ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Αρτέμης Σώρρας

Εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα για τη δικογραφία που εκκρεμεί ενώπιον του 1ου ειδικού ανακριτή- Ποινική δίωξη υπόθαλψη εγκληματία στον άνθρωπο που βοηθούσε τον Αρτέμη Σώρρα να κρύβεται στο διαμέρισμα του στον Άλιμο.

Με "τιμές" και εκδηλώσεις λατρείας από τους υποστηρικτές του ήρθε αντιμέτωπος στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από μακρά φυγοδικία, στον Άλιμο.

Ο "εθνοσωτήρας" και αρχηγός της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων πριν από λίγο, όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του και σε βάρος 7 ακόμη ατόμων πέρσι τον Μάρτιο για 4 κακουργήματα και 4 πλημμελήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αρτέμης Σώρρας έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές και οφειλές στο Δημόσιο και Τράπεζες με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη. Ενδεικτικά, φέρονται να μην έχουν καταβληθεί οφειλές ύψους περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ, και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Παράλληλα ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία του ατόμου που βοηθούσε τον Αρτέμη Σώρρα να κρύβεται στο διαμέρισμα του Αλίμου, και στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές.Ο Αρτέμης Σώρρας εντοπίστηκε στο σπίτι όπου διέμενε στον Άλιμο έπειτα από έρευνες και πληροφορίες της Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε έφοδο και τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» στο διαμέρισμα στην περιοχή του Αλίμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σώρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του για να μην αναγνωρίζεται και, συγκεκριμένα, είχε αφήσει γενειάδα που παρέπεμπε σε ιερέα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Αρτέμης Σώρρας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb