ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έξω οι παραστρατιωτικοί έφεδροι, ο ρατσισμός και ο φασισμός!

Μεγάλη πρόκληση αποτελεί η πρόσκληση από την δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης σε ομάδα «εφέδρων» με το όνομα Ο.Δ.Ε.Υ.Ω («ομάδα δυναμικών εξορμήσεων υψίστης ωφελείας»!) να πάρει μέρος στην μαθητική παρέλαση του δήμου! Καμία θέση δεν έχουν στους δρόμους των γειτονιών μας, δίπλα στα παιδιά μας, οι στρατιωτικά ντυμένοι εκπρόσωποι μιας ομάδας που έχει ήδη στο ενεργητικό της ρατσιστικές ενέργειες, όπως η «κατάληψη» χώρου στο Βοτανικό για να μην ανεγερθεί εκεί μουσουλμανικό τέμενος. Με την παρουσία τους οι παραστρατιωτικοί έκαναν ακόμα πιο μαύρο τον μαύρο θεσμό της παρέλασης, που καμιά σχέση δεν έχει με την περηφάνια της αντίστασης και της απελευθέρωσης.

Γενικότερα οι λέσχες εφέδρων αποτελούν παραστρατιωτικές ομάδες, που ενισχύουν τον μιλιταρισμό, τη στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας και αποτελούν θερμοκήπια για τα «άνθη του κακού», τις ακροδεξιές και χουντικές αντιλήψεις, τον εθνικισμό και το φασισμό. Αποτελούν μέρος της πολύπλευρης πολεμικής προετοιμασίας και «εκπαίδευσης» της νεολαίας και του λαού, καθώς κυβερνήσεις, ΝΑΤΟ και ολιγαρχία μάς βλέπουν ως κρέας για τα κανόνια των σύγχρονων πολέμων για τα συμφέροντά τους.

Η δημοτική αρχή του Γ. Κωνσταντάτου ΩΔΕΥΕΙ προς την πλήρη έκφραση της εθνικιστικής και ρατσιστικής υστερίας. Έχει προϋπηρεσία με τη στάση της κατά των αποκλεισμένων προσφύγων στο Ελληνικό, όπου σταθερά τα δίνει όλα για να προχωρήσει η επέλαση των καταστροφικών επιχειρηματικών συμφερόντων, πολυεθνικών και ντόπιων. Αλλά και με τους κιτς σημαιοστολισμούς για το μακεδονικό.

Ζούμε σε εποχές που όλοι διαλέγουν πλευρά. Κάποιοι έχουν αποφασίσει να είναι με τα μεγάλα συμφέροντα, το αδηφάγο κεφάλαιο, τα μνημόνια, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τον εθνικισμό, το ρατσισμό και τελικά το φασισμό.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, η νεολαία που αγωνίζεται και αγωνιά για το μέλλον της, παντού στην Ελλάδα αλλά και ειδικά στις γειτονιές μας, που έκτισαν οι πρόσφυγες και λευτέρωσαν οι αντάρτες του ΕΛΑΣ, δεν μπορούν να ανεχτούν παρουσίες που μυρίζουν χούντα και αντίδραση. Διαλέγουμε πλευρά! Ψωμί-παιδεία-ελευθερία, οι χούντες δεν τελείωσαν το ΄73.

Δεν είναι τυχαίο πως ειδικά το τελευταίο διάστημα, αξιοποιώντας την ευρω-μνημονιακή και ΝΑΤΟϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ενθαρρυμένοι από το σύστημα, οι νοσταλγοί του Χίτλερ και οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής προβαίνουν σε τραμπουκισμούς και στην περιοχή μας. Πάντα μέσα στο σκοτάδι, εκεί που ανήκουν.

Η Τοπική Επιτροπή Νοτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το λαό και τη νεολαία, όλες τις μαχόμενες δυνάμεις του κινήματος και της αριστεράς σε αγωνιστική κινητοποίηση για να δοθεί η κατάλληλη απάντηση.

ΕΞΩ από τις γειτονιές μας οι φασιστικές λέσχες εφέδρων

ΟΧΙ στο εθνικιστικό – ρατσιστικό δηλητήριο της δημοτικής αρχής

ΑΓΩΝΑΣ για να τσακίσουμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έξω οι παραστρατιωτικοί έφεδροι, ο ρατσισμός και ο φασισμός! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb