ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι σταματάει να συμπορεύεται με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Την αποχώρησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρώην εκπρόσωπος Τύπου στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Παπαδοπούλου.

Επισήμανση του ''Γ'': Μήπως είσαι ''τρελλαμένο'' ; Φάσκεις και αντιφάσκεις ; Ποιοι σε γαλούχησαν και με τι σε γαλούχησαν ;

Πριν από 18 ώρες ανέφερε όσα ακολουθούν: Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόταση μομφής στη Κυβέρνηση εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Ήξερε πολύ καλά ότι με την πρόταση μομφής δεν εμποδίζει την υπογραφή Κοτζιά στις Πρέσπες. Η πλειοψηφία του κόμματός του συμφωνεί με τη χρήση του όρου Μακεδονία για τα Σκόπια. Αυτοακυρώνονται όλοι οι βουλευτές που δήθεν κόπτονται για το όνομα. Τέτοια υποκριτική και φθηνή στάση κάνει ακόμα μικρότερη τη "μεγάλη δεξιά παράταξη".

Κυρία Παπαδοπούλου έχετε κάποια σχέση ιδεολογικά με τον τέως Δικτάτορα Παπαδόπουλο, η πρόκειται για σύμπτωση ;

Σε συγκεκριμένα ζητήματα προέχει το Εθνικό συμφέρον, και όλα τα υπόλοιπα είναι εθνικιστικές κορώνες. Σας πληροφορούμε ότι κάλλιστα θα συμφωνούσαμε μαζί σας, αναφορικά με την ονομασία των Σκοπίων, αν δεν συνέτρεχαν λόγοι Εθνικού συμφέροντος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ η Μανταλένα Παπαδοπούλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb