ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Ανακαίνιση 700.000 χιλιάδων ευρώ στο Μελίνα Μερκούρη !

ΓΛΥΦΑΔΑ: Δεν μπορούμε να είμαστε καθημερινά και διαρκώς κακεντρεχείς με την δημοτική αρχή , η οποία δεν διατείνεται για ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου , όμως αναφορικά με τις 700.000 χιλιάδες ευρώ για την ανακαίνιση του Μελίνα Μερκούρη θεωρούμε ότι για πολλοστή φορά υπάρχει διοικητική υπέρβαση και συμφωνούμε με το δημοσίευμα της notia-press.
Όπως αναφέρεται με 700.000 χιλιάδες ευρώ , ίσως και κάτι περισσότερο , ο Δήμος μπορούσε να αγοράσει το ''οικοδομικό τετράγωνο'' ώστε να στεγάσει δωρεάν σειρά από υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας. 
Προσωπικά δεν τασσόμαστε κατά των ανακαινίσεων, οι οποίες πρέπει να γίνονται με κοστολογημένη ορθότητα , χωρίς να προκύπτουν τόσο οικονομική ζημία του δήμου, όσο και αντιδράσεις των δημοτών, και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα χρήματα θεωρούμε ότι είναι πολλά για μια ανακαίνιση , η οποία προς το παρόν δεν δείχνει σημαντικές μεταβολές του χώρου και της διαμορφώσεως που υπήρχε.

Τέλος, δεδομένου ότι η δημοτική αρχή έχει πολλά χρήματα για ξόδεμα , δεν καλύπτει και τις δικές μας αιτήσεις για αδειοδότηση και λειτουργία ενός τοπικού μέσου όλων των δημοτών εν όψει των δημοτικών εκλογών ;
Το δημοσίευμα και τα στοιχεία από την notia-press
Προσωπικά, όπως πολλοί από εσάς, δεν είδαμε κάποιες μεγάλες αλλαγές. Ανανεώθηκαν τα φώτα, μπογιατίστηκαν οι τοίχοι και άλλαξαν το σκηνικό της πίστας. Αν κάποιος από τους κατοίκους που θυμάται πως ήταν η αίθουσα πριν την "ανακαίνιση" μας ενημερώσει και για κάποια άλλη αλλαγή, ευχαρίστως να την συμπληρώσουμε.
Ας δούμε όμως μέχρι στιγμής τι έχουμε πληρώσει στον "τυχερό" εργολάβο. Αυτά που έγιναν μέχρι στιγμής πόσο μας κόστισαν. Σαφώς και θα πληρωθούν και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αφού θα πρέπει να μπουν τα καθίσματα και οτι άλλο έχουν σκεφθεί οι εγκέφαλοι των διοικούντων.
Δείτε τα τέσσερα τιμολόγια που ήδη έχουν πληρωθεί στον "τυχερό" εργολάβο με την επωνυμία ΕΥΔΟΞΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΚΕ, που κάποιες πληροφορίες που ακόμα τις ψάχνουμε στο ρεπορτάζ άρα δεν είναι διασταυρωμένες,  λένε οτι είναι βασικός μέτοχος κάποιος παλιός εργολάβος που έχει ΟΦ ΣΟΡ εταιρεία στην Κύπρο. Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, όλα τα χρήματα των Γλυφαδιωτών πάνε στο κράτος της Κύπρου.
Δείτε το πρώτο χρηματικό ένταλμα πληρωμής που πληρώθηκε ο εργολάβος στις 1-11-2018 και είναι της τάξεως των πενήντα πέντε χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα οκτώ ευρώ και σαράντα έξι λεπτών (55.888,46)
Δείτε το δεύτερο χρηματικό ένταλμα πληρωμής που πληρώθηκε ο εργολάβος στις 30-11-2018 και είναι της τάξης των ενεννήντα τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων πενήντα τριών ευρώ και δεκαεννέα λεπτών (94.753,19)
Δείτε στην παρακάτω απόφαση ανάληψης υποχρέωσης όπου εκεί φαίνεται καθαρά το ύψος του κωδικού στον προϋπολογισμό που είναι 700.000 ευρώ συν το Φ.Π.Α. και φτάνει τις 868.000 ευρώ και δίνουν στις 25-10-2018 το ποσόν των εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000) με προσωπική υπογραφή του ξενόφερτου δημάρχου Παπανικολάου.
Και το τελευταίο χρηματικό ένταλμα πληρωμής (μέχρι στιγμής), που πληρώθηκε ο ίδιος "τυχερός" εργολάβος στις 13-12-2018 και είναι της τάξης των εξήντα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα οκτώ ευρώ και 51 λεπτών (69.898,51)
Αυτά είναι ήδη πληρωμένα χρήματα από το Δημοτικό ταμείο και προφανώς αναλογούν στις "ανακαινίσεις" αυτών που βλέπεται στις φωτό του ίδιου του δημάρχου.
Αν θελήσουμε να δούμε το σύνολο των χρημάτων που διατέθηκαν είναι: 55.888,46 + 94.753,19 + 150.000 + 69.898,51 = 370.540,16 ευρώ.
Καμμία αντίδραση, καμμία καταγγελία, καμμία παρέμβαση στον Εισαγγελέα από όλους αυτούς που μας θεωρούν αφελείς και κορόϊδα και μας ξαναζητούν την ψήφο μας για να μας ξανασώσουν.
Εμείς απλά τους πληρώνουμε...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Ανακαίνιση 700.000 χιλιάδων ευρώ στο Μελίνα Μερκούρη ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">