ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η ''Δυνατή Γλυφάδα'' ζήτησε την ματαίωση της Οικονομικής Επιτροπής

Με καθυστέρηση , * λόγω προβλήματος υγείας , αναρτούμε την επιστολή της παρατάξεως του Κώστα Κόκκορη η οποία κοινοποιήθηκε στο σώμα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης σχετικά με τα δια περιφοράς ''μαϊμού'' δημοτικά συμβούλια τα οποία διεξήγαγε η δημοτική αρχή με ενέργειες του δημάρχου Γλυφάδας, η οποία τελεί τις οικονομικές επιτροπές σύμφωνα των δικών της σκοπιμοτήτων.
Νέα ''ήθη'' και ''έθιμα'' από την δημοτική αρχή Παπανικολάου η οποία έχει θεσπίσει ένα καθεστώς αδιαφάνειας και όλα μεθοδεύονται εν κρυπτώ και εν αγνοία των κατοίκων.
Όπως αναφέρουν στην επιστολή απευθύνθηκαν εγγράφως στον Δήμο Γλυφάδας χωρίς να λάβουν καμία απάντηση από την δημοτική αρχή σχετικά με τις δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δ/Σ των οικονομικών επιτροπών και της ποιότητας ζωής.

Χωρίς να έχουν λάβει κάποια απάντηση - εξήγηση σχετικά με τις δια περιφοράς συνεδριάσεις τριών ετών , στις 24/12/2018 έλαβαν ηλεκτρονικά προσκλήσεις για την Οικονομική επιτροπή για τις 28/12/2018.

Στην πρόσκληση μοναδικό θέμα ήταν η επικύρωση του συνόλου των πρακτικών τεσσάρων ετών , και δεδομένου ότι ο όγκος των στοιχείων 4 ετών είναι τεράστιος δεν μπορούσε να σταλεί από τη πλευρά του Δήμου και χρειάζεται να περάσουν οι αιρετοί από το αρμόδιο γραφείο !

Ομολογουμένως οι διοικούντες έδιναν μια ημέρα χρόνο ώστε κάθε αιρετός να εξετάσει πρακτικά επιτροπών τεσσάρων ετών, το οποίο είναι φύσιν αδύνατον, και έχοντας ως βασικό δεδομένο τις αποφάσεις τριών ετών στις οποίες δεν συμμετείχαν σειρά αιρετών όμως εμφανίζονται να έχουν υπερψηφίσει.

Από την ''Δυνατή Γλυφάδα'' ζήτησαν την ματαίωση της συνεδριάσεως καθώς και την χορήγηση των πρακτικών με το αιτιολογικό ότι η επικύρωση οποιουδήποτε πρακτικού γίνεται αφού έχει δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος της ενημερώσεως. 

Επίσης αναφέρουν '' αναρωτιόμαστε τι σκοπιμότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή τη λογική '' της τελευταίας στιγμής , καθώς και του γεγονότος να επικυρώσουν τα πρακτικά τα σημερινά μέλη της επιτροπής τα οποία δεν συμμετείχαν στην προηγούμενη σύνθεση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρουν στην επιστολή





* Η προσφορά στον τόπο μας από τη πλευρά των εκλεκτών αιρετών - διοικούντων παρέχει αποκλειστικά ''θετικά'' ! Τους ευχόμαστε το 2019 προσαύξηση των προσωπικών κερδών τους καθώς και των ημετέρων τους θέτοντας μια ερώτηση στον κ. Κόκκορη και την παράταξη του: 

Ένα (1) δελτίο τύπου  της αντιπολιτεύσεως επί σειρά ετών έχει δημοσιοποιηθεί στα έντυπα και στις σελίδες που απέκτησαν με τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών οι έμμισθοι του ''γαλάζιου'' δημάρχου Γ. Παπανικολάου ;

* Με ''έγχρωμες'' πολιτικοποιημένες αυτοδιοικητικές εκλογές ενδέχεται εις τους αιώνες των αιώνων να προκύψει πραγματικά έλεγχος των πεπραγμένων των αιρετών, διαφάνεια , πλουραλισμός , πολυφωνία , αναλογικότητα , και εκπροσώπηση του συνόλου ενός Δήμου ;

Ένα ερώτημα για όλους τους εκλεκτούς συμπολίτες μας - πολιτευομενους και δημότες ψηφοφόρους

* Αν χρειάζεται να συνδιαλέγεται παρασκηνιακά κάθε δημότης με τον πολιτικοποιημένο δήμαρχο ενός αστικού κόμματος δεν πετά στον καιάδα την πολιτική και ιδεολογική του ταυτότητα ; Δεδομένου ότι έτσι έχουν τα πράγματα στον Δήμο Γλυφάδας - ιδιοτελή συμφέροντα και σκοπιμότητες - για ποιους λόγους ένας δημότης γνωρίζοντας δυο μήνες προ των εκλογών ποιος θα είναι δήμαρχος - δημοτική αρχή να μην στηρίξει τον μέλλοντα δήμαρχο ; ( Εμείς δεν γνωρίζαμε δυο μήνες προ των εκλογών ποιος θα είναι δήμαρχος ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η ''Δυνατή Γλυφάδα'' ζήτησε την ματαίωση της Οικονομικής Επιτροπής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">