προστατευτικά του πάγκου του Ολυμπιακού με τους «ερυθρόλευκους» να αποφασίζουν την αποχώρησή του από το παρκέ.

Μετά την ισοφάριση σε 2-2 από την ομάδα του Πειραιά στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη, ο πολυνίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα -με 35 τίτλους- Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους του να κατακτήσει το δεύτερο διαδοχικό του πρωτάθλημα.

Πάντως και από την πλευρά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς για τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ μετά από δύο χρόνια. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» δίπλα στην αποστολή της ομάδας έχουν δώσει οι δύο πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παρκέ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">