ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δήμαρχε έπειτα από τον θάνατο του Θανάση Μπρατίκα έγιναν ''μόδα'' τα στρώματα !!

Γλυφάδα: Δεδομένου ότι ο νεοέλληνας είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως, ξεκινάμε αρχικά από τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια της ''πλατείας'' επί της Γούναρη, ώστε να καταλήξουμε στη μόδα με τα πεταμένα στρώματα.

Όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, οι κατασκευές του Δημάρχου πρέπει να είναι πολύ γερές , και διαχρονικές, και προφανώς με το πάτημα πάνω σε αυτές ξηλώνονται. ( Κάποιοι πάτησαν πάνω στα πεζοδρόμια και αμέσως ξηλώθηκαν )



Αναφορικά με  τη ''μόδα'' των πεταμένων στρωμάτων στη πόλη μας, και κυρίως χωρίς να ενημερώνουν την υπηρεσία του δήμου, καταδεικνύουν πόσο σέβεται ο κάτοικος Γλυφάδας την ανθρώπινη ζωή, και κυρίως οι ημέτεροί σας τους οποίους φροντίσατε με θεσούλες εργασίας στο Δήμο, κ.α.



Θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται περισσότερα και κάθε νοήμων πολίτης κρίνει επαρκώς, διότι προχθές σας ενημέρώσαμε για τα πεταμένα χόρτα επί της Καρχηδόνος , και στείλατε συνεργείο στις 3 η ώρα τη νύχτα.

Μάλλον οι κάτοικοι της εν λόγω συνοικίας έχουν απωθημένα , και μάλιστα πολύ περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε, διότι αμέσως μετά τα ξερά χόρτα, η εν λόγω οδός γέμισε με πεταμένα στρώματα πίσω και δίπλα από τους κάδους σκουπιδιών.

Για τελευταία φορά σας ενημερώνουμε , και αν αδρανήσετε ξανά για την επαρκή ενημέρωση των κατοίκων, για όσα ισχύσουν την επόμενη φορά, θα φέρετε ακέραια την ευθύνη.

Γιωργάκη αρκετά κράτησε το φιάσκο, πέρνα σαφές πλαίσιο και πρόστιμο 5.000 χιλιάδες ευρώ για όσους εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα πριν ενημερώσουν την υπηρεσία του Δήμου.

Σημείωση: Όπως αναφέραμε στον ''Γ'' χρειάζεται και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, εκτός του τηλεφώνου της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

Τι ευρωπαϊστής είσαι αν δεν μπορείς να εναρμονίσεις τη Γλυφάδα με το πλαίσιο της Ευρώπης ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δήμαρχε έπειτα από τον θάνατο του Θανάση Μπρατίκα έγιναν ''μόδα'' τα στρώματα !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">