ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποχωρήσεις στο Ποτάμι, μετά το διαζύγιο με ΚΙΝΑΛ

Σε περιδίνηση βρίσκεται το Ποτάμι, μετά την απόφαση για αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής, καθώς ήδη εμφανίστηκαν οι πρώτες αποσχιστικές τάσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Η πολιτική κίνηση «Μπροστά» που για περίπου τρία χρόνια συνεργάστηκε με το Ποτάμι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα όργανα του Ποταμιού.

Σε κείμενο της εξηγεί τους λόγους: «Η σημερινή απόφαση της ΜΕ.ΣΥ.Α. για αυτόνομη πορεία του Ποταμιού έρχεται σε αντίθεση με την ενότητα του Κινήματος Αλλαγής, την οποία θεωρούμε ουσιαστική προϋπόθεση για την πολιτική ανάκαμψη του προοδευτικού χώρου, αλλά και βασική προϋπόθεση της συνεργασίας μας με το Ποτάμι από το 2015.

Στα χιλιάδες στελέχη του Ποταμιού, που ήρθαν στις κάλπες του Νοεμβρίου, που πιστεύουν ότι η διαφορετικότητα δεν είναι λόγος ρήξης και πιστεύουν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μπορούν να επιβιώσουν οι ιδέες τους, τα καλούμε να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα.

Ευχαριστούμε το Σταύρο Θεοδωράκη και τους συνεργάτες του, τους βουλευτές, τα πολιτικά στελέχη, τους κοινοβουλευτικούς συνεργάτες και τους εθελοντές του Ποταμιού για τη συνεργασία.

Ευχόμαστε στο Ποτάμι να συνεχίσει να υπάρχει χάριν της πολυφωνίας που έχει ανάγκη η πολιτική μας ζωή».

Επισήμανση του ''Γ'': Πραγματικά είναι να τρομάζει κάθε Έλληνας - Ελληνίδα με το πόσες κινήσεις, κινήματα, κόμματα, ομάδες, συμφέροντα, κ.α υφίστανται στη χώρα μας, και με πόση άνεση βρίσκεται κάθε ένας στη θέση να υπόσχεται στη κυριολεξία λαγούς με πετραχήλια.

Σύγχρονο κράτος Δικαίου με το ΠΑΣΟΚ , και που ζούσαν αυτά τα άτομα του «Μπροστά» ; Ζούσαν σε άλλη χώρα, η δεν γνωρίζουν όσα ίσχυσαν επί δεκαετίες ΠΑΣΟΚ ;

Εμείς τους καλούμε να δουν τι ισχύει στη Πόλη της Γλυφάδας από την εποχή του Πασόκου Σ.Σφακιανάκη, ο οποίος παρανόμησε επί των αιτήσεών μας, μέχρι και τη περίοδο Κόκκορη, ο οποίος επίσης παρανόμησε, μέχρι και τον υποστηριζόμενο από τον Πασόκο Σφακιανάκη Νεοδημοκράτη Γ. Παπανικολάου, τον οποίο σαφώς υποστήριξε ώστε να ολοκληρώσει το δικό του ''έργο'' αναμόρφωσης της Γλυφάδας χωρίς τις ενδογενείς τοπικές της δομές Ραδιοφωνίας. 

Προσωπικά έχουμε την πεποίθηση ότι σήμερα δεν χρειάζονται αναχρονιστικά συνθήματα κινημάτων , ομάδων , κ.α. παρά μόνον την αλήθεια, όπως: ''Πάμε να κονομήσουμε από τα χρήματα της πλειονότητας , πόσοι είστε μαζί μας ;'' 

Δεν έχουμε καμία διάθεση να υποβαθμίσουμε τα στελέχη του «Μπροστά», αναφέρουμε την άποψή μας , γενικά, δεδομένων όσων ισχύουν επί πολλές δεκαετίες σε επίπεδο αστικών κομμάτων με τα δεδομένα συμφέροντα στελεχών, συνιστωσών, ημετέρων, κολλητών, κ.α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποχωρήσεις στο Ποτάμι, μετά το διαζύγιο με ΚΙΝΑΛ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">