ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μια φονική πυρκαγιά ελλοχεύει

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου με τον πρώην δήμαρχο Κ. Κόκκορη, στις (5/11) στα εγκαίνια του νέου νεκροταφείου Γλυφάδας στους πρόποδες του Υμηττού.

Ο πρώην δήμαρχος ζήτησε εξηγήσεις από τον Γ. Παπανικολάου γιατί δεν του επέτρεψε να πάρει τον λόγο και να απευθύνει χαιρετισμό, παρουσιάζοντας τις δικές του θέσεις για την δημιουργία του νέου νεκροταφείου, που είχε σφοδρά πολεμήσει να μην γίνει.

"Ακόμα και την τελευταία στιγμή μου δημιουργείς προβλήματα", είπε στον πρώην δήμαρχο, ο Γ. Παπανικολάου.

Όλα για την προβολή στα media

Αυτά γράφουν τοπικά , όμως είναι σαφές ότι εμείς δεν δίνουμε έμφαση στους διαξιφισμούς του τέως και του νυν δημάρχου διότι η εικόνα είναι σαφής, το νέο νεκροταφείο βρίσκεται σε δασική έκταση και σε ενδεχόμενη ακραίων καιρικών φαινομένων - βλέπε Μάτι - θα θρηνήσουμε νεκρούς.

Πρόβλεψη πυρασφάλειας και πυροπροστασίας δεν υπάρχει στο νέο νεκροταφείο όπως δεν υπάρχει και έξοδος κινδύνου διότι οι εν λόγω πολιτικοί - αιρετοί - για τη δική τους ευημερία διαφημίζουν ένα κοιμητήριο ως σημαντικό έργο ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο κίνδυνος ελοχεύει.

Ο κ. Παπανικολάου στον μέλλοντα χρόνο αν ισχύσει κάτι ανάλογο με το Μάτι στην περιοχή μας θα κρύβεται από τους κατοίκους όπως έπραξε ο Ψινάκης. 

Δείτε στην φωτογραφία, η οποία δημοσιοποιήθηκε τοπικά, ποια είναι η βλάστηση , σε ποια απόσταση από το νεκροταφείο, και αναρωτηθείτε που θα βρίσκεται ο Παπανικολάου σε ενδεχόμενο πυρκαγιάς με απόρροια νεκρούς συμπολίτες μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μια φονική πυρκαγιά ελλοχεύει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">