ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κούγιας: Ο γραφικός που μας χαρακτήρισε ''γραφικούς'' !

Πως μπορεί να χαρακτηριστεί ένας ποινικολόγος , ο οποίος το πρωϊ βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες υπερασπιζόμενος σοβαρές υποθέσεις , είτε κοινούς εγκληματίες , και την άλλη στιγμή το απόγευμα βρίσκεται να διαπληκτίζεται με νεαρούς οπαδούς οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι και τα παιδιά του ;

Δεδομένου ότι ο ίδιος επέλεξε να χαρακτηρίσει μια σειρά συμπολιτών μας ως γραφικούς  , και ανάμεσα σε αυτούς ήμουν και εγώ προσωπικά , θεωρώ σκόπιμο να σας γνωστοποιήσω ότι ουδέποτε έχω διαπληκτιστεί δημόσια με νεαρά άτομα.

Επίσης , ακόμα και ο ίδιος, ο οποίος σε συνεντεύξεις έχει δηλώσει ότι από τη πλευρά των δημοσιογράφων πρέπει να υπάρχει προσοχή σε όσα αναφέρουν διότι έχει δυο παιδιά τα οποία δεν μπορεί να ακούν πολλά και διάφορα τα οποία ανακινούνται δημόσια , τι εικόνα παρέχει στα παιδιά του διαπληκτιζόμενος με τους νεαρούς στα γήπεδα ;

Λόγω θέσεως , καθώς και ηλικίας , δεν έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός στις δημόσιες εμφανίσεις του ; 

Γνωρίζεται κάποιον άλλο Έλληνα ποινικολόγο ο οποίος έχει μια ανάλογη παρουσία και εικόνα με αυτήν του κ. Κούγια ; Γνωρίζεται άλλο Έλληνα ποινικολόγο ο οποίος σε συνεντεύξεις του αποκαλεί ''κ@λ@τρ@πίδες και κ@υρ@δες'' τους 'ανταγωνιστές' και 'εχθρούς' του ;

Σαφώς είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ακολουθεί οτιδήποτε του αρέσει, όμως όταν προβαίνει εντός της δικαστικής αιθούσης σε άπρεπους χαρακτηρισμούς , πρέπει να του τονίσουμε ότι η δική του εικόνα συνάδει με γραφικού τύπου σύμφωνα με όσα λαμβάνουν χώρα με την συμμετοχή του.

Τέλος, αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια ιδιάζουσα προσωπικότητα, η οποία όποιος δηλώνει ''κρατά χαμηλούς τόνους στα δικαστήρια'' , ενώ αυταπόδεικτα αποφορτίζεται εντός των γηπέδων.

Σημείωση: Δεδομένου ότι αρκετοί πολιτικοί , δεξιοί - αριστεροί , δεν έχουν την καλύτερη εικόνα αναφορικά με την Δικαιοσύνη, ο ίδιος τι συμπέρασμα θα έβγαζε αν από το γραφείο ενός Πολιτικού είχαν περάσει ως συνεργαζόμενοι 250 μετέπειτα δικαστές, εισαγγελείς, και εν γένει δικαστικοί λειτουργοί ;

Έξαλλος ο Κούγιας, κατευθύνθηκε προς όσους τον έβριζαν

Η κόντρα των οπαδών της Λάρισας και δη των οργανωμένων με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Αλέξη Κούγια συνεχίστηκε και πέρασε σε άλλο επίπεδο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Με την έναρξη του αγώνα και με τα δυο πέταλα να είναι κλειστά μετά από απόφαση του Κούγια κάποιοι φίλοι των οργανωμένων της Λάρισας βρέθηκαν σε κεντρικές θύρες και με την έναρξη του ματς άρχισαν να βρίζουν τον ισχυρό άνδρα των "βυσσινί" με χυδαία συνθήματα.
Ο μεγαλομέτοχος της  ΑΕΛ, που ήταν στις θέσεις των επισήμων, ακούγοντας τα συνθήματα "τρελάθηκε", έφυγε από την θέση του και πήγε ακριβώς απέναντι όπου και είχε διαπληκτισμό με όσους τον έβριζαν. Δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις ενώ κάποια στιγμή ο Κούγιας βρέθηκε πεσμένος στα σκαλοπάτια. Η ένταση κράτησε για αρκετά λεπτά πριν λήξει με την παραίνεση των ψυχραιμότερων και των σεκιούριτι του γηπέδου.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια των συνθημάτων εις βάρος του Κούγια όλο το υπόλοιπο γήπεδο αποδοκίμαζε τα συνθήματα αυτά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κούγιας: Ο γραφικός που μας χαρακτήρισε ''γραφικούς'' ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">