ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τέταρτο Μνημόνιο - Απάτη εις βάρος του ελληνικού λαού

Η κυβέρνηση έχει κάνει σημαία ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια όμως αυτό είναι απάτη και κοροϊδία εις βάρος του ελληνικού λαού.

Την ηλεκτρονική ψηφοφορία  την είχαμε ανακοινώσει από τη δεκαετία του 90 από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM , σε μια περίοδο που οι κουτοπόνηροι πολιτευτές αγρόν ηγόραζαν και ήταν σε δική τους διάσταση οι φαύλοι και παντελώς άσχετοι με την τεχνολογία.

Βεβαίως η τεχνολογία πολλές φορές ''εκδικείται'' και παρουσιάζει προβλήματα, όπως σήμερα στην ψηφοφορία στην Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , οι δήθεν κομμουνιστές ,  ήθελαν να ψηφίσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ υπέρ όλων των μέτρων του τέταρτου μνημονίου αλλά δεν τα κατάφεραν.

Συγκεκριμένα, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στο σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, η ψήφος αρκετών βουλευτών δεν αποτυπώθηκε ηλεκτρονικά, με αποτέλεσμα να κληθούν εσπευσμένα στην αίθουσα – από την οποία είχαν εν τω μεταξύ αποχωρήσει όμως οι περισσότεροι -  προκειμένου να καταγραφεί προφορικά η ψήφος τους. 

Με την επιστροφή τους, εκλήθησαν ονομαστικά και είπαν «Ναι σε όλα» για το ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Απο τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 , σας καλούμε να μην πιστέψετε το ελάχιστο απ' όσα δηλώνουν , τόσο από την κυβέρνηση , όσο και από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα εξουσίας.

Απάτη διαρκείας για προνόμια πολιτικών, συστήματος, και διαπλεκόμενων της πλουτοκρατίας, και η αφερεγγυότητα στο ζενίθ.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, δεν επιδέχεται αστεϊσμούς , όμως τελικά το ''δεν υπογράφουμε μνημόνια - σκίζουμε τα Μνημόνια'', καταλήγει κάτι ανάλογο με τα κρατικά και διαπλεκόμενα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα. 

Τέταρτο πρόγραμμα - συγνώμη Μνημόνιο

Συνταγματικά και θεσμικά ο ιδιοκτήτης πρέπει να διαθέτει ένα μέσο ενημέρωσης, και διαθέτει κατά το δοκούν - πλειάδα, το οποίο σημαίνει ότι και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ αν δεν ξεσηκωθεί ο λαός, θα είναι διαρκείας - ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ , όπως και οι όροι τους αντιλαϊκοί και μη βιώσιμοι.

Εντωμεταξύ η Ανεργία χτυπά κόκκινο, ειδικότερα στη νεολαία, και το 50% των Ελλήνων  θεωρεί πως η κρίση δεν έχει ακόμα τελειώσει , και πως τα χειρότερα έρχονται.

Υποσημείωση: Το γεγονός νεαρά άτομα σήμερα να προσεγγίζουν μεσήλικες και να ζητούν ένα τσιγάρο , παραπέμπει σε άλλες εποχές , οι οποίες από το 2010 ισχύουν ξανά στη χώρα μας.

Πολλά απ' όσα ισχύουν εθνικά , καθώς και τοπικά , ενδέχεται να είναι τα χειρότερα τα οποία έρχονται , σύμφωνα με το 50% των Ελλήνων οι οποίοι/ες είναι απαισιόδοξοι.

Πραγματικά αισθάνεσαι ντροπή ως άνθρωπος, όταν συναντάς τυχαία συμπολίτες σου να επαιτούν στα Βόρεια Προάστια, και θέλεις να αλλάξουν άμεσα όλα.

Τα χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν διατεθεί στη χώρα μας δισεκατομμύρια ευρώ. 

Ξέρετε τι σημαίνει ; 

O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας , μπορεί να μας πει σήμερα τι έγιναν οι Αναπτυξιακές τράπεζες που έλεγαν προεκλογικά, οι οποίες θα παρείχαν άτοκα αναπτυξιακά δάνεια ;

Αν δεν δημιουργηθούν νέες επιχειρήσεις , ώστε να καλύψουν την ανεργία , μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη μιας χώρας και ενός λαού ;

Σαφώς οι κύριοι κυβερνώντες άλλα έλεγαν προεκλογικά, και άλλα εφάρμοσαν κατά της βούλησης του Ελληνικού λαού, διότι οι έτεροι και δανειστές δεν επιτρέπουν την δημιουργία αναπτυξιακών τραπεζών οι οποίες να παρέχουν άτοκα δάνεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέταρτο Μνημόνιο - Απάτη εις βάρος του ελληνικού λαού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">