ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

NEPTUNE: Ο νέος δορυφορικός δέκτης της TeamCast με προηγμένα χαρακτηριστικά

Η TeamCast, ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης και ραδιοφωνικής διαμόρφωσης, μας ανακοινώνει τον νέο δορυφορικό δέκτη S2 / S2X NEPTUNE με προηγμένα χαρακτηριστικά για επαγγελματικές εφαρμογές τον οποίο παρουσιάζουμε σε πανελλήνια πρώτη στη χώρα μας.

Του Γιάννη Κουρδομένου 
Μηχανολόγου - Ηλεκτρονικού - Δημοσιογράφου
glyfadaweb@gmail.com

Το NEPTUNE είναι ένας δορυφορικός αποδιαμορφωτής 1RU DVB-S2X που προσφέρει πρωτοφανή υποστήριξη για όλες τις προηγμένες λειτουργίες DVB-S2X. 

Αποσαφηνίζουμε ότι δεν είναι κατάλληλος για οικιακή χρήση, προορίζεται για επαγγελματίες, όπως τηλεοπτικούς, τηλεπικοινωνιακούς, και ραδιοφωνικούς σταθμούς, κ.α. ( Επιχειρούμε να συνδράμομε τον εκσυχρονισμό Αλαφούζου, Ρέστη, Βαρδινογιάννη , Κυριακού, Κουρή, κ.α. )

Συγκεκριμένα, το NEPTUNE μπορεί να αποδιαμορφώνει σήματα QPSK έως 256 APSK και από 100 kbaud έως 500 Mbaud, προσφέροντας υψηλή λειτουργική ευελιξία.





Από την άποψη της αρχιτεκτονικής, το NEPTUNE διαθέτει δύο ξεχωριστές εισόδους RF και δύο ξεχωριστούς αποδιαμορφωτές, οι οποίοι επιτρέπουν τη λήψη από δύο διαφορετικούς δορυφορικούς αναμεταδότες και την προσφορά αντοχής έναντι απώλειας σήματος. 

Το στάδιο αποδιαμορφώσεως βασίζεται στο πρωτοποριακό σχεδιασμό της TeamCast και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή απώλεια. 

Το NEPTUNE προσφέρει οκτώ έξόδους ASI , δύο θύρες Ethernet , και υποστηρίζει το MultiStream. Υποστηρίζει και την ενσωμάτωση GSE και MPE για αποτελεσματική μετάδοση σήματος IP.

Το NEPTUNE στοχεύει σε επαγγελματικές δορυφορικές εφαρμογές, όπου απαιτούνται υψηλές επιδόσεις και υψηλή αξιοπιστία, όπως είναι το DSNG υψηλής χωρητικότητας, οι δορυφορικές διανομές DVB-T / T2 , το DAB-EDI σε επίγειους πομπούς, και το OTT Satellite Contributions.




Ενδέχεται να γίνω αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, ώστε έχοντας μια σημαντική εταιρία παραγωγής ψηφιακής τεχνολογίας αιχμής να ενισχύσουμε τη χώρα μας , η οποία τεχνικά βρίσκεται αρκετά πίσω. ( Με θέλετε από την TeamCast ; )

Επιπροσθέτως, απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα, σε επόμενη φάση ανεξαρτητοποίησης του Δήμου Γλυφάδας, από το 2019 και μετέπειτα, ως δήμος να εξοπλίσουμε όλες τις υπηρεσίες του δήμου, ώστε όσοι κάτοικοι το επιθυμούν να έχουν άμεσα εικόνα στον δορυφορικό τους δέκτη των πεπραγμένων όσων συμμετάσχουν στις δομές του Δήμου, στα Δ/Σ κ.α. ώστε να διαπιστώνουν τι υφίσταται, σε πλήρη αντιδιαστολή δεκαετιών αδιαφάνειας ρουσφετιών σε ημέτερους, κ.α.

Δείτε σε PDF τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του αποδιαμορφωτή



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: NEPTUNE: Ο νέος δορυφορικός δέκτης της TeamCast με προηγμένα χαρακτηριστικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">