ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βούλα: Επιχειρηματίας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Άνδρας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης (31.10.2018). Είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, μάρκας Smart, επί της οδού Τροίας. Προσπάθησε να βγει, αλλά οι δράστες φρόντισαν να τον αποτελειώσουν, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Το θύμα φέρεται να είχε στην Αυστραλία μία έντονη κόντρα και βεντέτα με τη οικογένεια Λιβανέζου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε και ήταν συνέταιροι.

Οι κάμερες πιθανόν να έχουν καταγράψει τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή το βράδυ της Τετάρτης στην Βούλα.

Οι δύο κάμερες είναι τοποθετημένες έξω από το σπίτι «φρούριο» του 46χρονου Γιάννη Μακρή και μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητα των δραστών - Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του, δέχεται από το πρωί επισκέψεις φίλων και συγγενών

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του στην Βούλα και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Μέσα στο σπίτι, μάλιστα, βρίσκονταν σύμφωνα με πηγές και τα δύο παιδιά του θύματος.

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε τα πυρά των αγνώστων απέναντι ακριβώς από το σπίτι του, λίγες στιγμές αφότου βγήκε από την οικία του και μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στο άνοιγμα ενός δρόμου, το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ.

Το γεγονός ότι ο 46χρονος δεν είχε σταθμεύσει στο εσωτερικό πάρκινγκ του σπιτιού του, αλλά είχε αφήσει το αμάξι του στο συγκεκριμένο σημείο, απ' όπου χρειαζόταν να κάνει ελιγμούς για να ξεπαρκάρει, διευκόλυνε το έργο των δραστών, δίνοντάς τους τον απαραίτητο χρόνο και οπτικό πεδίο για το «χτύπημα».



Από το πρωί, τη σύζυγό του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, η οποία είναι μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», έχουν επισκεφθεί φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Η ίδια είναι σε κατάσταση σοκ μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση σε δημοσιογράφους.

Το θύμα είχε γεννηθεί στην Αυστραλία, όπου είχε κατηγορηθεί και συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 46χρονος που δολοφονήθηκε στην Βούλα, ήταν μέτοχος σε γνωστή εταιρεία security, στα Νότια Προάστια.

Η αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Σημείωση: Εμείς πριν από δεκαετίες είχαμε για μικρό διάστημα άμεση σχέση με την security στη πόλη της Γλυφάδας, και μεταδίδαμε ραδιοφωνικά ότι η ασφάλεια πρέπει να περάσει σε επίπεδο Ο.Τ.Α ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Για εμάς ο Δήμος πρέπει να έχει μια δημοτική επιχείρηση ασφαλείας ώστε να ασκείται έλεγχος από το σύνολο των παρατάξεων - αιρετών - δημοτών αντί των πάσης φύσεως 'επιχειρηματιών'. ( Δεν εννοούμε τη δημοτική αστυνομία )

Ερώτημα: Πως δεν υπήρξαν αντιδράσεις για την δημοτική συγκοινωνία , και πως μπορεί να υφίσταται παράλληλα όλων των άλλων συγκοινωνιών, και δεν μπορεί να προκύψει ούτε μια δική μας πρόταση η οποία έχει κλείσει τρεις δεκαετίες ; 


* Καταφανώς ίσχυσαν οι φοίνικες Βραζιλίας, οι ομπρέλες - ξαπλώστες στην παραλία, καθώς και η παιδική χαρά καράβι , τα οποία αποτελούν δικά μας δημοσιεύματα, πριν υλοποιηθούν από τη πλευρά του δήμου. 


* Δεν ίσχυσε όμως μια δομή - μέσο - όλων των δημοτών, ενώ αυτό αποτελεί πρωτοκολλημένο αίτημα στον Δήμο Γλυφάδας, καθώς επίσης, είναι ψηφισμένο το 2014 στις δημοτικές εκλογές από 4.500 χιλιάδες δημότες.


Προεκλογικό πρόγραμμα Μάιος 2014

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Μεριμνούμε για την ουσιαστική ενημέρωση των Δημοτών με τη δημιουργία διαδικτυακού ενημερωτικού καναλιού, για μετάδοση των συνεδριάσεων του Δ.Σ., των επιτροπών και των συνελεύσεων, αλλά και συζητήσεις των τοπικών θεμάτων. 

# Έπειτα από την αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων η παράταξη του δημάρχου Γ. Παπανικολάου είναι έκθετη στο σύνολο των δημοτών Γλυφάδας , διότι το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά το σύνολο , και είναι ζήτημα τοπικής δημοκρατίας αντί της ολιγαρχίας η οποία ασκεί διοίκηση , και πολλές φορές σύμφωνα με όσα έχουν προσκομιστεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη εν αγνοία του συνόλου των δημοτών καθώς και των αιρετών.

# Το 2019 όσοι/ες αθέτησαν τις υποσχέσεις τους ''για το δήμο όλων των δημοτών'', και δρουν κατά της διαφάνειας , πρέπει να αναλάβουν και το βάρος των αποφάσεων τους , παράλληλα των δεκάδων εικονικών συνεδριάσεων , ( συνεδριάσεις μαϊμού ) , οι οποίες είναι απόρροια της αδιαφάνειας την οποία συνέστησαν στον Δήμο Γλυφάδας. 

* Ακόμα και αυτά τα ζητήματα , δολοφονιών , ανθρώπων της νύχτας κ.α. πρέπει να αποτελούν θέματα δημοσίων συζητήσεων σε επίπεδο Ο.Τ.Α , αν υπάρχει ενδιαφέρων από τη πλευρά των εκπροσώπων των δημοτών για το αύριο των πόλεών μας. ( Ελπίζουμε να μην ξεχνάτε εύκολα πόσες φορές υπήρξαν ανάλογες ενέργειες στα όρια του Δήμου Γλυφάδας ) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βούλα: Επιχειρηματίας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">