ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η γελοιογραφία της ημέρας


Ειλικρινά δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη σπουδή σας, όπως ενδεχομένως να δυσκολευτεί και ο ιστορικός του μέλλοντος, να κατανοήσει γιατί σε μια τόσο θετική συγκυρία για τη χώρα επέλεξε η ΝΔ να επιχειρήσει να ρίξει την κυβέρνηση. Κάνοντας μάλιστα χρήση της ισχυρότερου θεσμικού της όπλου.

«Δεν καταγγείλατε στην ομιλία σας τον εθνικισμό, προφανώς γιατί τον έχετε στην παράταξη σας»

«Αφήσατε τους βουλευτές σας, αν δεν τους παρακινήσατε κιόλας, να ομιλούν για προδότες και για εσχάτη προδοσία, με  αποτέλεσμα να αφήσετε ορθάνοικτη την κερκόπορτα στον εθνικιστικό εσμό της Χρυσής Αυγής, στους υμνητές της χούντας και των ναζί, να έρχονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο και να παρακινούν σε κατάλυση του πολιτεύματος, σε κατάλυση της δημοκρατίας».

# Δεν είναι πατριωτισμός να τρέφεις μίσος για τις ''πατρίδες'' των άλλων. 
# Δεν είναι πατριωτισμός να επιμένεις στη διατήρηση των ''εκκρεμοτήτων''. 
# Δεν είναι πατριωτισμός τα μεγάλα λόγια, οι μεγαλοστομίες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005: Εμείς Δημοκρατία δεν ζήσαμε και δεν γνωρίσαμε από το 1977 μέχρι και σήμερα. Δεν γνωρίζουμε αν ενδέχεται να ζήσουμε, όμως σύμφωνα με όσα έχουν ισχύσει και ισχύουν , ασφαλώς εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και από κανέναν άλλο.

Τονίζεται ότι οι Πολιτικές μας σπουδές είναι πολλών δεκαετιών, και όπως είχατε δει προ ημερών γνωρίζαμε εκ προοιμίου ότι η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ δεν πρόκειται να περάσει.

* Τσίπρα σε ''προμοτάρισα'' ...όμως για εμάς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν είναι σωστή. Όταν δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα σε ένα τομέα στον οποίο υπήρξες πριν απ'όλους τους υπολοίπους, και οι πολιτικές είναι σχεδόν ''ταυτόσημες'', αν και υπάρχουν αποκλίσεις, ποια είναι η ουσιώδης διαφορά για ένα πολίτη ; Μέχρι σήμερα υπηρετείται το μεγάλο κεφάλαιο, και δεν γνωρίζουμε ούτε ένα μικρομεσαίο Ιδιοκτήτη Ρ/Σ στο Ν.Αττικής.  

Επικαλείστε την Δημοκρατία και το περιορίζεται σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ενώ η δημοκρατία δεν περιορίζεται σε αστικά κόμματα και πολιτικούς εκπροσώπους.

Η δημοκρατία πρέπει να υφίσταται επί παντός επιστητού, και ενώ Αμερικανοί , Καναδοί, κ.α. έχουν παρέχει χιλιάδες τοπικές άδειες LP , στο Ν.Αττικής ακόμα και σήμερα εξυπηρετείτε το μεγάλο κεφάλαιο, και όσους υπηρέτησαν το μεγάλο κεφάλαιο.

Ενώ λοιπόν το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από sosial media, καθώς και ιστοσελίδες, τα οποία είναι παγκόσμιας κάλυψης, για ολόκληρο το πλανήτη, ορισμένοι εμμένουν σε επίπεδο ραδιοφωνίας και τηλεοράσεως στα κέρδη λίγων οικογενειών. Γιατί ;

Προσωπικά έχουμε απορρίψει σειρά από προσφορές για ρεκλάμα τόσο από το εσωτερικό , όσο και από το εξωτερικό. Κάποια στιγμή θα δημοσιοποιήσουμε το σύνολο από προσφορές ώστε να έχουν εικόνα οι συμπολίτες μας.

Πότε θα προκύψει αληθινή δημοκρατία στη χώρα μας , και ειδικότερα στο Ν.Αττικής ; Εννοούμε όσα ισχύουν στα ερτζιανά της Αμερικής και άλλων προηγμένων χωρών με τα κατά τόπους. Την Αληθινή Δημοκρατία στη κοιτίδα της.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η γελοιογραφία της ημέρας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">