ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τίτλοι Ειδήσεων 15/07/2018

Κυρίες και κύριοι είναι το σύντομο δελτίο ειδήσεων με τίτλους από το πειραματικό των Νοτίων προαστίων.

Τραμπ: Πηγαίνω στο Ελσίνκι με χαμηλές προσδοκίες:
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει «υψηλές προσδοκίες» από τη σύνοδο κορυφής που θα διεξαχθεί αύριο στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS News.

ΝΔ: Συγκεκριμένες απαντήσεις για την υπόθεση του αδερφού του κ. Τσίπρα:
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι τίθεται ευθέως το ερώτημα σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα επιχειρούσε ο αδερφός του πρωθυπουργού να διεκδικήσει δημόσιο έργο με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, θα δικαζόταν και θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη.

Ζάεφ: Αυτό που πέτυχε η «Μακεδονία» είναι επιτυχία όλων μας
Αυτό που πέτυχε η "Μακεδονία" σε ένα χρόνο είναι επιτυχία όλων μας. Έχουμε λόγους να πανηγυρίζουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας» τόνισε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το άνοιγμα των καταστημάτων:
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά σε πολυκαταστήματα πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της απεργίας που προκηρύχθηκε λόγω του ανοίγματος των καταστημάτων, σήμερα, Κυριακή.

Νέο σποτ του Ερντογάν για τα δύο χρόνια από το αποτυχημένο πραξικόπημα:
«Ο Θεός ας αναπαύσει τους ήρωές μας. Θα τους ευγνωμονούμε. Δεν θα λησμονηθούν ποτέ» αναφέρει το βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού.

Παπαδημούλης: Η μίζερη καταστροφολογία της ΝΔ, δεν βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη χώρα:
«Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, η έξοδος απ τα μνημόνια και η συμφωνία των Πρεσπών, ενισχύουν γεωπολιτικά και οικονομικά την Ελλάδα. Προσθέτουν σταθερότητα και πιστώνονται στο ενεργητικό της κυβέρνησης Τσίπρα. Η μίζερη καταστροφολογία της ΝΔ, δεν βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη χώρα».

Προετοιμασία για ισχυρό αριστερό κόμμα πέραν του ΣΥΡΙΖΑ:
Από Σεπτέμβριο θα αρχίσει μια πιο δυναμική προσπάθεια για συνένωση του κατακερματισμένου χώρου που βρίσκεται πέραν του κυβερνώντος κόμματος. «Ετοιμαστείτε για μεγάλο αριστερό συνασπισμό δυνάμεων κατά και της fake αριστεράς και της δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη». Αυτό τονίζουν τα κόμματα πέραν του ΣΥΡΙΖΑ που εν αναμονή ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων προετοιμάζονται για εκλογές. O Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Αλέκος Αλαβάνος βρίσκονται πλέον σε κοινή γραμμή θεωρώντας ότι μόνο με συνένωση δυνάμεων θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Ο Τούρκος πρέσβης καλεί την Ελλάδα να συνεργαστεί για τους 8 αξιωματικούς:
«Αναμένουμε από την γείτονα Ελλάδα, που υπέφερε από πραξικοπήματα στο παρελθόν, να συνεργαστεί για να λυθεί το ζήτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαλίτ Τσεβίκ

Επίθεση Ρουβίκωνα σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας:
Επίθεση σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ειδών σπιτιού στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Κυριακής μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: 
Στη Μόσχα είναι στραμμένο το παγκόσμιο ενδιαφέρον των φιλάθλων και όχι μόνο, καθώς στις 18.00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Μουντιάλ, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά.

O καιρός: 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή.
Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένεται να υπάρξουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Σημείωση του ''Γ'': Θα επανέλθουμε δριμύτεροι από τον Σεπτέμβρη με καθημερινά και πλήρη δελτία Ειδήσεων
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τίτλοι Ειδήσεων 15/07/2018 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">