ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απεργία στα ΜΜΜ: Νέα ταλαιπωρία στην Αττική

Συνεχίζονται και σήμερα οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 τα λεωφορεία δεν θα κινούνται μεταξύ 11:00 π.μ. – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 10:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα γίνει ως τις 18:00 ή αργότερα.

Σημειώνεται ότι οι στάσεις εργασίας αφορούν όλες τις λεωφορειακές γραμμές, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων του Αεροδρομίου.

Τις στάσεις εργασίας εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού.

Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Με δεδομένες τις πολιτικές τις κυβέρνησης για κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού, η στάση τόσο της κυβέρνησης, όσο και του προέδρου του Ο.Α.Σ.Α Τάσου Ταστάνη δεν συνάδει με πολιτικό πολιτισμό, διότι τους καλέσαμε να τοποθετηθούν, και μάλιστα δημόσια , και δεν υπάρχει καμία ενέργειά τους.

Τουλάχιστον κ. Πρόεδρε, αφού δεν απαντάτε σε εμάς, να προβείτε σε μια δήλωση στον ''Παλμό'', ο οποίος ''σας υποστήριξε'' πέραν του δέοντος στις δημοτικές εκλογές, ώστε να έχουμε την επίσημη θέση, τόσο του οργανισμού στον οποίο βρίσκεστε πρόεδρος, όσο και την θέση της κυβέρνησης αναφορικά με το Ελληνικό.

Είναι σαφές ότι τελείτε κατάχρηση αναφορικά με το πρώην αεροδρόμιο, διότι χαρίστηκε στον όμιλο Λάτση, έναντι πινακίου φακής, 100 ευρώ το τ.μ., και πέραν της ωφέλειας την οποία έχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η LAMDA, εμείς δεν κρίνουμε ότι εξυπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον.

Η απομάκρυνση του Αμαξοστασίου από τα Νότια Προάστια Αττικής θα αραιώσει περισσότερα τα δρομολόγια των λεωφορείων , που ήδη δεν εξυπηρετούν επαρκώς τα νότια προάστια, λόγω απολύσεων στον παρελθόντα χρόνο, και των πολιτικών της κυβέρνησης η οποία δεν προέβη σε νέες προσλήψεις.


Πως υπερασπίζεστε τη δημόσια περιουσία, δεδομένου ότι είχατε τοποθετήσει πανό στην πλευρά του Βοσπόρου ,  όταν τόσο ο Βόσπορος Γλυφάδας - Ελληνικού, ο οποίος απαλλοτριώθηκε επί χούντας, όσο και οι δημόσιες δομές εντός του αεροδρομίου, χαρίστηκαν στον όμιλο Λάτση και πρέπει εξ ολοκλήρου να απομακρυνθούν από τον χώρο ; 

Ο Βόσπορος κ. υποψήφιε Δήμαρχε Γλυφάδας, ο οποίος ληστεύτηκε επί Χούντας από τους νόμιμους  ιδιοκτήτες του , δεν πρέπει να επιστραφεί στους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ του ; Γιατί ως κυβέρνηση υπερασπίζεστε τα συμφέροντα Λάτση αντί των πολιτών - δημοτών της περιοχής μας ; 

Γιατί υπογράψατε ως κυβέρνηση μια κατάπτυστη σύμβαση η οποία υπηρετεί ένα ολιγάρχη - τραπεζίτη - εφοπλιστή, αντί της υποσχόμενης αλληλεγγύης και δικαιοσύνης την οποία ευαγγελίζεται o ΣΥΡΙΖΑ ;

Όσοι ψήφισαν υπεράνω όλων των νόμων της χώρας μας να βρεθεί ένα άτομο δεν καταργούν το Ελληνικό Σύνταγμα ; 

Εδώ και τώρα το ανάλογο και για εμάς. Περάστε νόμο να βρεθούμε ως πρωτεργάτες των FM υπεράνω ΟΛΩΝ. 

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει δεκάδες νόμους για τον Λάτση , ενώ στον αντίποδα ως κόμμα δεν εφαρμόσατε ούτε τους υφιστάμενους νόμους ώστε να δικαιωθούμε και να λάβουμε την ΑΔΕΙΑ που μας αποστέρησε η ΝΔ ώστε να μας διώκει καταχρηστικά.

Τα οφέλη Λάτση είναι δεδομένα, καθώς και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πράξτε αναλόγως και για τα δικά μας. Εφαρμόστε άμεσα το Ν. 1730/87 ώστε να μας παρέχετε τις ΑΔΕΙΕΣ που μας αποστέρησε καταχρηστικά η ΝΔ, ώστε εν συνεχεία να μας διώκει με σειρά από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις , το 1999 καθώς και το 2005, διότι αξιώναμε τήρηση του Ελληνικού Συντάγματος καθώς και των νόμων.

Άμεσα παροχή της ΑΔΕΙΑΣ του ΓΛΥΦΑΔΑ FM σύμφωνα της αιτήσεως, φακέλου, μελετών, παραβόλου στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ με αριθ. 13789/Ζ2/1125/28.06.1991

ΚΑΤΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ - Επί 27 χρόνια ζούμε Χούντα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Η Ανεξαρτητοποίηση του Δήμου Γλυφάδας από τα αστικά κόμματα αποτελεί μονόδρομο της κοινωνίας.

Επισημάνσεις και περισσότερα δημόσια ερωτήματα τα οποία επιθυμούμε να μας τα απαντήσει ο συμπολίτης μας κ. Ταστάνης: Πως δέχεστε κ. Πρόεδρε του Ο.Α.Σ.Α και υποψήφιε Δήμαρχε Γλυφάδας, το υφιστάμενο καθεστώς που ισχύει επί οκτώ χρόνια που είστε αιρετός στο δήμο ; Μας ρωτήσατε έστω και μια φορά πως ζούμε επί τόσα χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ο οποίος δια μέσω του Παπανικολάου έχει έμμισθους όσους εμφανίστηκαν τοπικά δεκαετίες μετά από εμάς ; Ποιους εκπροσωπείται ;

Όσοι εμφανίστηκαν προχθές τοπικά ως ''τύπος'' στη πόλη της Γλυφάδας είναι έμμισθοι του δήμου , ενώ εμείς οι οποίοι λειτουργήσαμε πρώτοι σε τοπικό επίπεδο, επενδύσαμε τα χρήματά μας, καταθέσαμε αιτήσεις - παράβολα, για ένα τοπικό Ρ/Σ δεχτήκαμε σειρά από αναίτιες διώξεις - κατασχέσεις, και υπονομευόμαστε από το σύνολο των τοπικών παρατάξεων. 

Μας υπονομεύουν διότι υφίστανται τα προσωπικά οφέλη λίγων στελεχών, και ειδικότερα πλεονεκτών, οι οποίοι υποστηρίχτηκαν ανιδιοτελώς, και αντί να μας συνδράμουν, έπειτα από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, και να καλύψουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις, επεδίωξαν περισσότερα προσωπικά οφέλη.

Η κοινωνία ας επιλέξει το 2019 τι χρειάζεται, αν χρειάζεται να προκύψει εκπροσώπηση του συνόλου, είτε τα προσωπικά συμφέροντα ορισμένων στελεχών αστικών κομμάτων, οι οποίοι με δόλο υπονομεύουν την κοινωνία ώστε να εκπέσουν τα άξια κύτταρα και να έχουν προσωπικά οφέλη οι συντεχνίες. 

Πρέπει ο κάθε πολίτης σύμφωνα της αξίας του , και της εργασίας του να αμείβεται κ. Ταστάνη , η πρέπει να καταλήγουν όλα σε στελέχη αστικών κομμάτων και τους ημετέρους τους οι οποίοι έχουν χτίσει αδιαφανώς μεταξύ τους συμφωνίες στο Δήμο Γλυφάδας ; Ξέρετε πολύ καλά τι εννοούμε διότι φίλος σας είναι ο Σ. Σκαμπαρδώνης και με δικές σας ενέργειες βρέθηκε στο ΚΑΠΠΑ του δήμου Γλυφάδας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να έχουν πλήρη επίγνωση της διαπλοκής των αστικών κομμάτων στο Δήμο Γλυφάδας , διότι είναι απίστευτη και απάνθρωπη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απεργία στα ΜΜΜ: Νέα ταλαιπωρία στην Αττική Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">