ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Επισιτιστική και Υλική Συνδρομή από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας [ΤΕΒΑ]

Εντύπωση προκαλεί στους κατοίκους Γλυφάδας το γεγονός ο Δήμος Γλυφάδας, και εν γένει οι δήμοι στα Νότια προάστια, να μένουν οι τελευταίοι αναφορικά με την παροχή του ΤΕΒΑ. 

Δεδομένου ότι οι διοικούντες έχουν καλύψει ένα τμήμα της τοπικής μας κοινωνίας με θέσεις εργασίας, ανανεούμενες συμβάσεις, απ' ευθείας αναθέσεις, κ.α. , μάλλον δεν γνωρίζουν την θέση στην οποία βρίσκονται εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας.

Εμείς διαθέτουμε στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ορισμένοι κάτοικοι Γλυφάδας δεν έχουν χρήματα ώστε να βάλουν βενζίνη και να κινήσουν τα οχήματά τους, άλλοι/ες βρίσκονται χωρίς παροχή ρεύματος ΔΕΗ, και πολλές ακόμα ακραίες περιπτώσεις, και όπως χαρακτηριστικά μας έχουν αναφέρει ορισμένοι/ες ο Δήμος Γλυφάδας δεν τους συνδράμει. 

Να έχετε υπόψιν σας τι υφίσταται στο Δήμο Γλυφάδας: Για άλλους ΤΕΒΑ, και για τους δικούς μας χιλιάρικα με ουρά ! Από εσάς, τους κατοίκους, εξαρτάται ποια θα είναι η τοπική μετεξέλιξη, και αν θα προκύψει εξισορρόπηση και ισονομία - ισοπολιτεία.

Επισιτιστική και  Υλική Συνδρομή από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας [ΤΕΒΑ]

Ο Δήμος Γλυφάδας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» προχωρά σε Διανομή Προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ σύμφωνα με το ΦΕΚ 1474/28-42017 και είναι εγγεγραμμένοι μέχρι την 01/11/2018.

Για την παραλαβή των ειδών όλοι οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν:

1. Α.Μ.Κ.Α.

2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατήριο.

Η διανομή θα γίνει την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, 9:30 - 14:00, στο κτίριο του ΚΑ.Π.Π.Α (Καραΐσκάκη 34 & Τσιτσάνη).

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται ΜΟΝΟ από το άτομο που έχει υποβάλει την αίτηση του ΚΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας στο τηλ: 2109647021.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας Έφη Γαλανοπούλου και Ρέα Δεληγιάννη

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους καροτσάκι, σακούλες, ή άλλο μέσο για την παραλαβή των προϊόντων.

Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής

Δήμος Γλυφάδας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Επισιτιστική και Υλική Συνδρομή από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας [ΤΕΒΑ] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">