ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να ρυθμιστεί το κανάλι της Βουλής

Διαπιστώσαμε ότι το κανάλι της Βουλής στην διαδικτυακή του μετάδοση παρουσιάζει διακοπές , και καθυστερεί να φορτώσει.

Ενδεχομένως  η δυνατότητα αυξομοίωσης της ταχύτητας , με ρύθμιση από τη πλευρά των χρηστών ,να διορθώσει το πρόβλημα αν αξιωθούν οι αρμόδιοι - τεχνικοί να παρέχουν τη δυνατότητα.

Καλείται ο αρμόδιος Υπουργός κ. Νίκος Παππάς , δεδομένου ότι ο Ελληνικός λαός παρέχει πολλά χρήματα από το ανταποδοτικό τέλος , τα οποία δρομολογούνται στην Ε.Ρ.Τ , και δια μέσω αυτής και για τη λειτουργία του καναλιού της Βουλής , να δώσει εντολή να ρυθμιστεί το ζήτημα.

Επιπροσθέτως, χρήσιμο είναι , όπως ο ΣΥΡΙΖΑ , και σειρά άλλων αστικών κομμάτων , καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα τηλεπικοινωνιών στα γραφεία των τοπικών Ο.Μ , να μας παρέχουν μια απ' ευθείας οπτική ίνα, η τουλάχιστον μια σύνδεση της προκοπής , διότι πολλά λέγονται για τις ταχύτητες τις οποίες παρέχουν μια σειρά παρόχων όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Εμείς, επί της προηγούμενης διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας , το 2011 - 2012 είχαμε μια σειρά από δημοσιεύματα με τα οποία καλούσαμε τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει για οπτικές ίνες στη πόλη της Γλυφάδας, όμως αυτές περιορίστηκαν για γεφύρωση ορισμένων υπηρεσιών του Δήμου. 

Τα αμέσως επόμενα χρόνια τοποθετήθηκαν μια σειρά από οπτικές ίνες στη περιοχή της Γλυφάδας , ομολογουμένως όμως δεν έχει καλυφθεί ολόκληρη η Πόλη , και οι παρεχόμενες ταχύτητες από τη πλευρά των παρόχων τηλεπικοινωνιών δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Κύριε Υπουργέ, δεδομένου ότι επί ημερών σας έχουμε κάνει 'τεχνολογικά άλματα' , και δεδομένων των εκατομμυρίων ευρώ για ψηφιοποίηση της ΕΡΤ καθώς και για ψηφιακή πλατφόρμα , δεν κοστίζει κάτι μια παρέμβαση ώστε να μας παρέχετε μια οπτική ίνα στην περιοχή της άνω Γλυφάδας , ικανοποιητικών ταχυτήτων.

Αναμένουμε τη παροχή της οπτικής ίνας , διότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ενεργοποίησε συμβολικά την πρώτη σύνδεση «οπτικής ίνας στο σπίτι» (FTTH) στον ΟΤΕ στο Φάληρο, όμως εμείς επιχειρήσαμε σήμερα να αναμεταδώσουμε διαδικτυακά τη συνεδρίαση της Βουλής και καθίσταται αδύνατο.

Το 1 Gbps δεν είναι υφιστάμενο στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. 

Ξεχάσαμε να πάρουμε και το κουπόνι - διότι στο Δήμο Γλυφάδας υφίστανται μια σειρά έμμισθων της Διοικήσεως , με συμβάσεις των 150.000 χιλιάδων , οι οποίοι ουδέποτε ενημέρωσαν τη τοπική κοινωνία για όσα λαμβάνουν χώρα επί τέσσερα χρόνια. Εμείς , οι οποίοι λειτουργούμε χωρίς συμβάσεις και extra από τη πλευρά του Δήμου και της πολιτείας , μπορούμε να καλύψουμε τον όγκο της πληροφορίας ;

Το superfast broadband internet μέχρι στιγμής δεν υφίσταται στην περιοχή μας και δεν διαπιστώνουμε κανένα ενδιαφέρων από τη πλευρά των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο από το ΚΑΦΑΟ του Ο.Τ.Ε , το οποίο βρίσκεται 300 μέτρα από εμάς , να αιτηθούμε παροχή οπτικής ίνας μέχρι την σύνδεση μας ,  η ταχύτητα δεν θα ανταποκρίνεται στο 1 Gbps. ( Οι αρμόδιοι του οργανισμού να συνδράμουν στον σχεδιασμό τελευταίας γενιάς οπτικών ινών και την περιοχή μας ) 

# Καλούμε δημόσια τον κ. Υπουργό να μας εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει σύνδεση του  1 Gbps στην Άνω Γλυφάδα , και γιατί μέχρι αυτή τη στιγμή κανένας πάροχος δεν παρέχει σύνδεση superfast broadband internet στην περιοχή μας ; Επίσης , αναμένεται να ισχύσει μέσα στο 2019 ; ( Ως κυβέρνηση έχετε δημόσια ραδιοτηλεόραση , συνεργαζόμενα media , άρα μπορείτε να  παρέχετε μια ενημέρωση τόσο σε εμάς , όσο και στους συμπολίτες μας. )



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να ρυθμιστεί το κανάλι της Βουλής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">