ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η αίτηση στην οποία παρανόμησε δήμαρχος και διοίκηση

Έπειτα από δυόμιση χρόνια επαναφέρουμε την αίτηση του 2016 ώστε να διαπιστώσετε ότι ο δήμος Γλυφάδας κακοδιοιείται από μια οργάνωση ενός κόμματος το οποίο δεν υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο.

Επαναφέρουμε την αίτηση, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα, τι αιτηθήκαμε το 2016, πριν υπάρξουν παρεμβάσεις αναπλάσεως στην πλατεία Καραϊσκάκη , και τι ακολουθεί σήμερα η Νεοδημοκρατική διοίκηση για τις πλατείες Ευρυάλης και Χαρίτων, στις οποίες  ο δήμος διενεργεί δημοπρασία για την εκμίσθωση αναψυκτηρίων-περιπτέρων στις πλατείες Ευρυάλης και Χαρίτων.

Δείτε τι προκηρύσσει ο Δήμος ώστε να έχετε πλήρη εικόνα όσων ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας κατά των δημοτών και υπέρ ημετέρων της διοικήσεως.

Τονίζεται ότι σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν δυο νέες προσφυγές στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και μια απ' αυτές αφορά τα δυο μέτρα και σταθμά σε επίπεδο πόλης.

Η αίτηση του 2016 στην οποία παρανόμησε δήμαρχος και διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας

Γλυφάδα 10/02/2016 

ΑΙΤΗΣΗ

Προς:
Δήμαρχο Γλυφάδας
Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου
Δημοτικές παρατάξεις

Αιτούμαστε έναντι του συμβολικού ποσού των ''100 ευρώ ετησίως'', την παραχώρηση σε ένα κιόσκι που ευρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη (Τερψιθέα Γλυφάδας) ώστε να το διαμορφώσουμε σε αναψυκτήριο παρέχοντας εργασία σε ανέργους συμπολίτες μας και ημερομίσθιο σύμφωνα των εσόδων που θα έχει, στο πλαίσιο του τοπικού πολιτισμού, της ανάπτυξης και της προόδου, για την εξυπηρέτηση όσων επισκέπτονται την πλατεία.

Είναι πλήρως απαράδεκτο μια πλατεία, στην πολυπληθέστατη συνοικία της πόλεως, να μην διαθέτει υποτυπωδώς τις βασικές δομές για τις ανάγκες των επισκεπτών της, όπως νερό, τουαλέτα, φαρμακείο για τις πρώτες ανάγκες, πυρασφάλεια, wifi και δωρεάν ιντερνέτ, καθώς και καθισμάτων ( σκαμπό ) για τους επισκέπτες. ( Ειδικά το wifi το έχουν πληρώσει οι δημότες χωρίς να υφίσταται )
Αναμένουμε τις δέουσες ενέργειες από τη πλευρά της διοικήσεως, τονίζοντας ό, τι δεν πρόκειται για δημιουργία καθαρά εμπορικής επιχειρήσεως με απώτερο στόχο το κέρδος. Η αίτηση μας αφορά ένα αναψυκτήριο το οποίο θα λειτουργήσει σύννομα καλύπτοντας τις ανάγκες των επισκεπτών της πλατείας, την διαφύλαξη του πρασίνου και των δέντρων, και παρέχοντας εργασία σε ανέργους συμπολίτες μας. 

Θα μισθώνεται η πλατεία για συγκεκριμένο χρόνο και θα στήνετε το αναψυκτήριο, και όποτε λήγει η εκμίσθωση ο χώρος θα παραμένει ως είχε.

* Επισημαίνεται ό, τι τα είδη προς πώληση του αναψυκτηρίου δεν θα έχουν καμία σχέση με όσα πωλούν οι επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να θεωρηθεί ζημία των υπολοίπων. (Θα παρέχονται σε πολύ χαμηλές τιμές καταναλωτικά είδη - προϊόντα, τα οποία δεν εμπορεύεται καμία επιχείρηση στη περιοχή της πλατείας )

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Copyright © 2016

Αποστέλλεται στον δήμο Γλυφάδας με την επισήμανση να πρωτοκολληθεί, και να μου αποσταλεί ηλεκτρονικά αντίγραφο του πρωτοκολλημένου εγγράφου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η αίτηση στην οποία παρανόμησε δήμαρχος και διοίκηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">