ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με 153 “ναι” πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών

Από τον Αλέξη Τσίπρα το πρώτο "ναι" στην ιστορική ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Με την θετική ψήφο της Κατερίνας Παπακώστα, της Έλενας Κουντουρά, του Γιώργου Μαυρωτά, του Θανάση Θεοχαρόπουλου, του Σπύρου Δανέλλη, του Σταύρου Θεοδωράκη, και του Σπύρου Λυκούδη, υπερψηφίστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Παρών από τον Γρηγόρη Ψαριανό, "όχι" από τον Βασίλη Κόκκαλη που πρόσφατα διεγράφη από τους ΑΝΕΛ. 

"Όχι στην προδοσία" φώναξε Μπαρμπαρούσης ! Αρχικά ακύρωσε την ψήφο ο Ν. Βούτσης και προκλήθηκε πανδαιμόνιο! Αναμένονται δηλώσεις από Τσίπρα και Μητσοτάκη. 

Η ψηφοφορία ξεκίνησε με καθυστέρηση και είναι ονομαστική. Η κυβέρνηση περιμένει τουλάχιστον 153 ''ναι'' για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία η ΠΓΔΜ θα δώσει τη θέση της στη ''Βόρεια Μακεδονία''. 

Η ψηφοφορία θα γίνει μια μέρα μετά τη σκληρή μάχη, με εκατέρωθεν κατηγορίες, ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση και τις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να διαλύσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Σε αντιδιαστολή του κ. Πρωθυπουργού , και των υπολοίπων μελών του κυβερνητικού σχήματος, εμείς δεν χειροκροτούμε, απλά αναμένουμε τον Ιστορικό του μέλλοντος να μας κρίνει όλους για τις επιλογές μας. Κυρίως θα κρίνουν εσάς που συμμετέχετε των εξουσιών και θέσεων. 

Εμάς θα μας κρίνουν διαφορετικά , όπως μας κρίνουν επί σειρά ετών για την υποστήριξή μας στο κυβερνών κόμμα , και ενώ πολλοί και διάφοροι - ουδέτεροι και αμέτοχοι - απολαμβάνουν πολλά και διάφορα , εμείς βρισκόμαστε ''στο ίδιο έργο Θεατές'' και χωρίς απολαβές !

Εσείς , ως ωφελημένοι επί τέσσερα χρόνια , μπορεί να παρακάμπτεται σε ποια πόλη βρισκόμαστε , και ποιοι επί τέσσερις δεκαετίες βρίσκονται στις εκάστοτε διοικήσεις του Δήμου Γλυφάδας. Για εμάς είναι το μείζον , σε αντιδιαστολή αρκετών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία είτε συνεργάζονται άρρηκτα με την ''γαλάζια'' διοίκηση , είτε βρίσκονται σε μια σειρά θέσεων χωρίς να διακυβεύεται το ελάχιστο για αυτούς. 

Εμείς δεν ακολουθούμε ούτε την διπλωματική οδό , ούτε συνεργαζόμαστε αδιαφανώς με την εκάστοτε δημοτική αρχή , και κυρίως δεν κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία. Αναλάβαμε την ευθύνη των πράξεων και ενεργειών μας , και το ανάλογο καλεστήκατε να πράξετε και εσείς εν όψει των Δημοτικών Εκλογών. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με 153 “ναι” πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">