ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέφτει το δούλεμα της αρκούδας από την κυβέρνηση αναφορικά με το Eurogroup

Πέφτει το δούλεμα της αρκούδας από την κυβέρνηση αναφορικά με το Eurogroup, και είναι σαφές ότι η κοινωνία έχει πλήρη επίγνωση ότι η εξαπάτηση του λαού είναι ο κύριος στόχος, τόσο από τους κυβερνητικούς συνεταίρους , όσο και από τα κόμματα εξουσίας που υπέγραψαν τα δυο προηγούμενα Μνημόνια.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

H κυβέρνηση έβαλε την υπογραφή της για το τέταρτο μνημόνιο της περιόδου 2018 -2022 , και ενώ το χρέος το 2010 ήταν 120% του ΑΕΠ, και σαφώς δεν ήταν βιώσιμο, το έφτασαν στο 180% μέσα σε τέσσερα Μνημονιακά χρόνια και επικαλούνται ότι τώρα είναι βιώσιμο. 

Είναι ξεκάθαρο ότι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας είναι στο ΤΑΙΠΕΔ , το Ελληνικό που χαρακτηρίστηκε σκάνδαλο το 2014 από τον Α.Τσίπρα σήμερα βρίσκετε στην προσωπική του ατζέντα , και μάλιστα με έμφαση έκδοσης σειράς Αδειών στον Λάτση. 

Η εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας , μέσω πλειστηριασμών και κατασχέσεων, επίσης φέρει τη σφραγίδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Οι νέες μειώσεις συντάξεων , έρχονται από το 2019 , καθώς και οι μειώσεις στους μισθούς από 6 - 8 % είναι προ των πυλών.

Νέες αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ με την υπογραφή των εθνοσωτήρων έρχονται λίαν συντόμως. 

Οι συνέταιροι οι οποίοι πανηγυρίζουν για την απόφαση του Eurogroup δρομολογούν σε διαρκή λιτότητα μέχρι το 2060 τον Ελληνικό λαό.

Το Eurogroup χαρακτήρισε το χρέος βιώσιμο και συμφώνησε να μεταφερθεί η αποπληρωμή του και στα εγγόνια μας ενώ Τσίπρας - Καμένος έχοντας τα οφέλη της εξουσίας διοργανώνουν φιέστα ώστε να πανηγυρίσουν !!  

Με ένα ειρωνικό tweet ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σχολίασε την απόφαση του Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε «συγχαρητήρια» στους πρώην συντρόφους του καθώς, όπως σημειώνει «επέκτειναν την χρεοκοπία μας έως το 2060» και γιορτάζουν τη βιωσιμότητα του χρέους. Ωστόσο, διερωτάται: «Αν έτσι είναι, γιατί δεν μείωσαν παράλληλα τον στόχο πρωτογενούς;».

Συγχαρητήρια συντρόφοι. Επέκτειναν την χρεοκοπία μας έως το 2060 και γιορτάζετε την... βιωσιμότητα του χρέους. (Για όσους επιμένουν ότι επήλθε απομείωση χρέους, ας απαντήσουν το εξής ερώτημα: Αν έτσι είναι, γιατί δεν μείωσαν παράλληλα τον στόχο πρωτογενούς;)

Φιέστα στο Ζάππειο θα κάνουν Τσίπρας-Καμμένος

Φιέστα ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετά την χθεσινή απόφαση του Eurogroup αγνοώντας όλες τις γκρίζες γραμμές της συμφωνίας και ωραιοποιώντας όπως πάντα τις καταστάσεις.

Ομιλία ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στο Αίθριο Ζαπείου ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαξίμου. Σε αυτή αναφέρεται: «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 19:30. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Ζαππείου»

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα δεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, την επομένη της συμφωνίας στο Eurogroup.

Η συνάντηση θα γίνει στις 2 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο. Στο μεταξύ, το απόγρυμα θα μιλη΄σει και ΣΤΝΝ ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι πληροφορίες για το ότι προγραμματίζει διάγγελμα στον ελληνικό λαό εστιάζοντας τη συζήτηση στην οικονομία και την επόμενη ημέρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας στις επαφές που θα έχει αναμένεται να επισημάνει πως η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και αποκτά τη δική της δεσπόζουσα θέση στην ευρωπαϊκή οικονομία, ενώ θα αναφερθεί εκτενώς στα βήματα και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η κυβέρνηση, αμέσως μετά την λήξη του τρίτου προγράμματος προσαρμογής, στις 20 Αυγούστου 2018.

Επισήμανση: Μας έχει μείνει μια επιλογή , και ωφέλιμο είναι να την επεξεργαστούν δεξιοί - αριστεροί - κεντρώοι - αναρχικοί - ανένταχτοι, και πάσης φύσεως άλλοι. 

Όταν υπάρχει απόδειξη ότι όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου έχουν προδώσει τη κοινωνία, η κοινωνία πρέπει να τους εκδικηθεί, και η μέθοδος είναι μια και σαφής. Τους ξηλώνει από όλους τους Δήμους, και εν συνεχεία τους ξηλώνει και από τη Βουλή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέφτει το δούλεμα της αρκούδας από την κυβέρνηση αναφορικά με το Eurogroup Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">