ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δημόσια ερωτήματα στον Στέλιο Θεοδοσόπουλο

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου ανακοίνωσε τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος.

Ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος ήταν εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας και Πρόεδρος των Εθελοντών Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης, με σημαντική κατάρτιση, αναγνωρισμένο έργο και παρουσία στον τομέα αυτό.

Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αφιερωθεί  στο εθελοντικό κίνημα καθώς ήταν ο δημιουργός και επικεφαλής ομάδας Εθελοντών Δασοπροστασίας στην Αττική.

Δεδομένου και ενός δημοσιεύματος το οποίο είδαμε πρόσφατα έχουμε να θέσουμε ένα σαφές και ξεκάθαρο ερώτημα στον κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο , το οποίο αν δεν το απαντήσει δεν θα είναι καθόλου τιμητικό για τον ίδιο.

Δημόσιο το ερώτημα

Κύριε Θεοδοσόπουλε αναμένουμε να μας ενημερώσετε ποιο ήταν το έναυσμα ώστε να ασχοληθείτε με την  Δασοπροστασία ;

Και ένα δεύτερο ερώτημα

Κατά τον παρελθόντα χρόνο, όπως άκουγαν τις εκπομπές μας χιλιάδες συμπολιτών μας στο τοπικό κατασχεμένο Ραδιόφωνο ΓΛΥΦΑΔΑ FM , μήπως έτυχε να τις ακούσετε και εσείς ;

Αν έτυχε να μας ακούσετε θυμάστε τι μεταδώσαμε ειδικά τη δεκαετία του 90 ;

Εμάς μας είναι αρκετό ότι πολλοί συμπολίτες μας έχοντας έναυσμα τις εκπομπές μας συνέδραμαν όπως μπορούσαν κατά του διευρυμένου πλιάτσικου της δημόσιας γης , και ειδικότερα του Υμηττού , το οποίο συνάδελφοι του δημάρχου και παραταξιακοί της  ΝΔ έκαψαν επανειλημμένα καθώς επίσης επιχείρησαν να οικιοποιηθούν.

Κύριε Θεοδοσόπουλε ένας βασικός λόγος για τις απαράδεκτες και εγκληματικές ενέργειες του παρελθόντος , σειράς διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μας, ήταν και οι καταπατήσεις του Υμηττού στη πόλη μας με αλλαγή της χρήσης γης την οποία την επέτρεψαν ορισμένοι για τους δικούς τους λόγους ενώ εμείς είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι κατά των καταπατήσεων του Υμηττού και της αλλαγής χρήσης της γης και ειδικότερα της Α'Ζώνης. ( Ελπίζουμε να αντιλαμβάνεστε επαρκώς, διότι από εκείνη τη περίοδο δεν έχει αλλάξει το ελάχιστο αναφορικά με τη δράση ορισμένων ατόμων τα οποία φέρουν ακέραια την ΕΥΘΥΝΗ. )

Η εκπρόθεσμη ντροπολογία της ΝΔ για νεκροταφείο εντός της Α' Ζώνης του Υμηττού σε περιοχή NATURA

Είναι αυταπόδεικτο ότι επί ημερών Παπανικολάου συντελείτε αλλαγή χρήσης γης σε περιοχή NATURA στην A' Ζώνη του Υμηττού για νεκροταφείο, και είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι αντιδράσαμε δημόσια , και μάλιστα έχοντας απέναντι μας υποκριτές και συμφέροντα. ( Οι δήθεν αγωνιστές του παρελθόντος έχουν γίνει κοινή συντεχνία με την διοίκηση , το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τα συμφέροντα της Εκκλησίας, κ.α. )

Είναι σαφές ότι προσωπικά πριν την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική ενημέρωσα για τον κίνδυνο που διατρέχει και η δική μας περιοχή στα Νότια προάστια, όμως έχοντας απέναντι μας μια διοίκηση η οποία λειτουργεί με δικούς της κανόνες, οι οποίοι αντιβαίνουν τόσο τις υποχρεώσεις των αιρετών, όσο και όσα οφείλουν στο κοινωνικό σύνολο για την προστασία του.

Τέλος, ο γράφων δεν υπήρξε ποτέ εθελοντής , όμως η δράση του ήταν ευρεία και περιελάμβανε δεκάδες τομείς, και ειδικότερα ο εν λόγω της δασοπροστασίας είναι και αντικείμενο ειδίκευσης.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όπως μάθαμε έχετε και νέο επιχειρησιακό κέντρο, όπως έχετε και στενές σχέσεις με Σκαμπαρδώνηδες, όμως αναμένουμε να απαντήσετε στα ερωτήματά μας και ειδικότερα ποιος, πότε, από που, έθεσε σε τοπικό επίπεδο Γλυφάδας την αναγκαιότητα ύπαρξης δασοπροστασίας - δασοπυρόσβεσης και επιχειρησιακού κέντρου. 

# Μήπως έχετε επίγνωση ότι η λειτουργία τοπικού μέσου στη πόλη μας αποτελούσε υποχρέωση του Δήμου ώστε να υπάρχει κοινωνική συνοχή, έγκαιρη ενημέρωση, και παράλληλα να τρέχει κανάλι ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ στα ερτζιανά για την έγκαιρη ενημέρωση των συμπολιτών μας σε ενδεχόμενο ακραίου φαινομένου ; Λέω μήπως . . . ( Μάλλον θα μας ενημερώσει το ''γαλάζιο'' SKAI Αλαφούζου από το Φάληρο , με κομμένο το ηλεκτρικό στη Γλυφάδα , διότι από το Φάληρο έχουν καλύτερη εικόνα της περιοχής μας από εμάς, και ειδικότερα στο ''πέταλο'' ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ !! )

# Σας καλούμε για πολλοστή φορά να δείτε και να ακούσετε το ''μπήκαν στη πόλη η οχτροί'' με τον Νίκο Ξυλούρη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δημόσια ερωτήματα στον Στέλιο Θεοδοσόπουλο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">