ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοσκοπήσεις πλασματικών στοιχείων

Όποιος πιστεύει σήμερα τις δημοσκοπήσεις, τουλάχιστον όπως πραγματώνονται στη χώρα μας, στερείται φαιάς ουσίας , και σαφώς κατευθύνεται για τα στενά συμφέροντα ιδιοκτητών ΜΜΕ, καθώς και αστικών κομμάτων από τα οποία έχουν άμεσα οφέλη.

Η δημοσκόπηση της Αlco και του Kontra , ( Κόντρα ίσον Κουρήδες, και Κουρήδες ίσον καθολικότητα Διαπλοκής ), τουλάχιστον για εμάς δεν έχει καμία αξία, και καμία εγκυρότητα, και τούτο διότι παρουσιάζουν ως 20 % τους ανένταχτους σε μια χώρα που οι ανένταχτοι , και οι Ανεξάρτητοι , σήμερα προσεγγίζουν το 50 % του Ελληνικού λαού.


Θεωρούμε ότι είναι αυταπόδεικτο να στήνονται δημοσκοπήσεις εξυπηρέτησης συμφερόντων , και κατεύθυνσης του Ελληνικού λαού , για τα συμφέροντα και τα οφέλη όσων εμπλέκονται με ΜΜΕ , με την πολιτική , και με εταιρίες δημοσκοπήσεων.


Δείτε ότι αναφέρουν ''πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων'' διότι υπάρχουν και τα άκυρα, όμως πουθενά δεν αναφέρουν: 


1) Πρόθεση ψήφου επί του συνόλου του Ελληνικού λαού ; 


2) Ποιο είναι το δείγμα ; 


3) Που έγινε η δημοσκόπηση ; 


4) Γιατί ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι γίνετε δημοσκόπηση ;


Μάλλον θα έγινε σε καφενεία , και σε τσιπουράδικα , στα οποία συχνάζουν οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας , και σειρά πολιτικών της ΝΔ , οπότε το δείγμα δείχνει τι πρεσβεύουν οι εν λόγω.


Αναφορικά με την πλειονότητα του Ελληνικού λαού, την απάντηση θα την πάρετε τόσο οι διαπλεκόμενοι μιντιάρχες , όσο και στα αστικά κόμματα κλεπτοκρατίας, το 2019.


Το δείγμα που παρουσιάζουν εμείς το γράφουμε στα παλιά μας παπούτσια, διότι τόσο έγκυρο είναι:











Αξίζει να σας θυμίσουμε: Την περίοδο που στα Νότια προάστια Αττικής και ειδικότερα στη πόλη της Γλυφάδας λειτουργούσε το τοπικό ραδιόφωνο, κάποιες εταιρίες δημοσκοπήσεων έκαναν δημοσκόπηση για την ακροαματικότητα στο Ν.Αττικής.

Ενώ λοιπόν, επικοινωνούσαν μαζί μας Ιδιοκτήτες Αθηναϊκών Ραδιοφωνικών σταθμών, οι οποίοι ήταν εντυπωσιασμένοι με την συμμετοχή του κόσμου στο τοπικό ραδιόφωνο της Γλυφάδας, και μας ρωτούσαν ''μέλι έχετε και σας παίρνουν τόσα τηλέφωνα ;'', στις δημοσκοπήσεις για τα Μουσικά Ραδιόφωνα δεν υπήρχε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM ούτε ως 0.001%.

Κάνοντας έρευνα, σχετικά, διαπίστωσα ότι αν δεν ανήκεις στο ''κλάμπ'' , και δεν πληρώσεις συμμετοχή στην εταιρία δημοσκόπησης, και πρώτος να είσαι σε ακροαματικότητα, δεν θα υπάρχεις πουθενά !!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοσκοπήσεις πλασματικών στοιχείων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">