ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης: Δεν θα κυρώσουμε τη συμφωνία

«Δεν θα κυρώσουμε τη συμφωνία με την πΓΔΜ όποτε και αν έλθει στην Βουλή», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, εξηγώντας ότι από τη στιγμή που η συμφωνία εκχωρεί την εθνότητα και την γλώσσα, συνιστά τον πυρήνα του σκοπιανού αλυτρωτισμού.

«Δεν την διαπραγματεύτηκα την συμφωνία αυτή, δεν θα την ψηφίσω. Αν έχει κυρωθεί τα περιθώρια ελιγμών είναι πολύ στενά» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας εκχώρησε την εθνότητα και την γλώσσα, κάτι που καμία κυβέρνηση στο παρελθόν δεν έκανε».


Απαντώντας στις αιτιάσεις των προηγούμενων ημερών, είπε ότι ανέτρεξε σε παλαιότερα κείμενα και κατέληξε στο ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα την ψήφιζε αυτή την συμφωνία γιατί ακριβώς εκχωρεί την ουσία του αλυτρωτισμού που είναι η εθνότητα και η γλώσσα».


Σεβαστάκης: Ο κος Μητσοτάκης έχει κάνει μια μετακίνηση προς τα Δεξιά

Αυτό που διδάσκεται είναι ότι οι λαϊκιστικές δυνάμεις στην Ευρώπη αναπτύσσονται και ενισχύονται και αυτό θέλει να το συμπεριλάβει στη ΝΔ, αποποιούμενος την ιδεολογική της κληρονομιά του αστικού κεντροδεξιού χώρου, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του κου Μητσοτάκη για το Μακεδονικό ζήτημα.

Επισημάνσεις του Γιάννη Κουρδομένου: Αποτελούν ντροπή, κατάντια, και αίσχος, όσα ισχύουν ακόμα και σήμερα με διαπλεκόμενους δεξιούς Αλαφούζους, καθώς και με την ΕΡΤ.

Το ''μπαλάκι'' πιγκ πογκ - τα δεξιά μίντια αντιπολιτεύονται , και τα κυβερνητικά στελέχη ανταπαντούν από την ΕΡΤ , σε εμάς δεν δηλώνει πολιτικοοικονομική υγεία.  

Είναι σαφές πότε μπήκε στο χώρο ο Αλαφούζος καθώς και σειρά άλλων, τι έπραξε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης , τον οποίο κατήγγειλε δημόσια ο Αλαφούζος , καθώς και ποια ήταν τα πεπραγμένα της ΝΔ επί δεκαετίες στο χάρισμα των δημοσίων συχνοτήτων σε σειρά ημέτερων.

Είναι ξεκάθαρο ότι αστικά πολιτικά κόμματα όπως  η ΝΔ ''μολύνουν'' το πολίτευμα της χώρας μας, διότι επί 33 χρόνια συντηρούν τα προνόμια ημετέρων τους , ενώ συνολικά λειτουργούν άναρχα και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ χωρίς ΑΔΕΙΕΣ και με σειρά μέσων τα οποία δεν τους αναλογούσαν.

Πρωτοφανή φαινόμενα στο Ν.Αττικής

Αν εσείς θεωρείτε ότι ένας επιχειρηματίας λόγω οικονομικής άνεσης πρέπει εκτός από ενημερωτικό κανάλι, να διαθέτει ενημερωτικό ραδιόφωνο, εφημερίδα, και παράλληλα και τα Μουσικά ραδιόφωνα , και κυρίως να είναι ιδιοκτήτης της ψηφιακής πλατφόρμας,  δικαίωμά σας , όμως όταν πρόκειται για ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ, και με σαφή κείμενη νομοθεσία , όσα ισχύουν με τους γνωστούς τζαμπατζήδες δεκαετιών είναι καταχρηστικές ενέργειες που για εμάς προσβάλουν το Ελληνικό Πολίτευμα και το Σύνταγμα της χώρας μας. 

Συνταγματική παρεκτροπή 

Οι όμιλοι που επικράτησαν στη χώρα μας, με σειρά μέσων ραδιοτηλεοράσεως φέρουν την σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας η οποία εκχώρησε την συνταγματικότητα ενός χώρου δημοσίων αγαθών σε ημέτερους, και μάλιστα με το αζημίωτο.

Το καθεστώς το οποίο συντηρείτε σε πλειάδα δήμων ακόμα και σήμερα, όπως και της Γλυφάδας, με εξυπηρετούμενους ημέτερους και παρανομίες κατά των υπολοίπων πολιτών , καθώς και αναλγησία κατά όσων δεν ανήκουν ιδεολογικά στη δεξιά και την ακροδεξιά πτέρυγα, κατάμαρτυρά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, καθώς και εν γένει τα αστικά κόμματα εξουσίας , βρίσκονται ακόμα σε νηπιακό στάδιο σύμφωνα με τη δημοκρατία των Ελλήνων.

Όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να διοικήσει και να κυβερνήσει η λαϊκή βάση, με καθαρότητα, σωφροσύνη, και κοινωνική δικαιοσύνη, είναι σαφές ότι θα αντιληφθείτε πλήρως τα εγκληματικά σας λάθη πολλών δεκαετιών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης: Δεν θα κυρώσουμε τη συμφωνία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">