ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παιδική χαρά για πρώτη φορά στην παραλία της Γλυφάδας

Ενώ επί σειρά ετών έχουμε επιλέξει να μην δημοσιοποιούμε τα δελτία τύπου του Δήμου Γλυφάδας, δεδομένων των δυο μέτρων και σταθμών, αναφορικά με το ζήτημα άλλης μια πλατείας θα θέσουμε υπόψιν σας το δελτίο τύπου ώστε να υπάρξει και ένα μικρό σχόλιο.

Παιδική χαρά για πρώτη φορά στην παραλία της Γλυφάδας

Μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά απέκτησε η Γλυφάδα για πρώτη φορά στο παραλιακό της μέτωπο. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας ολοκλήρωσε την κατασκευή μιας σύγχρονης, ασφαλούς και ποιοτικής παιδικής χαράς στην 3η παραλία (στο ύψος του πρώην Καταράλα) και την παρέδωσε στο κοινό. 

Μέσα και γύρω από τον παιδότοπο φυτεύτηκαν νέα δέντρα, τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά με λάμπες LEDτελευταίας γενιάς, ενώ στο κέντρο δεσπόζει ένα μεγάλο παιχνίδι-καράβι.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ολοκληρώσαμε μια ακόμα υποδομή στο πλαίσιο της συνολικής ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, που υλοποιούμε εδώ και μια τετραετία και η οποία οδήγησε να βραβευτούμε για πρώτη φορά με τρεις γαλάζιες σημαίες! Και σε αυτήν την προσπάθεια καταθέσαμε την ψυχή μας. Καταθέσαμε όλη μας την αγάπη για τα παιδιά μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που επεσήμανε ότι η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου καθυστέρησε επειδή κάποιος κάτοικος της γειτονιάς έστειλε εξώδικο και επιχείρησε με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη δημιουργία της παιδικής χαράς στο εν λόγω σημείο.Η θέση μας: Εμείς γνωρίζουμε ότι οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής στο παραλιακό μέτωπο είχαν το κοιμητήριο τους καθώς και ορισμένους χώρους για τις εκδηλώσεις τους. Κατά πόσον επιτρέπετε να υπάρχει μια παιδική χαρά σε ένα σημείο στο οποίο θα ήταν προτιμότερο να υπάρχει αντί για τα κάγκελα - σύρματα μια διαμόρφωση για τους λουόμενους, όλων των ηλικιών, αξιολογείται από τους συμπολίτες μας.

Εμείς δεν συμφωνούμε με τις πολιτικές που διαχωρίζουν τους κατοίκους , και άλλωστε είχαμε δημοσιοποιήσει πριν από μεγάλο διάστημα που είχε κατασκευαστεί η παιδική χαρά στην πλατεία Καραϊσκάκη, τα σχόλια που έγιναν από νέους - νέες της περιοχής [συνοικίας], αναφορικά με τον ηλικιακό διαχωρισμό, καθώς επίσης, ότι δαπανήθηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό με το οποίο καταλήφθηκε η μισή πλατεία μιας συνοικίας με ηλικιακό όριο και χωρίς να καλύπτει αναλογικά το σύνολο.

Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να απαντηθεί από τη πλευρά της διοικήσεως, αν όλες αυτές οι παιδικές χαρές που γίνονται τα τελευταία χρόνια, εντάσσονται στις 60 και πλέον παράνομες αποφάσεις χωρίς δημοτικά συμβούλια και οικονομικές επιτροπές.

Αναλογικά, για το σύνολο των κατοίκων και όλων των ηλικιών, υπάρχουν ανάλογες διοικητικές πολιτικές κάλυψης των δημοτών ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παιδική χαρά για πρώτη φορά στην παραλία της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">