ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική

Κατόπιν εντολής του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, για τη στήριξη και την ανακούφιση των συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, συγκεντρώνονται φάρμακα, ξηρά τροφή, νερά κ.α.

Στο πλαίσιο αυτό συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι το Διαγραμματειακό της ΝΔ προκειμένου να υλοποιήσει δράσεις και πρωτοβουλίες ανακούφισης των πληγέντων.

Τα πρώτα φορτία προϊόντων και φαρμάκων που συγκεντρώνονται ήδη στα γραφεία των οργανώσεών μας, θα παραδοθούν σήμερα το απόγευμα.

Επισήμανση του ''Γ.web'': Διαχρονικά έχουμε διαπιστώσει ότι ως μεγάλο αστικό κόμμα έχετε τη δυνατότητα να οργανώνεται τη στήριξη και την ανακούφιση των συμπολιτών μας, μόνο που στην Γλυφάδα ο χαρακτήρας διαφοροποιείται άρδην, και επί δεκαετίες υποστηρίζονται οι ψηφοφόροι των τοπικών πολιτευτών, όπως και οικογένειες ημετέρων τους, αντί όσων λειτούργησαν τοπικά δεχόμενοι σειρά από διώξεις - κατασχέσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">