ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι καλλιτεχνίες Παπανικολάου

Γλυφάδα: Οι καλλιτεχνίες Παπανικολάου είναι κάτι περισσότερο από πασιφανείς στα όρια Γλυφάδας - Ελληνικού, και όπως μπορείτε να δείτε έπειτα από τη νέα ασφαλτόστρωση στη συμβολή της Λεωφόρου Γούναρη με την οδό Μυκάλης έχει μείνει το μπάλωμα.

Συνολικά γνωρίζετε τη διαμάχη που άνοιξε μεταξύ των δημάρχων Γλυφάδας - Ελληνικού - Αργυρούπολης, αναφορικά με την ασφαλτόστρωση στα όρια Γλυφάδας - Ελληνικού, όμως πέραν αυτής της διαμάχης έχουμε και τα αυταπόδεικτα.

Ενώ η περιφέρεια Αττικής έπειτα από τον δευτερεύοντα αγωγό ασφαλτόστρωσε την οδό Μυκάλης, ( δια μέσω του δήμου Γλυφάδας ? ), ο δήμος Γλυφάδας εν συνεχεία ασφαλτοστρώνοντας την λεωφόρο Γούναρη άφησε κενό και οι δύο ασφαλτοστρώσεις δεν ενώνονται μεταξύ τους αφήνοντας το μπάλωμα της εικόνας.

Δείτε το σε πιο κοντινό πλάνο



Τέλος, το συνεργείο δεν μπορούσε να περάσει μια στρώση ώστε να μην μείνει μπάλωμα ; Εσείς από το Δήμο Γλυφάδας πως το βλέπετε ;

Οι συμπολίτες μας σχολιάζοντας τις ημέρες και τα ''έργα'' σας μιλούν ξανά για έργα βιτρίνας ενώ στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση.

Εμείς από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ θέλουμε οι συμπολίτες μας το 2019 να μας τιμήσουν ώστε να υπάρξει έργο σε κάθε συνοικία και γειτονιά, να υπάρξει ανταπόδοση των χρημάτων των δημοτών, και να βάλουμε οριστικά τέλος στα έργα βιτρίνας, και στο ράβε ξήλωνε σε κεντρικές οδούς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι καλλιτεχνίες Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">